Αναγωγη

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Γεια...
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο σκυλάκι βίωσε το πρόβλημα της αναγωγής και αν ναι ποια διαδικασια ακολουθησατε για την λύση τού συγκεκριμένου πρόβληματος..ή αν υπάρχει κάποιο thread να διαβάσω...
Ευχαριστώ..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Γειά σου και σένα,

τι εννοείς ότι το σκυλάκι σου ρεύεται σα βρεφάκι μόλις έχει φάει; βγάζει και τροφή μαζί; Μήπως πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Μίλα με το κτηνίατρο σας, στη περίπτωση που έχει κάτι τέτοιο πρέπει να τρώει σε ειδική θέση.

• Like
Reactions: Estranged

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Είναι λαιμαργος πολύ ο δικός μου..με την συμβουλή του γιατρού τον βάζω το μπολακι του σε υψος αυτό βοηθάει πολύ αλλά θέλω να μάθω περεταιρω πληροφορίες..

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Γειά σου και σένα,

τι εννοείς ότι το σκυλάκι σου ρεύεται σα βρεφάκι μόλις έχει φάει; βγάζει και τροφή μαζί; Μήπως πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Μίλα με το κτηνίατρο σας, στη περίπτωση που έχει κάτι τέτοιο πρέπει να τρώει σε ειδική θέση.
Βγάζει λίγο τροφή αν τρωει και το μπολ είναι στο πάτωμα.πρέπει να το έχω λίγο ψηλά για να αποφυγή την αναγωγή...

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Γειά σου και σένα,

Ο κτηνίατρος μου συνέστησε το ύψος βοηθάει πολύ απλα,ηηθελα να μάθω αν υπάρχει κι αλλη αντιμετώπιση..

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Δηλαδη ο κτηνιατρος το απεδωσε στη λαιμαργια?
Στη δική μου περιπτωση ναι και όντως είναι φοβερά λαιμαργος δεν προλαβαινω να βάλω την τροφή την τρώει γρήγορα και αμασητη..

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κοίτα, αν είναι όντως από λαιμαργία, δοκίμασε να του δίνεις λίγη τροφή στο μπολ και την περισσότερη σε ένα kong παιχνίδι ή σε τσαλακωμένο μπουκάλι πλαστικό (απαραίτητη προϋπόθεση να τον επιτηρείς με το μπουκάλι). Αυτό έκανα όταν ήταν ο δικός μου μικρός που όρμαγε στο φαΐ σαν να μην υπάρχει αύριο. Εναλλακτικά, αν το μπολ σου είναι σαν αυτό της φωτογραφίας, μπορείς να το γυρίζεις ανάποδα. Έχει μια αυλακιά και θέλει περισσότερη προσπάθεια για να πιάσει την τροφή οπότε θέλοντας και μη τρώει πιο αργά.
MPOL-SKYLOU-A14104100-BLE-1440-0642621.jpg

• Like
Reactions: kasi and Kanga

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Κοίτα, αν είναι όντως από λαιμαργία, δοκίμασε να του δίνεις λίγη τροφή στο μπολ και την περισσότερη σε ένα kong παιχνίδι ή σε τσαλακωμένο μπουκάλι πλαστικό (απαραίτητη προϋπόθεση να τον επιτηρείς με το μπουκάλι). Αυτό έκανα όταν ήταν ο δικός μου μικρός που όρμαγε στο φαΐ σαν να μην υπάρχει αύριο. Εναλλακτικά, αν το μπολ σου είναι σαν αυτό της φωτογραφίας, μπορείς να το γυρίζεις ανάποδα. Έχει μια αυλακιά και θέλει περισσότερη προσπάθεια για να πιάσει την τροφή οπότε θέλοντας και μη τρώει πιο αργά.
View attachment 56063
Ναι έτσι είναι το μπολ του θα δοκιμασω και τις δυο προτάσεις σου σε ευχαριστώ παρα πολύ..

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Βρες κάτι τέτοιο

ή κάτι τέτοιο

Μια πιο ...φτηνή (προσωρινή) λύση είναι μια θήκη από παγάκια (χωρίς παγάκια μέσα :p:p )
Θα πάω το απόγευμα να βρω κάτι απο αυτά που βλέπω..ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
βρες κατι οπως τα παραπανω,βαζε του μιση ποσοτητα κ με την αλλη μιση να του μαθαινεις εντολες,οποτε θα τισ τρωει μια μια κ θα μαθαινει κιολας.στο τελος τελος παρτου ενα πιτογυρο να γουσταρει!

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
βρες κατι οπως τα παραπανω,βαζε του μιση ποσοτητα κ με την αλλη μιση να του μαθαινεις εντολες,οποτε θα τισ τρωει μια μια κ θα μαθαινει κιολας.στο τελος τελος παρτου ενα πιτογυρο να γουσταρει!
Χαχαχα είναι ικανός να,το φαει όλο και να ζητήσει κ αλλά δυο..μίνι σκύλος με τεράστια όρεξη με χει τρελάνει ο ατιμουλης...

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Η μπορεις να του δινεις μεγαλυτερη κροκετα να αναγκαζεται να μασουλαει
Έχω παραγγείλει ενα μπολ παρόμοιο με αυτά στη φωτο και θα,δω το αποτέλεσμα...

• Like
Reactions: kasi

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
φιλε πρωσωπικα εμενα δεν με βοηθησε το μπολ,παραπανω ανχος δημιουργησε στο σκυλο μου ,παρα να τρωει ποιο σιγα.