Αναζήτηση θεμάτων και "εκτός θέματος".


Status
Κλειδωμένο θέμα

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως καλό είναι (αν όχι απαραίτητο) τα μέλη, πριν ανοίξουν κάποιο νέο θέμα, να χρησιμοποιούν την επιλογή "Αναζήτηση" και να διατυπώνουν τις τυχόν απορίες τους σε παλαιότερα θέματα, εφ’ όσον δεν καλυφθούν από τις ήδη υπάρχουσες απαντήσεις.

Επίσης, να προσπαθούν να μένουν εντός θέματος.Όσο διασκεδαστικό, φυσικό και "ανώδυνο" φαίνεται εκείνη την στιγμή να γράψεις κάτι "άσχετο", τόσο δυσκολεύει την δραστηριότητα των νέων μελών και των αναγνωστών όταν θέλουν να βρούν μια πληροφορία για κάτι που τους βασανίζει την δεδομένη στιγμή.

Ακόμα και εμάς, σαν μέλη, αργότερα μας αναγκάζει να ψάχνουμε μέσα σε "άσχετα" για κάτι που μπορεί να μας φανεί χρήσιμο.

Μια προσπάθεια, λοιπόν, από όλους!

Ευχαριστούμε πολύ!
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά, επειδή η κατάσταση με τα "εκτός θέματος" ποστ έχει χειροτερέψει πολύ τελευταία, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την παραπάνω παράκληση του admin. Eίναι εξαιρετικά χρονοβόρο για τους moderators να σβήνουν συνεχώς τα off topic ή/και να κάνουν παρατηρήσεις (και φυσικά οπως θα έχετε παρατηρησει δεν τα προλαβαίνουμε πάντα όλα), οπότε ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να μένουμε στο θέμα, ωστε να είναι όσο το δυνατον πιο εύκολο να βρίσκουμε την εκάστοτε πληροφορία που ψάχνουμε.

Ευχαριστούμε πολύ!
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θα παρατηρήσατε ίσως πως πλέον και με την νέα τακτική αφαίρεσης των δημοσιεύσεων, υπάρχουν κάποια θέματα με 3-4 ή και παραπάνω σελίδες, αλλά με μονάχα 2-3 απαντήσεις.

Τα υπόλοιπα είναι κενά "κουτιά" που γράφουν:

Αφαιρέθηκε ως off topic από admin.
...κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.

Σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να "πιάσουμε" όλες τις off topic ή για άλλους λόγους ανάρμοστες δημοσιεύσεις, αλλά όπου αυτό γίνετε (και θα προσπαθήσουμε να γίνετε παντού και τακτικά) θα έχετε αυτή την εικόνα.

Επειδή ούτε αισθητικά αλλά ούτε και χρηστικά είναι ωραίο κάτι τέτοιο και ούτε εσείς σαν μέλη είναι ωραίο να φαίνεται πως έχετε 100 δημοσιεύσεις και οι 80 γράφουν:

Αφαιρέθηκε ως off topic από admin.
...καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε και που.

Ερωτήσεις του τύπου:

- Πως σε λένε;
- Μένεις Κορυδαλλό;
- Φοράς γυαλιά;
- Είσαι Ολυμπιακός;
και πολλές άλλες, δεν προσδίδουν κάτι στην δημόσια συζήτηση του φόρουμ.

Μπορούν να γίνουν με π.μ. ή ακόμα πιο άμεσα με Skype.

Επίσης, το "Συγνώμη για το off topic" ή η αναγγελία του μέσα σε παρένθεση (off topic) δεν δικαιολογούν την ενέργεια και δεν θα "γλυτώσουν" την δημοσίεσυη από την αφαίρεση.

Αν κάποιο μέλος βρεί/ανακαλύψει πως πέρα από αυτά ή παρόμοια, δεν έχει κάτι να γράψει δημόσια, να μην γράψει...μπορεί ελεύθερα να διαβάζει.

Ευχαριστούμε πολύ!
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Ξέρουμε πως είναι αδύνατον να εξαλείψουμε τις off topic δημοσιεύσεις, αλλά γιατί να μη γίνει μια προσπάθεια να τις περιορίζουμε;

Δυστυχώς δεν υπάρχει "μαγική" λύση. Μόνο με την βοήθεια όλων σας μπορούμε να κάνουμε το dogforum.gr μια ευχάριστη και εύχρηστη κοινότητα.

Για χαλαρές συζητήσεις, chat, διαφορετική θεματολογία υπάρχουν άπειρες επιλογές. Υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, etc.), υπάρχουν πολλά άλλα forum για διάφορα θέματα ή ακόμα και για γνωριμία και ελεύθερη συζήτηση.

Το dogforum.gr πάντα επιδιώκει να είναι μια σελίδα και μια κοινότητα για θέματα που αφορούν τον σκύλο και να έχει και μια χρήσιμη παρουσία σε αυτό τον τομέα.

Παρακαλούμε ξαναδιαβάστε όλο αυτό το νήμα που δυστυχώς είναι μονίμως επίκαιρο και κάνετε μια προσπάθεια. Δεν είναι λύση ούτε τα πολλαπλά σβησίματα, αλλά ούτε και οι απαγορεύσεις.

Ευχαριστούμε πολύ!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.597
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3