Καλησπέρα πολλά χρόνια κάναμε ωμή διατροφή και μετέπειτα που αρχίσαμε να την βαριομαστε ξεκινήσαμε να την μαγειρεύουμε με λαχανικά ρύζι αυγά κτλ .
Τρώγαμε πολλά χρόνια μαγειρεμένο φαγητό μέχρι που βγάλαμε κάποια μικρά ουλακια θυλάκια δηλαδή επουλιδεςπου είναι φυσιολογικό για τα 10 μας ετη κιαρχισε να γίνεται ενοχλητική η Barf .
Πήγαμε κάναμε καθαρισμό δοντιών και τα αφαιρέσαμε αλλά ξαναβγηκανε .
Ξεκίνησα μετά από 10 χρόνια να αναζητώ μια καλή ολιστική grain free τροφή .
Κατέληξα ανάμεσα στην Primordial την Ν and D την Ambrosia και την Primordial .
Ξεκίνησα με την Primordial αλλά δεν είδα καλή αφομοίωση είδα πολλές κενώσεις .
Μπορεί η κακή αφομοίωση που αντιμετωπίζουμε να έχει να κάνει με τα τόσα χρόνια μαγειρευτού η με την τροφή ?
Προσπαθώ να κάνω μετάβαση στην Ambrosia που έχω ακούσει πολύ θετικές κριτικές αλλά δεν τον πολύ ενθουσίασε.
Παρακαλώ να μου προτείνετε Ολιστικές grain free τροφές που εμπιστεύεστε ευχαριστώ .
Τρώγαμε πολλά χρόνια μαγειρεμένο φαγητό μέχρι που βγάλαμε κάποια μικρά ουλακια θυλάκια δηλαδή επουλιδεςπου είναι φυσιολογικό για τα 10 μας ετη κιαρχισε να γίνεται ενοχλητική η Barf .
Πήγαμε κάναμε καθαρισμό δοντιών και τα αφαιρέσαμε αλλά ξαναβγηκανε .
Ξεκίνησα μετά από 10 χρόνια να αναζητώ μια καλή ολιστική grain free τροφή .
Κατέληξα ανάμεσα στην Primordial την Ν and D την Ambrosia και την Primordial .
Ξεκίνησα με την Primordial αλλά δεν είδα καλή αφομοίωση είδα πολλές κενώσεις .
Μπορεί η κακή αφομοίωση που αντιμετωπίζουμε να έχει να κάνει με τα τόσα χρόνια μαγειρευτού η με την τροφή ?
Προσπαθώ να κάνω μετάβαση στην Ambrosia που έχω ακούσει πολύ θετικές κριτικές αλλά δεν τον πολύ ενθουσίασε.
Παρακαλώ να μου προτείνετε Ολιστικές grain free τροφές που εμπιστεύεστε ευχαριστώ .