Αναζητηση εκπαιδευτη στη Θεσσαλονικη

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Επι της ευκαιριας παιδια,αν εχετε να μου προτεινετε τον καλυτερο κατα τη γνωμη σας εκπαιδευτη στη Θεσσαλονικη,θα ημουν πολυ ευτυχης και θα με υποχρεωνατε!!!:D

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
To ίδιο θα με απασχολήσει κι εμένα παιδιά, αν μπορείτε να βοηθήσετε, και αν μπορείτε να μας πείτε σε τι οικονομικά πλαίσια κινούνται στην πόλη μας...

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μπορω κ στους δυο σας να προτεινω σαν προσωπικη φυσικα εμπειρια κ μονο,τον δικο μας εκπαιδευτη. Εαν θελετε,εδω ειμαι ;-)

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
To ίδιο θα με απασχολήσει κι εμένα παιδιά, αν μπορείτε να βοηθήσετε, και αν μπορείτε να μας πείτε σε τι οικονομικά πλαίσια κινούνται στην πόλη μας...
Απο πολιχνη εισαι φιλε?

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Για ριχτο τοτε!!!
Ο εκπαιδευτης ειναι εκτως Θες/νικης,οχι πολυ μακρυα βεβαια αλλα δεν ειναι κ διπλα,περι τα 20χλμ στον Αγ.Βασιλειο προς Λαγκαδα, η σχολη λεγεται Drive-Unlimited κ εχει κ σαιτ στο νετ αν θελεις να ριξεις κ καμια ματια. Τι αλλο θα ηθελες να μαθεις? αν μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως.

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Ο εκπαιδευτης ειναι εκτως Θες/νικης,οχι πολυ μακρυα βεβαια αλλα δεν ειναι κ διπλα,περι τα 20χλμ στον Αγ.Βασιλειο προς Λαγκαδα, η σχολη λεγεται Drive-Unlimited κ εχει κ σαιτ στο νετ αν θελεις να ριξεις κ καμια ματια. Τι αλλο θα ηθελες να μαθεις? αν μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως.
οοοκ!!Πως σου φαινεται γενικα και τι εντυπωσεις εχεις αν μπορουσες να μας πεις περιληπτικα!!!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Κοιτα,ειναι πολυ συζητησιμος ανθρωπος,σου εξηγει πολλα,σου λυνει τις αποριες σε πολλα,δεχεται οτι ερωτηση κ αν εχεις οσο χαζη ισως κ αν φαινεται σε εσενα, κανει εξαιρετικη δουλεια στον σκυλο,εχω δει δουλεια κ σε δικα του σκυλια κ σε αλλων πελατων του αλλα κ φυσικα στην δικια μου. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι πραγματικα πηρα αλλο σκυλι στο σπιτι μετα την εκπαιδευση κ αυτο φυσικα το λεω για καλο ε κ οχι για κακο. Ηρεμησε παρα πολυ κ πλεον ακουει! Πραγμα πολυ σημαντικο. Απο εκει κ περα ειναι κ τι ζηταει ο καθενας. Εσυ τι ακριβως θελεις? βασικη υπακοη? κατι αλλο?

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Εγω για βασικη υπακοη ενδιαφερομαι,απλα ειναι το σκυλι ενηλικο,3 ετων και δεν ξερω κατα ποσο με παιρνει ή θα ειναι τσαμπα δουλεια...

Στάλθηκε από το MI 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Ναι αδερφε,απο μετεωρα για την ακριβεια...

ΧΑΧΑ,για να μην τα βγαλω ολα στη φορα,μενω απεναντι σου στον τεταρτο,ειμαι ο γιος του καθηγητη αγγλικων!!!δημ.πολ. ετσι???

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μπορεις να πας να συζητησεις μαζι του,να δει τον σκυλο κ εκεινος θα σου πει. Ειμαι σιγουρη οτι αν καταλαβει οτι δεν,δεν θα σε αναλαβει. Αν κ γνωμη μου ειναι πως οτι ηλικια κ αν εχει ο σκυλος ποτε δεν ειναι αργα,απλα σιγουρα οσο πιο μεγαλος οσο να πεις θα χρειαστει περισσοτερος χρονος για να "ξεχασει αυτα που ηξερε" κ να μπει σε σωστες πλεον βασεις.

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
ΧΑΧΑ,για να μην τα βγαλω ολα στη φορα,μενω απεναντι σου στον τεταρτο,ειμαι ο γιος του καθηγητη αγγλικων!!!δημ.πολ. ετσι???
Πολυ σωστα,αλλα πια μενω αλλου εγω...Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος πια...
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μολις το παρω θα επικοινωνησω μαζι του,τον βρηκα στο ιντερνετ.Αν μας πεις και μια τιμη,αν επιτρεπεται

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Πολυ σωστα,αλλα πια μενω αλλου εγω...Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος πια...
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μολις το παρω θα επικοινωνησω μαζι του,τον βρηκα στο ιντερνετ.Αν μας πεις και μια τιμη,αν επιτρεπεται

Nαι κι εγω εχω πολυ καιρο να σε δω γιατι σπουδαζω σε αλλη πολη.Δεν ηξερα οτι εχεις σκυλο,δεν τον εχω δει ποτε.

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Μπορεις να πας να συζητησεις μαζι του,να δει τον σκυλο κ εκεινος θα σου πει. Ειμαι σιγουρη οτι αν καταλαβει οτι δεν,δεν θα σε αναλαβει. Αν κ γνωμη μου ειναι πως οτι ηλικια κ αν εχει ο σκυλος ποτε δεν ειναι αργα,απλα σιγουρα οσο πιο μεγαλος οσο να πεις θα χρειαστει περισσοτερος χρονος για να "ξεχασει αυτα που ηξερε" κ να μπει σε σωστες πλεον βασεις.
Οντως ναι μια τιμη αν ειναι ευκολο!Παρεπιπτοντως,εκπαιδευει και μεγαλοσωμους σκυλους??αν γνωριζεις βεβαια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ενας καλός εκπαιδευτής, αναλαμβάνει κάθε περίπτωση σκύλου. Δεν υπάρχει σκύλος, που δεν θα φτιάξει ή δεν θα βελτιώσει συμπεριφορά, με σωστή και συνεπή εκπαίδευση. Εκτός...από τον σκύλο, του ιδιοκτήτη που ότι μαθαίνει στο μάθημα, το ξεχνάει αμέσως μόλις αυτό τελειώσει.

Και ένας καλός εκπαιδευτής, που τον ενδιαφέρει το όνομά του στην αγορά, νομίζω ότι δεν θα αναλάβει, σκύλο που ο ιδιοκτήτης του, είναι από την αρχή δεδομένο, ότι δεν θα ακολουθήσει καμμία απολύτως από τις συμβουλές του.

Την τιμή, καλό είναι να την ρωτάτε από κοντά, γιατί μπορεί σε κάθε διαφορετική περίπτωση, να ποικίλλει.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Συμφωνω σε ολα οσα ειπε η Mareco. Για την τιμη οντως ειναι καλο να την ρωτησετε οι ιδιοι σας μην σας πω εγω κατι κ τελικα δεν ισχυει κ εκτεθω κ εγω κ εκεινος. Ναι μπορω να σας πω τι πληρωσα εγω αλλα αυτο ειναι ενδεικτικο.
Επισης ο συγκεκριμενος οντως εκπαιδευει πασης φυσεως σκυλια,μικρα,μεσαια,μεγαλα. Δεν εχει αναλαβει πολλα μικρα ειναι η αληθεια,ισως κ να ειμαι η μονη με μικρο που ανελαβε γιαυτο κ καποια στιγμη θα μας κανει κ ενα βιντεακι ειπε ;-)
Καλο ειναι λοιπον να επικοινωνησετε μαζι του κ αν θελετε δεν εχω κανενα προβλημα να πειτε οτι γνωριζομαστε απο το φορουμ :)

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Συμφωνω σε ολα οσα ειπε η Mareco. Για την τιμη οντως ειναι καλο να την ρωτησετε οι ιδιοι σας μην σας πω εγω κατι κ τελικα δεν ισχυει κ εκτεθω κ εγω κ εκεινος. Ναι μπορω να σας πω τι πληρωσα εγω αλλα αυτο ειναι ενδεικτικο.
Επισης ο συγκεκριμενος οντως εκπαιδευει πασης φυσεως σκυλια,μικρα,μεσαια,μεγαλα. Δεν εχει αναλαβει πολλα μικρα ειναι η αληθεια,ισως κ να ειμαι η μονη με μικρο που ανελαβε γιαυτο κ καποια στιγμη θα μας κανει κ ενα βιντεακι ειπε ;-)
Καλο ειναι λοιπον να επικοινωνησετε μαζι του κ αν θελετε δεν εχω κανενα προβλημα να πειτε οτι γνωριζομαστε απο το φορουμ :)
ok,σ' ευχαριστω πολυ!!!