Για ριχτο τοτε!!!Μπορω κ στους δυο σας να προτεινω σαν προσωπικη φυσικα εμπειρια κ μονο,τον δικο μας εκπαιδευτη. Εαν θελετε,εδω ειμαι ;-)
Απο πολιχνη εισαι φιλε?To ίδιο θα με απασχολήσει κι εμένα παιδιά, αν μπορείτε να βοηθήσετε, και αν μπορείτε να μας πείτε σε τι οικονομικά πλαίσια κινούνται στην πόλη μας...
Ο εκπαιδευτης ειναι εκτως Θες/νικης,οχι πολυ μακρυα βεβαια αλλα δεν ειναι κ διπλα,περι τα 20χλμ στον Αγ.Βασιλειο προς Λαγκαδα, η σχολη λεγεται Drive-Unlimited κ εχει κ σαιτ στο νετ αν θελεις να ριξεις κ καμια ματια. Τι αλλο θα ηθελες να μαθεις? αν μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως.Για ριχτο τοτε!!!
οοοκ!!Πως σου φαινεται γενικα και τι εντυπωσεις εχεις αν μπορουσες να μας πεις περιληπτικα!!!Ο εκπαιδευτης ειναι εκτως Θες/νικης,οχι πολυ μακρυα βεβαια αλλα δεν ειναι κ διπλα,περι τα 20χλμ στον Αγ.Βασιλειο προς Λαγκαδα, η σχολη λεγεται Drive-Unlimited κ εχει κ σαιτ στο νετ αν θελεις να ριξεις κ καμια ματια. Τι αλλο θα ηθελες να μαθεις? αν μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως.
Ναι αδερφε,απο μετεωρα για την ακριβεια...Απο πολιχνη εισαι φιλε?
ΧΑΧΑ,για να μην τα βγαλω ολα στη φορα,μενω απεναντι σου στον τεταρτο,ειμαι ο γιος του καθηγητη αγγλικων!!!δημ.πολ. ετσι???Ναι αδερφε,απο μετεωρα για την ακριβεια...
Στάλθηκε από το MI 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολυ σωστα,αλλα πια μενω αλλου εγω...Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος πια...ΧΑΧΑ,για να μην τα βγαλω ολα στη φορα,μενω απεναντι σου στον τεταρτο,ειμαι ο γιος του καθηγητη αγγλικων!!!δημ.πολ. ετσι???
Nαι κι εγω εχω πολυ καιρο να σε δω γιατι σπουδαζω σε αλλη πολη.Δεν ηξερα οτι εχεις σκυλο,δεν τον εχω δει ποτε.Πολυ σωστα,αλλα πια μενω αλλου εγω...Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος πια...
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μολις το παρω θα επικοινωνησω μαζι του,τον βρηκα στο ιντερνετ.Αν μας πεις και μια τιμη,αν επιτρεπεται
Στάλθηκε από το MI 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Οντως ναι μια τιμη αν ειναι ευκολο!Παρεπιπτοντως,εκπαιδευει και μεγαλοσωμους σκυλους??αν γνωριζεις βεβαια!Μπορεις να πας να συζητησεις μαζι του,να δει τον σκυλο κ εκεινος θα σου πει. Ειμαι σιγουρη οτι αν καταλαβει οτι δεν,δεν θα σε αναλαβει. Αν κ γνωμη μου ειναι πως οτι ηλικια κ αν εχει ο σκυλος ποτε δεν ειναι αργα,απλα σιγουρα οσο πιο μεγαλος οσο να πεις θα χρειαστει περισσοτερος χρονος για να "ξεχασει αυτα που ηξερε" κ να μπει σε σωστες πλεον βασεις.
ok,σ' ευχαριστω πολυ!!!Συμφωνω σε ολα οσα ειπε η Mareco. Για την τιμη οντως ειναι καλο να την ρωτησετε οι ιδιοι σας μην σας πω εγω κατι κ τελικα δεν ισχυει κ εκτεθω κ εγω κ εκεινος. Ναι μπορω να σας πω τι πληρωσα εγω αλλα αυτο ειναι ενδεικτικο.
Επισης ο συγκεκριμενος οντως εκπαιδευει πασης φυσεως σκυλια,μικρα,μεσαια,μεγαλα. Δεν εχει αναλαβει πολλα μικρα ειναι η αληθεια,ισως κ να ειμαι η μονη με μικρο που ανελαβε γιαυτο κ καποια στιγμη θα μας κανει κ ενα βιντεακι ειπε ;-)
Καλο ειναι λοιπον να επικοινωνησετε μαζι του κ αν θελετε δεν εχω κανενα προβλημα να πειτε οτι γνωριζομαστε απο το φορουμ![]()