Αναισθησία στο Σκυλάκι

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να εχουν κανει τα σκυλια τις απαραιτητες εξετασεις πριν κι ολα θα πανε καλα. Εγω ειχα ζητησει και ακτινογραφια θωρακος πριν το χειρουργειο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
οταν μια επεμβαση ειναι αναγκαια να γινει και δεν μπορεις να την αποφυγεις αναγκαστικα θα υποστεις και την ναρκωση ... τοτε τον πρωτο και τελευταιο λογο εχει ο γιατρος σου που πρεπει να του εεις απολυτη εμπιστοσυνη...αλλοιως... βρισκεις αλλο γιατρο...
με αυτο το σκεπτικο οτιδηποτε σου λεμε εμεις εδω... λιγη σημασια πρεπει να εχει για σενα... μεγαλη σημασια πρεπει να εχει η συζητηση με τον γιατρο σου!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
μου φαινεται οτι πρεπει να κανουμε μια ομαδικη παραγγελιά λεξοτανιλ, θα μας βγει φτηνότερα :rolleyes:

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ελεγα για την παρασκευη αλλα μου επαθε ωτιτιδα ξαφνικα και απο σημερα ειμαστε με αντιβιωση και τωρα δεν ξερω λεω να το αναβαλω κανα μηνα...

Buddy0512

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
61
16
Ελεγα για την παρασκευη αλλα μου επαθε ωτιτιδα ξαφνικα και απο σημερα ειμαστε με αντιβιωση και τωρα δεν ξερω λεω να το αναβαλω κανα μηνα...
Ti exei to mikrouli?

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
Καλη αναρρωση!!!!ομφαλοκυλη εχει η κοπελουλα μου και πρεπει να διορθωθει!!
Κι εμενα εχει ομφαλοκυλη ο διας αλλα ο κτηνιατρος ειπε να μην το πειραξουμε,ειναι μικρη και δεν θα υπαρχει προβλημα ειπε...εσας τι μεγεθος εχει;

Last edited by a moderator: