Αναμονή για το νέο κουτάβι ...

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Καλησπερα σε όλους , ειναι η πρώτη φορά που γραφω στο φόρουμ σας , ενω σας διαβάζω χρονια κ πραγματικά νιωθω πως πρεπει να σας πω ενα ευχαριστώ , διότι μέσα απο τις γνώσεις σας , τις διαφωνίες σας κ την εμπειρία σας , μάθαινα κ μαθαίνω πράγματα .....στην οικογένεια μου μεγάλωσα με Τζάκ Ρασελ .....κ ειναι κ η μοναδική ράτσα που γνωρίζω τόσο καλα , κ απο την καλη κ απο την ανάποδη :) Επειδη τώρα εχω το δικο μου σπιτι αρκετά μακρυά απο το πατρικό , αποφάσισα να αποκτήσω κ εγω εναν ολο δικο μου σκύλο , λόγω της μεγάλης αθλητικής μου δραστηριότητας αλλα και της δυνατότητας να εχω τον σκύλο μου μαζι και στο γραφειο μου (δλδ ολη την μερα μαζι μου) ηθελα να διαλέξω μια ράτσα που θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ολα αυτά , επισης θα ηθελα να παρω πιο μεγαλο σκύλο σε μέγεθος απο το τζάκ Ρασελ αλλα ταυτόχρονα να μου δίνει την ενέργεια που εχει ο μικρος . Αποφάσισα να παρω εναν εργασιακό Γερμανικό ποιμενικό του οποίου η μητέρα ειναι έγκυος κ κατα πάσα πιθανότητα θα γεννήσει την πρώτη εβδομαδα του Ιανουαρίου , οποτε την πρώτη εβδομαδα του Μαρτίου θα εχω νέο συγκάτοικο , ύστερα απο αρκετή μελέτη της οποίας τα φώτα μου δώσατε εσείς , κ ενω εχω ταξιδέψει σε διαφορα εκτροφεία , επέλεξα το Aritar Bastet το οποίο βρίσκεται στην Τσεχία , πηγα ο ίδιος εκει , μου άρεσε ο χαρακτήρας του εκτροφέα καθώς επισης κ των γονέων του κουταβιού . Σε αυτο το σημείο ηθελα να αναφέρω πως δεν θα ασχοληθώ με κάποιο σπορ αλλα θα δώσω έμφαση στην βασική εκπαίδευση και ίσως στην υπακοή εργασιακού επιπέδου ..... Σας ευχομαι καλές γιορτές !!

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Ευχαριστώ παρα πολυ ....αυτοι ειναι οι γονείς του κουταβιού μου , http://www.working-dog.eu/breed/Aritar-Bastet-74600. Ένας απο τους λόγους της επιλογής μου ηταν ο έρωτας με την πρώτη μάτια της Trinita (μητέρας ) . Την δικιά μου κοπελα θα την πω TYRA ...

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου .....ήμουν πολυ κοντα στο να παρω ενα κουτάβι απο τον Zico , αλλα μολις ειδα την μητέρα του κουταβιού μου ερωτοχτυπηθηκα .... Κ ακολούθησα το συναίσθημα .....

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Καλά έκανες!και το εκτροφειο ειναι πολυ καλό!
Πολύ καλη επιλογή!!!!Αρσενικο??

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Κ παλι ευχαριστώ , Θυληκο θα παρω !! Tyra Aritar Bastet :) Ο δικός σου πως πάει ;;; Εισαι ευχαριστημένος απο τις περγαμηνές που τον συνόδευαν ;;

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Κ παλι ευχαριστώ , Θυληκο θα παρω !! Tyra Aritar Bastet :) Ο δικός σου πως πάει ;;; Εισαι ευχαριστημένος απο τις περγαμηνές που τον συνόδευαν ;;
Καλα ναι το εγραφες...αλλα ανεβηκα στο πρωτο ποστ να δω τι διαλεξες:confused::confused::confused::confused:
Συνεχίζουμε την προπόνηση.
Απόλυτα ικανοποιημένος,του ζητησα ενα σκύλο εκπαιδέυσιμο για σπόρ και αυτο μου έστειλε!!

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Μπράβο σου ευχομαι τα καλύτερα !!!! Μετραω μέρες κ εγω :) εχω πολυ ορεξη για δουλειά !!! Θα τα λεμε κ μέσα απο το φόρουμ !!

• Like
Reactions: Dimi_21

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Μπράβο σου ευχομαι τα καλύτερα !!!! Μετραω μέρες κ εγω :) εχω πολυ ορεξη για δουλειά !!! Θα τα λεμε κ μέσα απο το φόρουμ !!
Ευχαριστώ!Θα περασουν που θα παει :D
Έχεις βρει εκπαιδευτή κτλπ?

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Ναι εχω βρει εκπαιδευτή , με τον οποίο πλεον θεωρω πως υπάρχει κ κάποιο ίχνος φιλίας , διότι εχουμε βρεθεί πολλες φορές , εχουμε χημεία σαν χαρακτηρες κ ταύτιση απόψεων , θεωρω πως βρηκα εναν άνθρωπο που θα δώσει πολυ καλές βάσεις για τον σκύλο μου, δυστυχώς το θέμα εργασία ειναι άγνωστη λέξη για την Κω κ τα περισσότερα μέρη της επαρχίας , αλλα αυτο δεν πρεπει να γινει κ ταφόπλακα για καποιον θελει να προσπαθήσει , αν κ όπως έγραψα στην αρχή θα ηθελα να αφοσιωθώ κυρίως στην υπακοή , χωρις να ειμαι απόλυτος . Ποτε έκανες την πρώτη επαφη του κουταβιού με τον εκπαιδευτή του ;;; Σου επέτρεψε να κανεις κάποια προεργασία βασικών εντολών όσο ηταν ακομη 8 εβδομάδων ;;;

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Καλά και στην Αθήνα μην νομίζεις οτι έχεις και πολλές πραγματικά καλες επιλογές...
Τον σκύλο τον πήρα 72 ημερών,με το που ήρθε την επόμενη μερα πήγαμε για προπόνηση(δεν πηγαινα εκει που είμαι τώρα)
Εντολές οχι δεν έβαλα απο την αρχή.
Εγώ θα σου έλεγα απο την πρώτη μερα που θα ερθει το κοριτσι σου :p,να μην βαλεις εντολες τπτ.μονο παιχνιδι με μπαλακι κτλπ.βασικα με λιγα λογια δουλεψε το δεσιμο σου με τον σκυλο.(Με καθε επιφυλαξη παντα)

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Σε ευχαριστώ , κ εγω κατι τέτοιο σκεφτομαι .Στις 90 μέρες να αρχίσω παρεα με τον εκπαιδευτή , ενω εχω μελετήσει κ εχω δει απο κοντα πολλες φορές την αρχή της βασικής υπακοής , θελω να ελαχιστοποιησω κάθε πιθανότητα λάθους δικού μου, στο κουτάβι μου . Θα επικεντρωθώ στην τουαλέτα κ στο crate ... κ προχωράμε στην συνεχεια ...

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Σε ευχαριστώ , κ εγω κατι τέτοιο σκεφτομαι .Στις 90 μέρες να αρχίσω παρεα με τον εκπαιδευτή , ενω εχω μελετήσει κ εχω δει απο κοντα πολλες φορές την αρχή της βασικής υπακοής , θελω να ελαχιστοποιησω κάθε πιθανότητα λάθους δικού μου, στο κουτάβι μου . Θα επικεντρωθώ στην τουαλέτα κ στο crate ... κ προχωράμε στην συνεχεια ...
Ολα καλα θα πάνε,υγεια να εχει και ολα τα αλλα τα βρίσκεις!!
Το πολυ πολυ να βγει κέρατο και μα σε τρέχει :))

• Like
Reactions: ripper2.1

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Σ´ευχαριστω φιλε μου ...... Η φυλή σου ειναι η υπέροχη .....!!
καλη ειναι,τρωγετε χαχα
και μηνν μασας πως θα κανεις και που θα φτασεις,απλα καντο για να γουσταρες και οτι βγει.μονο ετσι θα κερδισεις πραγματα.
και για να πειραξω και τον @Logan εμεις παραπονιοματε οτι εδω δεν εχουμε εκπαιδευτες και οι αθηναιοι οτι δεν εχουν χωραφια,τι να τα κανω μαναμ τα χωραφιια αν δεν ξερω να τα δουλευω;;;;;;χαχαχαχα

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
καλη ειναι,τρωγετε χαχα
και μηνν μασας πως θα κανεις και που θα φτασεις,απλα καντο για να γουσταρες και οτι βγει.μονο ετσι θα κερδισεις πραγματα.
και για να πειραξω και τον @Logan εμεις παραπονιοματε οτι εδω δεν εχουμε εκπαιδευτες και οι αθηναιοι οτι δεν εχουν χωραφια,τι να τα κανω μαναμ τα χωραφιια αν δεν ξερω να τα δουλευω;;;;;;χαχαχαχα
Χαχα θα σε συμφωνήσω μαζι σου :)

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Σ´ευχαριστω φιλε μου ...... Η φυλή σου ειναι η υπέροχη .....!!
Τάσο φίλε μου να σου ζήσει!δεν ήξερα οτι πήρες και Γερμανικο ρε!
καλη ειναι,τρωγετε χαχα

Εγω ουτε έχω ούτε ξερω!!

Στα σοβαρα τωρα το κουταβι ποσο μηνων θα το παρεις?κατι λενε για κατι νομους κτλπ