Καλησπερα σε όλους , ειναι η πρώτη φορά που γραφω στο φόρουμ σας , ενω σας διαβάζω χρονια κ πραγματικά νιωθω πως πρεπει να σας πω ενα ευχαριστώ , διότι μέσα απο τις γνώσεις σας , τις διαφωνίες σας κ την εμπειρία σας , μάθαινα κ μαθαίνω πράγματα .....στην οικογένεια μου μεγάλωσα με Τζάκ Ρασελ .....κ ειναι κ η μοναδική ράτσα που γνωρίζω τόσο καλα , κ απο την καλη κ απο την ανάποδη
Επειδη τώρα εχω το δικο μου σπιτι αρκετά μακρυά απο το πατρικό , αποφάσισα να αποκτήσω κ εγω εναν ολο δικο μου σκύλο , λόγω της μεγάλης αθλητικής μου δραστηριότητας αλλα και της δυνατότητας να εχω τον σκύλο μου μαζι και στο γραφειο μου (δλδ ολη την μερα μαζι μου) ηθελα να διαλέξω μια ράτσα που θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ολα αυτά , επισης θα ηθελα να παρω πιο μεγαλο σκύλο σε μέγεθος απο το τζάκ Ρασελ αλλα ταυτόχρονα να μου δίνει την ενέργεια που εχει ο μικρος . Αποφάσισα να παρω εναν εργασιακό Γερμανικό ποιμενικό του οποίου η μητέρα ειναι έγκυος κ κατα πάσα πιθανότητα θα γεννήσει την πρώτη εβδομαδα του Ιανουαρίου , οποτε την πρώτη εβδομαδα του Μαρτίου θα εχω νέο συγκάτοικο , ύστερα απο αρκετή μελέτη της οποίας τα φώτα μου δώσατε εσείς , κ ενω εχω ταξιδέψει σε διαφορα εκτροφεία , επέλεξα το Aritar Bastet το οποίο βρίσκεται στην Τσεχία , πηγα ο ίδιος εκει , μου άρεσε ο χαρακτήρας του εκτροφέα καθώς επισης κ των γονέων του κουταβιού . Σε αυτο το σημείο ηθελα να αναφέρω πως δεν θα ασχοληθώ με κάποιο σπορ αλλα θα δώσω έμφαση στην βασική εκπαίδευση και ίσως στην υπακοή εργασιακού επιπέδου ..... Σας ευχομαι καλές γιορτές !!