Και εγω παντως πρωτη φορα το ακουω. Δεν ηξερα οτι γινεται.Ναι ναι τα σήκωσε τελείως πάνω. Μόνος του, βέβαια γύρω στο χρόνο.
Τα αυτάκια εφόσον είναι άκοπα δεν πρέπει να είναι σηκωμένα ολόκληρα στα εκθεσιακά minipin, βλέπω οτι από τώρα ο μικρός έχει ελαφριά αυτιά και θα χρειαστεί να τα φτιάξεις λιγουλάκι, να τα «βαρύνεις» που λέμε όπως το κάνουν στα pug, amstaff κλπ.Ευχαριστουμε!
Και εγω το εχω ακουσει αυτο που μερικα αυτια σηκωνονται καπως απο μονα τους... αλλα ξερω για ημι-σηκωμενα, οχι να σηκωθουν ολοκληρα. Ο δικος σου τα σηκωσε ολοκληρα;
Οχι, οχι, ημερισια αναφορα θα σας κανω, δεν τη γλυτωνετε!Κανονισε να σε ψάχνουμε μετά την κυριακή, τώρα που καλομάθαμε σε φωτογραφίες.
Demi δεσμεύθηκες!Οχι, οχι, ημερισια αναφορα θα σας κανω, δεν τη γλυτωνετε!![]()
Ωχωχωχ, την πατησα με εσας που εχω μπλεξει!!!!Demi δεσμεύθηκες!
Μετά δε θα λες "εντάξει, τώρα που την έχω στο σπίτι δεν προλαβαίνω".
Κυριακή βράδυ, άντε Δευτέρα περιμένουμε φωτογραφίες που θα έχεις τραβήξει εσύ!![]()
Εσύ την πάτησες;Ωχωχωχ, την πατησα με εσας που εχω μπλεξει!!!!![]()
Εχεις και ενα δικιο... (διαθεσημος ειναιΕσύ την πάτησες;
Με αυτήν την κουκλάρα δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι! *agapoylas*
Εγώ την πάτησα..
Με όλες αυτές τις φωτογραφίες ξέρεις πως κρατιέμαι τόσο καιρό και δε ρωτάω αν το άλλο κουτάβι είναι ακόμα διαθέσιμο;
Ναι ναι ολα κομπλε... μονο που δεν βρηκα ροζ πυροτεχνηματα βρε παιδακι μου! Ειχε μονο χρωματιστα!πωπω..φαντάζομαι τη χαρά και την αγωνία σου..είναι μια κουκλίτσα! Έχεις τα δίκια σου να την περιμένεις πως και πως. Έχεις στρώσει κόκκινα χαλιά, έχεις ράνει το δωμάτιο με άνθη, έχεις ετοιμάσει τις σαμπάνιες και τα μπαλόνια..όλα κομπλέ ε;
![]()
Μωρέ μια σταλίτσα!! τι γλύκα που είναι!
Thank you aunt Mary!!!μωρεεεε τι γλυκουλικα που ειναι μαμα και κορη μαζι!!
Φτου φτου σκορδα!!!
Αντε με το καλο!!!
Σε ευχαριστώ πολύ. Καλά να περνάς με την κουκλίτσα σου...Και εγω παντως πρωτη φορα το ακουω. Δεν ηξερα οτι γινεται.
Να σου ζησει ο κουκλος σου λοιπον!