Ανεβασμένη η τιμή της alt στο ήπαρ!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ε τοτε καλο θα ηταν να τον προσεχεις στις βολτες μεχρι να τα ολοκληρωσει. Μετα ομως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Επανελαβε τις εξετασεις σε μια βδομαδα οπως σου ειπε και ο κτηνιατρος και ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην! Θα περιμενουμε νεα σας!

Last edited:

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
αααα!!! ουτε αμπουλα του δινει ο γιατος frontille που επρεπε κανονικα στις 4/10.. ειναι κα8ετος!! του το ειπα 500 φορες μηπως 8α πρεπε..... αλλα επιμενει...

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ειρηνη σε ευχαριστουμε πολυ!!! αλλα και ολους οσους με βοη8ησαν απαντωντας.. :)) μακαρι να τελειωσουν ολα....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Γιατι? Επειδη επεσε η θερμοκρασια? Εγω θα εβαζα και αυτο το μηνα!
Πηγαινε παρε εσυ απο ενα πετ σοπ (που δεν πουλαει ζωα) μια και βαλτου την για να μαθαινεις και εσυ και να μην
χρειαζεται να εξαρτασαι απο κανεναν γιατρο.

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
να του παρω αμπουλα frontille και χαπι για τα σκουληκια?? 8α ειναι οκ ομως? μηπως εμφανισει καμια αλλεργια με την αγωγη(την σταματησαμε ομως τωρα)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ειρήνη, καλύτερα να μην βάλει κάτι από μόνη της. Μπορεί ο γιατρός να έχει τον λόγο του.
Ας μην κάνει κάτι, που μπορεί ίσως να επηρρεάσει την όποια εικόνα του μικρού.

Ετσι κι αλλιώς, δεν κυκλοφορεί έξω. Και πλέον βοηθάει κάπως και η θερμοκρασία ;)

Υπομονή λίγες μέρες :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κτηνιάτρου σου!
Γίνεται κάποια θεραπεία, με κάποια σκευάσματα!
Οποιοδήποτε επιπλέον σκεύασμα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι "συμβατό" με τα υπόλοιπα!
Ειδικά από την στιγμή που ενδεχομένως εμφανίστηκε κάποια παρενέργεια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σιγουρα ο κτηνιατρος ξερει καλυτερα απο εμενα! Αλλα δεν καταλαβαινω που μπορει να τον βλαψει μια
αμπουλα?? Για τα σκουληκια οχι μην του δωσεις δεν χρειαζεται συνεχεια. Καθε 4 μηνες.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δύο πράγματα περνάνε από το μυαλό μου!
1. Αν θυμάμαι καλά το σκυλάκι πάσχει από δερματικά, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να βάλει κάτι ακόμα πάνω...
2.Μια μεγάλη πλειοψηφία φαρμάκων μεταβολίζονται στο ήπαρ, το οποίο και πάσχει αυτή την στιγμη!Δεν ξέρω βέβαια πως δρα η αμπούλα....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Απ'οτι διαβασα και εγω, εκανε θεραπεια με tactik το οποιο χρησιμποποιειται συνηθως στην ψωρα αν δεν κανω λαθος. Σε παρομοια περιπτωση θυμαμαι οτι ειχα χρησιμοποιησει αμπουλα μετα το περας της θεραπειας. Τωρα αν η αμπουλα μεταβολιζεται και αυτη στο ηπαρ να τα κλαψω τα σκυλακια μου . . .ευχομαι πως οχι, δεν το γνωριζω.
Παρολαυτα σιγουρα αρμοδιος ειναι ο κτηνιατρος σου pencil!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου pencil. Κ η Τσίλι χρόνισε για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολίων. Ολο κάτι πάθαινε κ δν μας άφηνε ο γιατρός να τα κάνουμε. Ευτυχώς ούτε πριν έπαθε κτ άλλο από την έλλειψή τους, ούτε μετά παρουσίασε κάτι γενικότερα κ όλα καλά φτου σκόρδα!

Το κακό είναι ότι αυτό που έπαθες εσύ με την υπερπροστασία, το ανέπτυξα εγώ ενώ δν το είχα. Μεγάλωσα με σκυλιά κ ήμουν χαλαρή, αλλά βλέποντας τι μπορεί να σου τύχει, ανησυχώ λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να προσπαθώ να αποκωδικοποιώ κάθε της κίνηση. Γτ τρέμει τώρα? Να βάλω θερμόμετρο? Γτ όλη μέρα έχει κατεβασμένη ουρά κ με αποφεύγει? Εφαγε? Πόσο? Τα κακά της είναι οκ? Αν επανέλθει η κολλίτιδα? Να της δώσω τα χάπια της από τώρα?
Πάλι καλά που με ηρεμεί ο γιατρός που τον πεθαίνω στα τηλέφωνα. Τώρα όμως περνάμε χαλαρή περίοδο. Το ξεπερνάμε κ οι 2. Δλδ εγώ προσπαθώ, γτ δν μου αρέσει αυτό που κάνω. Της το περνάω όταν δν είμαι καλά. Κ το ίδιο κάνεις κ συ. Οπως στους ανθρώπους, έχει σημασία η ψυχολογία κ στα κουτάβια. Χαλάρωσε λοιπόν κ άσε τον γιατρό σου κ την αγωγή που του κάνετε να κάνουν την δουλειά τους.

Κ πάλι περαστικά!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
Το κακό είναι ότι αυτό που έπαθες εσύ με την υπερπροστασία, το ανέπτυξα εγώ ενώ δν το είχα. Μεγάλωσα με σκυλιά κ ήμουν χαλαρή, αλλά βλέποντας τι μπορεί να σου τύχει, ανησυχώ λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να προσπαθώ να αποκωδικοποιώ κάθε της κίνηση. Γτ τρέμει τώρα? Να βάλω θερμόμετρο? Γτ όλη μέρα έχει κατεβασμένη ουρά κ με αποφεύγει? Εφαγε? Πόσο? Τα κακά της είναι οκ? Αν επανέλθει η κολλίτιδα? Να της δώσω τα χάπια της από τώρα?
Πάλι καλά που με ηρεμεί ο γιατρός που τον πεθαίνω στα τηλέφωνα.
ετσι κανω κι εγω... να τον ντυσω να μην κρυωσει, να μην τον ακουμπησει κανενας μην τον μολυνει με μικροβια στις πληγες(ευτυχως εφυγαν), του δινω εμφιαλωμενο νερο που πινω κι εγω... σε τετοιο σημειο!!!! τον δε γιατρο ολο τηλ τον παιρνω: ξυνεται στο ποδι, τρεμει, ειναι κρυος.... ασε αυτα τα κοροιδευα καποτε οταν τα εβλεπα σε φιλες μου που ειχαν σκυλια και τα 8εωρουσα υπερβολες!! τωρα εχω γινει απιστευτα υπερβολικη και μερικες φορες παραλογη!
με τα εμβολια δε εχω ανχωθει αρκετα! πρεπει να χαλαρωσω και να μην ασχολουμαι συνεχεια μαζι του.. σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!! :)

Last edited by a moderator:

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
καλημερα! λοιπον, ξανακαναμε εξετασεις αιματος και η τιμη απο 500+++ κατεβηκε στο 160(φυσιολογικη τιμη 60) του σταματαω την θεραπεια για το ντεμοντεξ,οπως μου ειπε ο γιατρος μηπως και αυτοιαθει....
βεβαια, του εχει πεσει κι αλλο τριχωμα σε καινουρια σημεια,ομως στο κεφαλι απο το οποιο ξεκινησε, αρχιζει να βγαζει μαλλι παλι!