Καταλαβαίνω την ανησυχία σου pencil. Κ η Τσίλι χρόνισε για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολίων. Ολο κάτι πάθαινε κ δν μας άφηνε ο γιατρός να τα κάνουμε. Ευτυχώς ούτε πριν έπαθε κτ άλλο από την έλλειψή τους, ούτε μετά παρουσίασε κάτι γενικότερα κ όλα καλά φτου σκόρδα!
Το κακό είναι ότι αυτό που έπαθες εσύ με την υπερπροστασία, το ανέπτυξα εγώ ενώ δν το είχα. Μεγάλωσα με σκυλιά κ ήμουν χαλαρή, αλλά βλέποντας τι μπορεί να σου τύχει, ανησυχώ λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να προσπαθώ να αποκωδικοποιώ κάθε της κίνηση. Γτ τρέμει τώρα? Να βάλω θερμόμετρο? Γτ όλη μέρα έχει κατεβασμένη ουρά κ με αποφεύγει? Εφαγε? Πόσο? Τα κακά της είναι οκ? Αν επανέλθει η κολλίτιδα? Να της δώσω τα χάπια της από τώρα?
Πάλι καλά που με ηρεμεί ο γιατρός που τον πεθαίνω στα τηλέφωνα. Τώρα όμως περνάμε χαλαρή περίοδο. Το ξεπερνάμε κ οι 2. Δλδ εγώ προσπαθώ, γτ δν μου αρέσει αυτό που κάνω. Της το περνάω όταν δν είμαι καλά. Κ το ίδιο κάνεις κ συ. Οπως στους ανθρώπους, έχει σημασία η ψυχολογία κ στα κουτάβια. Χαλάρωσε λοιπόν κ άσε τον γιατρό σου κ την αγωγή που του κάνετε να κάνουν την δουλειά τους.
Κ πάλι περαστικά!