Ανησυχητικές ακεφιές?!

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Παίδες καλησπέρα!

Έχω καιρό να γραψω στο forum, όχι όμως γιατί η ζωή μας με την Lola είναι βαρετή και ήσυχη. μας έχει τρελάνει με την ενέργεια και τα νάζια της!

Βέβαια, 10 μέρες σχεδόν μείναμε στο σπίτι λόγο τραχυοβροχήτιδας και λάλησε ο σκύλος!! Χθές ήταν η πρώτη μεγάλη βόλτα μετα απο μέρες (πέρναμε αντιβίωση) και έχοντας σταματήσει τον βήχα.

Πήγαμε στην παραλία είμασταν κυρίες παρακαλώ πολύ, δεμένη συνέχεια, στον ίσκιο και με κέφι τρελο! Σήμερα το πρωί όμως και χωρίς να έχουμε κανεί την πρωινή μας βόλτα ακόμα η Lola είναι με την ουρά στα σκέλια και παντελώς ακεφη.

Αν και έφαγε, ήπιε, πηγε βολτα και ενεργήθηκε είναι τρομακτικά ήρεμη και άκεφη, και θέλει να κοιμάται συνεχεια... Σηκώνετε σε ερεθίσματα αλλα δεν κάνει σαν παραβή όπως δηλαδή μας έχει συνηθήσει. Μίλησα με τον γιατρό και μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι έτσι επιδή περιμένουμε να αδιαθετήσει, θέλει να την παρακολουθούμε και αν συνεχίσει και αύριο να την πάμε από κει...

Να σας θυμήσω οτι η Lola μας έκλεισε χρόνο στις 31/03 και ακόμα δεν έχει αδιαθετήσει (γεγονός που δεν ανησυχεί την εκτοφέα μας, καθώς και η μαμά μας στον χρόνο έπανω αδιαθέτησε αλλά και άλλα σκυλιά της στους 15 μήνες).

Το βασικό μου ερώτημα είναι μπας και λέει μπαρούφες ο γιατρός και απλά ή Lola είνα να αδιαθετήσει και νοιώθει άβολα; Κατα τα άλλα δεν έχει συμπτώματα έντονα.

Ένα σκύλι όμως που είναι στην μπρίζα όλη μέρα, που κουτσομπολεύει και κραζει κόσμο από το μπαλκόνι σήμερα ούτε βλέφαρο δεν έριξε, και στη βόλτα δεν έφυγε από την γάμπα μου (!), άσε που όταν είδε τους γονείς μου δεν πήδηξε πάνω τους πράγμα πρωτοφανές.

Να ανησυχώ;;;;

Last edited by a moderator: