Το Φεβρουάριο το Μουφ πρέπει να κάνει το επόμενο εμβόλιο λύσσας, καθώς και κάτι άλλα εμβόλια. Συνήθως του τα κάνουμε με δόσεις διότι αρρωσταίνει. Εκείνη η λύσσα δηλαδή τον κάνει χάλια: ξερνοβολάει και μετά αρνείται να φάει και κάθεται και με κοιτάει λυπημένα κουλουρασμένο. Την περασμένη φορά που έκανε τη λύσσα, πήρα τηλέφωνο την κτηνίατρο και τη ρώτησα αν ξέρασε το εμβόλιο και επομένως θα λυσσάξει! Φυσικά η γυναίκα κόντεψε να πνιγεί στο γέλιο καθότι το εμβόλιο είναι σε ενέσιμη μορφή και μου είπε να του δώσω ρύζι με κοτόπουλο και αν κάνει διάρροια να της το πω. Τα υπόλοιπα εμβόλια τα κάνουμε μετά από μια βδομάδα και για τη λεπτοσπείρωση τελευταίο διότι και κει γίνεται το Μουφ χάλια.
Ξέρετε τι ακριβώς παθαίνει? Αφού τα εμβόλια είναι ενέσιμα, είναι δυνατό να χαλάει το στομάχι του? Αν χαλάει το στομάχι του να του δώσω τίποτα ανθρώπινο Pepcid που λέει η κτηνίατρος να το δίνω όταν παθαίνει στομαχικά? Δε μου είπε τίποτα για τα εμβόλια, αλλά προς τι η αντίδραση?
Ως συνήθως, σας μερσώ μετά μανίας.
Ξέρετε τι ακριβώς παθαίνει? Αφού τα εμβόλια είναι ενέσιμα, είναι δυνατό να χαλάει το στομάχι του? Αν χαλάει το στομάχι του να του δώσω τίποτα ανθρώπινο Pepcid που λέει η κτηνίατρος να το δίνω όταν παθαίνει στομαχικά? Δε μου είπε τίποτα για τα εμβόλια, αλλά προς τι η αντίδραση?
Ως συνήθως, σας μερσώ μετά μανίας.