Αντίο Ιόλη...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Θα ήθελα να πω ενα αντίο στην Ιόλη μου(Weimaraner), που έφυγε απ'τη ζωή την Τρίτη 24 Μαίου, 2 μέρες πριν από τα πέμπτα της γενέθλια, από σύνδρομο συστροφής στομάχου.
Τζόλε μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 5 χρόνια που ήσουν μέλος της οικογένειάς μου. Μας συντρόφευες σε όμορφες και άσχημες στιγμές, μας προσέφερες απλόχερα αγάπη, χαρά σε κάθε λύπη, διασκέδαση στη βαρεμάρα, παρέα στη μοναξιά, ασφάλεια στις μοναχικές βραδιές, πολύτιμες εμπειρίες και εκπαιδευτικές γνώσεις, ατελείωτο παιχνίδι στην κόρη μου...
Μας λείπεις πολύ. Θα σε θυμάμαι πάντα κοριτσάκι μου, ετσι πανέμορφη, αθλητική, ρωμαλέα, ασυμβίβαστη και τόσο μα τόσο γλυκιά όπως ήσουν πάντα...
Σε ευχαριστώ...
Μαρίνα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
πολύ λυπάμαι που χάσατε τον όμορφο σκύλο σας τόσο άδικα. Καλό της ταξίδι..

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Λυπαμαι πολυ......Κρατα αυτα τα πεντε χρονια σφιχτα μεσα σου, μαζι με ολες τις ομορφες αναμνησεις!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
:(:(:(:( έφυγε πολύ μικρή :(:(
τουλάχιστον εκει που πήγε να είσαι σίγουρη οτι θα είναι πολύ χαρούμενη

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Oποτε εγραφες καθομουν μερικα δεπτερολεπτα και χαζευα την κοπελα σου.... κριμα... καλο της ταξιδι....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Κρίμα, έφυγε πολύ νωρίς :(

Μερικά πράγματα σχετικά με την συστροφή στομάχου από το τελευταίο συμπόσιο που παρακολούθησα.

Από ότι φαίνεται υπάρχουν αρκετοί μύθοι σχετικά με τις αιτίες... Ο αριθμός γευμάτων, η ποσότητα ή δραστηριότητα μετά το γεύμα δεν έχουν καμιά επιρροή, ενώ μεγάλα κομμάτια κρέατος προφυλάσσουν. Το μόνο σίγουρο είναι η γενετική προδιάθεση σε ορισμένες φυλές και γραμμές.

Πρόληψη
Χειρουργική επέμβαση: γαστροπηξία

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλό της ταξίδι..:(

Δυστυχώς έχουν ενοχοποιηθεί πολλοί θάνατοι από συστροφή λόγο της μετά άσκησης, μετά από ένα μεγάλο γεύμα..
Για το κιτρικό οξύ σε συνδυασμό με το νερό.. για την λαιμαργία κλπ..
Κτηνίατροι τα έχουν ενοχοποιήσει -άλλοι απενεχοποιησει.., μου φαίνεται θα μας κρατάει για πολύ καιρό ακόμα με ένα "ερωτηματικό"..
Σίγουρα θα έχουμε σαν "σταθμό" την γενετική προδιάθεση..