Εγώ όταν καθαρίζω μέσα τις βγάζω έξω και όταν καθαρίζω έξω, τις βάζω μέσα. Πάντα ακολουθώ την ίδια διαδικασία, επειδή η χλωρίνη είναι αναντικατάστατη και σκοτώνει όλα τα μικρόβια (και όχι δεν αναφέρομαι στα σκυλιά μου μόνο αλλά αναφέρομαι και σ' αυτά όταν γυρίζουμε απ' τη βόλτα, αλλά κυρίως στον εαυτό μου όταν επιστρέφω με τις μπότες της μηχανής που ακουμπάνε οπουδήποτε) πρώτα σφουγγαρίζω με τη χλωρίνη κι εν συνεχεία μόλις στεγνώσει (μένω σε σπίτι διαμπερές κι ανοίγω τα παράθυρα της απέναντι πλευράς όταν καθαρίζω μέσα κι όταν καθαρίζω έξω έχω εκείνο το μακρύ με το λαστιχό που χρησιμοποιούν κι αυτοί στα φανάρια και τραβάω τα νερά προς τις αποχετεύσεις) ξανασφουγγαρίζω με κάποιο ήπιο καθαριστικό και συνήθως μυρωδικό όπως το φαμπουλόζο, επίσης κάποιες φορές χρησιμοποιώ το πλάνετ ή το αντίστοιχο του lidl που είναι οικολογικά. Όταν έχω πολύ χρόνο, συνήθως σπάνια αλλά είναι το καλύτερο καθάρισμα λιώνω πράσινο σαπούνι στο νερό και σφουγγαρίζω το δεύτερο χέρι με σαπουνόνερο και μετά σα χαζός σιχτιρίζοντας τον εαυτό μου που για άλλη μια φορά χρησιμοποίησα αυτή τη διαδικασία, σφουγγαρίζω και τρίτο και τέταρτο χέρι με σκέτο νερό για να φύγει το σαπούνι από παντού.