Αντιπαρασιτικα

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Α!
μόλις είδα αυτό το βιντεάκι http://frontline.us.merial.com/prd_apply.asp
που είναι για frontline, που λέει κι ο/η lastbreath.
λέει ότι το απλώνεις σε στεγνό δέρμα, 24 ώρες πριν ή 24 ώρες μετά το μπάνιο του σκύλου.
Και για να είμαι ειλικρινής η κτηνίατρος του Ορφέα μου έλεγε για frontline αμπούλα κι όχι advantix που του βάζω εγώ.

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
και με τη θαλασσα ή το μπανιο του σκυλου τι γινεται γιατι εχω μπερδευτει λιγο? οταν ειναι να μπει στη θαλασσα ή στην μπανιερα του το βγαζουμε, και μετα αφου στεγνωσει το ξαναβάζουμε?? (για το κολαρο ρωταω)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
και με τη θαλασσα ή το μπανιο του σκυλου τι γινεται γιατι εχω μπερδευτει λιγο? οταν ειναι να μπει στη θαλασσα ή στην μπανιερα του το βγαζουμε, και μετα αφου στεγνωσει το ξαναβάζουμε?? (για το κολαρο ρωταω)
Αν ρωτας για το scalibor, δεν επηρεαζεται απο το νερο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Επηρεάζεται το νερό από το scalibor, οπότε για μπάνιο στην θάλασσα, το βγάζουμε.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παιδιά λίγη προσοχή με τις αμπούλες. Μόλις διάβασα ένα άρθρο ότι έχουν σημειωθεί εκατοντάδες θάνατοι σκυλιών και γατιών.

http://www.msnbc.msn.com/id/35914331/ns/health-pet_health/
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Πάντως απ' ό,τι κατάλαβα, το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χρήση των προϊόντων

In a 29-page report, the EPA said the majority of problems for dogs occurred in smaller dogs, weighing 10 to 20 pounds. Some incidents occurred when products intended for larger dogs were given to smaller animals, the report said. Chihuahuas, Shih Tzus, miniature poodles, Pomeranians and dachshunds were among breeds where problems occurred the most, the EPA said.

Similarly, many problems for cats occurred when they were given treatments intended for dogs. The EPA is likely to require companies to revamp labels to clarify that products intended for dogs should never be used on cats, Owens said.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
παντως σκαλιμπορ και φροντλαιν ειναι υπερβολη, δύο μαζι προιόντα για σκνιπα δεν θα έλεγα οχι αλλα το σκαλιμπορ απο μονο του αρκει για όσα προστατευει η φροντλαιν....και απο την στιγμη που ειναι αδιαβροχο, και κραταει 4-5 μηνες.... δεν εχει σημασια το μπανιο( στο σπιτι...)

εχετε δικιο αλλες οδηγιες το φροντλαιν κι αλλες η αντβαντιξ....
τις αμπουλες τις τοποθετουμε πισω στο σβερκο ή πανω απο την βαση της ουρας και λιγο ψηλοτερα,με την λογική ότι δεν φτανει ο σκύλος να τις γλύψει......

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μερικες αμπουλες λόγω των ουσιών που περιέχουν ενώ είναι ακίνδυνες για σκύλους γίνονται επιβλαβεις για γάτες βλέπετε εξσποτ και αντβαντιξ....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87