Ανυπακουη

Depifrenchbulldog

Active Member
19 Μαϊου 2016
34
18
33
Εδω και λιγες μερες φιλοξενω μια φιλη και εχω παρατηρησει οτι ακουει και ψαχνει πιο πολυ την φιλη μου απο μενα της μιλαω και γυρναει απο την αλλη δεν μακουει καθολου πια τι μπορω να κανω?λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι και οταν γυρναω θα κατσει 2 με 3 λεπτα μαζι μου και μετα θα παει να κατσει στην φιλη μου...

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
2 μηνών είναι μωρό. Γενικά δεν ακουει και δεν αναγνωρίζει αφεντικό. Με όποιον βλέπει την περισσότερη ώρα, όποιον ασχολείται μαζί του, και κυρίως με όποιον φέρνει το φαϊ, αυτόν ακολουθεί. Είναι φυσιολογικό. Και αν δε σε δει 2-3 μέρες, ούτε που θυμάται ότι υπάρχεις τόσο μικρό.

Depifrenchbulldog

Active Member
19 Μαϊου 2016
34
18
33
Σε περιπου δηλαδη 2 μηνες που θα φυγω για ενα επαγγελματικο ταξιδι οταν γυρησω ουτε που θα με αναγνωρησει?

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Αλλο 2 μηνών και άλλο 4. Και εξαρτάται και πόσο μεγάλο θα είναι το ταξίδι, 2 μέρες, 2 μήνες;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Προσωπική μου άποψη, αλλά αν τώρα λείπεις πολλές ώρες, και το ταξίδι αυτού του τύπου δεν είναι κάποιο εξαιρετικό γεγονός που θα συμβεί μια φορά στη δεκαετία, μήπως θα ήταν καλύτερα να δώσεις το κουτάβι σε άλλο σπίτι; Εκεί ας πούμε όπου θα μείνει ένα μήνα; Επίσης προωπική εκτίμηση, αλλά με πολλές ώρες να λείπεις τώρα, και ένα μήνα απουσία, όχι δεν θα σε θυμάται, θα ξαναρχίσετε από την αρχή τη γνωριμία.

Depifrenchbulldog

Active Member
19 Μαϊου 2016
34
18
33
Απο αυτην την βδομαδα αρχισα να λειπω πολλες ωρες απο την αλλη λογοτερες και επειδη δεν εχει κανει ολα τα εμβολια δεν μπορω να την εχω μαζι μου μερικες φορες σε αυτο το ταξιδι δεν μπορω να την παρω αλλα στα επομενα θα της βαλω και τσιπακι και θα ναι μαζι μου απλα απο εκει που ασχολιοταν μαζι μου και οταν της μιλαγα μακουγε τωρα κανει σαν να μην υπαρχω

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Μα αν ειναι 2 μηνών, θα πρέπει μόλις να απογαλακτίστηκε, οπότε πότε πρόλαβε να ακούει ή να μην ακούει;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Με ποιον μένει τώρα το κουτάβι όταν λείπεις; Και πού θα μείνει όταν θα πας ταξίδι;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Τότε αφού για τώρα τη φροντίδα του σκύλου την έχει και θα την έχει η φίλη σου, γιατί σε πειράζει ότι δένεται μαζί της ο σκύλος; Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό και το επιθυμητό;

Depifrenchbulldog

Active Member
19 Μαϊου 2016
34
18
33
Ναι αλλα πρεπει να καταλαβει οτι εγω ειμαι το αφεντικο της μονο εγω την ταιζω και γιατι αναγκαστικα την φροντιζει η φιλη μου δεν θα μεινει για παντα σπιτι μου

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Ναι αλλα πρεπει να καταλαβει οτι εγω ειμαι το αφεντικο της μονο εγω την ταιζω και γιατι αναγκαστικα την φροντιζει η φιλη μου δεν θα μεινει για παντα σπιτι μου
Πώς ορίζεται το αφεντικό; Το σκυλάκι περνάει χρόνο περισσότερο με τη φίλη σου και θα μείνει ένα μήνα μαζί της. Θέλεις να δεθεί μαζί της για τώρα, όχι να κλαίει μόλις φεύγεις. Όταν με το καλό γυρίσεις, θα αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο και κόπο να δεθεί μαζί σου. Για τώρα, καλό το βλέπω ότι έχει δεθεί με τον άνθρωπο που θα το φροντίζει για τους επόμενους μήνες.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
ΤΙΤΛΟΣ ΝΗΜΑΤΟΣ: "ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ"
ΘΕΜΑ: ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ, που το φροντίζει άλλ0ς αλλά δεν μου δινει σημασία!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αν θεωρήσω ότι δεν τρολάρετε, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΚΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ/ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΥΛΟΣ;

Depifrenchbulldog

Active Member
19 Μαϊου 2016
34
18
33
Μετα δεν θα μου δινει καν σημασια και οταν θα φυγει η φιλη μου θα κλαιει γιατι θα την εχει μαθει

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Μετα δεν θα μου δινει καν σημασια και οταν θα φυγει η φιλη μου θα κλαιει γιατι θα την εχει μαθει
Για αυτο σου είπα και από την αρχή, ότι όπως το περιγράφεις το σενάριο, το πιο εύκολο για όλους, και κυρίως για το σκύλο, είναι να βρεις τώρα ένα άλλο σπίτι για το κουτάβι σου, και όταν η ζωή σου το επιτρέψει, το ξαναψάχνεις το θέμα σκύλος. Αλλιώς για τώρα ο σκύλος είναι της φίλης σου, και όταν αλλάξουν οι ρυθμοί της ζωής σου, θα πρέπει να ξαναδεθείς μαζί του σαν να τον έπαιρνες από την αρχή τότε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.025
Διαβάζεις τι γράφεις;
Πώς να το καταλάβει κοπέλα μου; Σκύλος είναι , κουτάβι μια σταλιά, δεν ξέρει κανέναν σας και δένεται με αυτόν που είναι μαζί του. Άν θέλεις να δεθεί μαζί σου ασχολήσου. Αν δεν έχεις χρόνο για αυτό μήπως δεν ήταν κατάλληλη η περίοδος της ζωής σου για ένα κουτάβι;