Ανυσηχω...

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Καλησπερα!
Εχω μια σκυλιτσα 9 ετων,πριν μερες διαγνωστηκε με αθριτιδα.
Ο γιατρος μας εδωσε το συμπληρωμα Locox.
Τις τελευταιες μερες ειναι ακεφη, καθεται μονη της συνηθως κατω απο τραπεζακια κ κρεβατια...
Εχω παρατηρησει κ μια μικρη ταχυπνοια.
Πριν λιγο μετρησα τις αναπνοες της, 50 το λεπτο κ τωρα εχει 28,σε κατασταση ηρεμιας κ με κλιματιστικο.
Αυριο θα παμε στον γιατρο αλλα οσο διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ τοσο φοβαμαι...

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Όλοι θα φοβόμασταν αν βλέπαμε κάτι τετοιο αλλα οπως καταλαβαίνεις το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να σου συμπαρασταθούμε ψυχολογικά καθως μόνο ενας κτηνίατρος μπορει να σου δώσει την απάντηση, αν είναι από τη ζέστη, από το φάρμακο ή από κάτι άλλο.
Εύχομαι πάντως να μην είναι τπτ

• Like
Reactions: Maria-ira

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Σε ευχαριστω πολυ!!
Σιγουρα μονο ο κτηνιατρος θα μου πει τι συμβαινει, αν και τον ακουσα πολυ ψυχραιμο μου ειπε οτι δεν ανυσηχουμε!
Βεβαια με σιγουρια θα το πουμε αυριο!

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Επίσης, καθαρά ενημερωτικά, η ουσια μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (msm) την οποία περιέχει το φάρμακό σας μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις του οργανισμού, τωρα επίτηδες το γκουγκλάρησα και να

Although rare, allergic reactions such as rash, hives and difficulty breathing have been observed in certain dogs that are taking MSM supplements. If your pet exhibits such reactions, you should discontinue the supplement and conduct a vet check as soon as possible.

Αλλά βέβαια αυτό το αναφέρω καθαρα για να ξέρεις τι φάρμακο παίρνει ο σκυλος σου, όχι γιατί νομιζω ότι ειναι αυτό.

αυριο ο γιατρός θα τον εξετάσει και θα μας πεις... και πάλι εύχομαι να μην είναι σοβαρό!

• Like
Reactions: Maria-ira

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Τις τελευταιες μερες ειναι ακεφη, καθεται μονη της συνηθως κατω απο τραπεζακια κ κρεβατια...
Εχω παρατηρησει κ μια μικρη ταχυπνοια.
Αυτά πάντως τα "συμπτώματα", θα μπορούσαν να οφείλονται και στον συνδιασμό ηλικία/ζέστη.

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Καλημερα!
Ναι σιγουρα μπορει να οφειλονται σε αυτα αλλα για να ηρεμησω κ γω σε λιγο εχουμε ραντεβου στον γιατρο.

• Like
Reactions: mareco

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Γυρισαμε...
Μας ειπε οτι οφειλεται στην αποτομη ζεστη, την ακροαστηκε, βρηκε καλη την λειτουργια της καρδιας κ τα πνευμονια της.
Δεν βρισκει λεει τον λογο να μπουμε στην διαδικασια εξετασεων.

• Like
Reactions: spyv and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Παρόλα αυτά, την παρακολουθείς. Αν προστεθεί κάποιο νέο σύμπτωμα, του δίνεις σημασία και το αναφέρεις πάντα, στον γιατρό σας.
Αν έχει έξτρα βάρος, φροντίζεις να το χάσει.
Να έχει πάντα στην διάθεσή της, δροσερό νερό και δροσερό σημείο στο σπίτι, να μπορεί να ανακουφιστεί από την ζέστη. Τα σκυλιά έχουν το χάρισμα, να μπορούν να ανακαλύπτουν τα δροσερά σημεία του σπιτιού και να τα αξιοποιούν.

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Εννοειται πως οτιδηποτε αλλο παρατηρησω θα μιλησω με τον γιατρο της.
Εξτρα βαρος οχι δεν εχει ειναι σταθερη στα εξι κιλα.
Δροσερο νερο παντα υπαρχει διαθεσιμο οσο κ σκοτεινα κ δροσερα σημεια.
Μου επισημανε οτι δεν ειναι και μικρη στην ηλικια.

• Like
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr