Ανώνυμη απειλή για φόλα

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Γεια σας,
Ένας ξάδελφος μου απο την Αθήνα είναι κάτοχος ενός σκυλιού.Χτες βρήκαν στο γραμματοκιβώτιο τους ένα ανώνυμο γράμμα που έλεγε οτι ο σκύλος του ενοχλεί και ότι αν δεν σταματήσει να τους ενοχλεί θα υπάρξουν συνέπειες.Έχουν πάρει τα μέτρα τους τον βγάζουν τρελές βόλτες για να είναι πάντα κουρασμένος αλλά ποτε δεν ξέρεις.Θα μπορούσε να γινει κάτι με την αστυνομία,φιλοζωική?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Οι συνέπειες που αναφέρει μπορεί απλά να εννοούν καταγγελία στην αστυνομία.
Αν μένουν σε πολυκατοικία να μην μένει επ'ουδενί ο σκύλος στην βεράντα και όταν γαυγίζει να τον βάζουν απευθείας μέσα, αν μένουν σε μονοκατοικία ποτέ στον κήπο χωρίς έναν άνθρωπο μαζί του.
Με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει να ενοχλεί ο σκύλος και θα λήξει το θέμα.

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Μαρέκο και κυβελη ίσως έχετε δίκιο απλα εγώ έτσι σκέφτηκα γιατί λογικά άμα ήταν μια απλή καταγγελία θα πήγαινε αυτοπροσώπος και όχι με ανώνυμο γράμμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Οχι απαραιτήτως.

Από κει και πέρα...ο σκύλος του φίλου σου, μπορεί όντως να ενοχλεί.
Και να σου πω την αλήθεια...καλύτερα που έκανε ο γείτονας έστω και έτσι, μια σωστή θεωρώ προσέγγιση, προς επίλυση του προβλήματός του.

Οπότε...ο σκύλος μέσα στο σπίτι, ως οφείλει να είναι και αν είναι και πολύ γαβγιστερός, όλα τα πορτοπαράθυρα ερμητικά κλειστά. Και ίσως...σ'αυτή την περίπτωση, διερεύνηση και επίλυση της αιτίας, που προκαλεί αυτή την ανεπιθύμητη και ενοχλητική συμπεριφορά του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Τι θεωρείς προτιμότερο;
Να τους πήγαινε κατευθείαν την αστυνομία ή να έστηνε κανέναν κατινίστικο καυγά στον δρόμο;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kαι εμένα νορμαλ προσέγγιση μου φαίνεται... το να χτυπησει την πορτα και να πει "σορρυ με ενοχλει ο σκύλος" στις περισσότερες φορές καταληγει σε τσακωμό αν όντως ενοχλει ή όχι (το αφεντικο ποτε δεν αποδεχεται οτι ο σκύλος ενοχλει). Οπότε μια χαρά εμένα μου φαίνεται.

Η φολα πώς προέκυψε?