Αν αποκτούσα δεύτερο σκύλο

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συγνωμη αλλα τα συννημενα αρχεια δεν φαινονται (ουτε στο θεμα με τις ευχαριστιες)

Εγω θα διαλεγα ειτε εναν Μεγαλο Δανο, ειτε ενα πιτμπουλακι ειτε ενα bullmastiff! Μηπως και ενα SHARPEI??!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Yimo de la TdTR..jpegIsis de El Bellot.jpgDelta de El Bello&.jpg

1) Yimo de la Tajadera Del Tio Roy (στο όνειρο της yasemin)

2) Isis de El Bellotero
3) Delta de EL Bellotero

Φαίνονται τώρα?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Fonoll de Can Cab&#.jpegBogart de Can Cab&#1.jpegJazz de Can Cabot&#4.jpegFloc de Can Cabot&#32.jpg

1. Fonoll de Can Cabot
2. Bogard de Can Cabot
3. Jazz de Can Cabot
4. Floc de Can Cabot

Επιτρέψτε μου άλλη μία αφιέρωση στη φίλη yasemin, μιάς και ξανάνοιξε ...γνωστές (και βαθειές) πληγές.
Οσο για τους ptf και foibos, απολαύστε

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Αυτά τα μαλλιαρά όλα ίδια μου φαίνονται. Άμα δεν είναι κοντότριχο να "γράφει" η γράμμωση, η κορμοστατσιά δεν δείχνει...:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Τι θα διάλεγα, αν θα έπαιρνα δεύτερο σκύλο? Τρομακτικά δύσκολη ερώτηση. Ο βασικός λόγος είναι ότι θα έπρεπε να έχω μονοκατοικία, δεδομένου ότι για μερικά χρόνια ακόμα θα απευθύνομαι σε μεγαλόσωμα σκυλιά και ...όποιος αντέξει.
Οπότε ερχόμαστε στο "ιδεατό", στο όνειρο που προσπαθώ να χτίσω: Τρία σκυλιά, εκ των οποίων η μία θέση θα ήταν κατειλημμένη, σε κάθε περίπτωση, από ένα αδέσποτο, κατά τεκμήριο μειονεκτικό, από αυτά που δύσκολα υιοθετούνται. Το έχω ορκιστεί αυτό.

Πάμε τώρα:

Αν ο κήπος μου είναι μεγάλος, σίγουρα ένα αρσενικό mastiff των Πυρηναίων (και, εναλλακτικά, αν έβρισκα ιδιαίτερα εξαιρετική περίπτωση, ένα αρσενικό Ποιμενικό Κεντρικής Ασίας), για να αλλάξει, επιτέλους, η ...ισορροπία θηλυκών - αρσενικών στην οικογένειά μου και για να προστατεύει τη Μόκα και ...να πίνει και κανένα ποτό μαζί μου!

Αν ο κήπος είναι μεσαίου μεγέθους, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν: Αν δεν ήταν (πάλι) ένα υπέροχο αρσενικό bullmastiff, θα ήταν ένα αρσενικό rottweiler, ή ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο αρσενικό Old English Mastiff. Για παρόμοιους λόγους και αυτά, όπως προηγουμένως.

Τώρα, όταν γεράσω (έχουμε ξαναπεί, έτσι mareco?) ένα yiorki και ...πολύ θα μου πηγαίνει!

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εμένα μου αρέσει αυτή η γκριζόασπρη φατσούλα στην τρίτη φωτό.

Πολλές φορές σκέφτηκα να πάρω δεύτερο σκύλο για να έχει παρέα ο μικρός, αλλά με φρενάρισαν όλοι οι φίλοι και γνωστοί, συμπεριλαμβανομένου και του κτηνίατρου, με το σκεπτικό ότι θα πάθει μελαγχολία αν μοιραστεί την αγάπη μου, μιας και είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς στην καρδιά μου μέχρι τώρα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens

Πολλές φορές σκέφτηκα να πάρω δεύτερο σκύλο για να έχει παρέα ο μικρός, αλλά με φρενάρισαν όλοι οι φίλοι και γνωστοί, συμπεριλαμβανομένου και του κτηνίατρου, με το σκεπτικό ότι θα πάθει μελαγχολία αν μοιραστεί την αγάπη μου, μιας και είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς στην καρδιά μου μέχρι τώρα.
Καμία σχέση πες τους... Η Κάρλα, από τότε που φέραμε τη μικρή έχει ξαπατωθεί στο παιχνίδι - έχει γίνει πιο παιχνιδιάρα και γενικά φαίνεται πολύ πιο χαρούμενη. Δύο είναι καλύτερα αναμφισβήτητα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα

Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. Από την δική μου εμπειρία τουλάχιστον, ένας δεσμός δύο σκύλων που ζουν μαζί είναι απίστευτα δυνατός.
Απεριόριστη αγάπη!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν θα επαιρνα δευτερο σκυλο να κανει παρεα στον Solo, τοτε θα διαλεγα αναμεσα σε δυο: Σε Staffordshire Bull Terrier

ή σε American Bully

τα οποια θα ηταν θηλυκου γενους!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καμία σχέση πες τους... Η Κάρλα, από τότε που φέραμε τη μικρή έχει ξαπατωθεί στο παιχνίδι - έχει γίνει πιο παιχνιδιάρα και γενικά φαίνεται πολύ πιο χαρούμενη. Δύο είναι καλύτερα αναμφισβήτητα...
Είναι ίδια ράτσα οι δικές σου ?
Παίζει ρόλο αν είναι διαφορετικές ράτσες? ρωτάω γιατί χάζευα μια μέρα στις αγγελίες με τα αδέσποτα και μια μικρούλα που την λένε Ντεζιρέ μου έκανε κλικ...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σε Staffordshire Bull Terrier
[/IMG]

ή σε American Bully
Πόσο ζηλεύω εσάς που ξέρετε και ξεχωρίζετε τις ράτσες. Όσο και αν έχω προσπαθήσει και έχω διαβάσει παραμένω ανεπίδεκτη μαθήσεως. Αν έβλεπα αυτά τα δύο στο δρόμο θα μου φαινόντουσαν ίδια ..... :(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ε ζηλεύω! Θα σας βάλω κ εγώ φώτο λοιπόν από τα κουρτσχααρ που τόσο μ'αρέσουν
Deutsch_Kurzhaar_&.jpg

Πράλειψη μου, και τα ντρατχααρ είναι απίστευτα σκυλιά, τα μακρύτριχα δηλαδή..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φανταστικά σκυλιά τα κουρτσχααρ.
Εχει ένα αρσενικό μία συνεργάτης στο γραφείο μου και όποτε πηγαίνουμε σπίτι της, το καμαρώνω.