Αν αποκτούσα δεύτερο σκύλο

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
μακαρι να μπορουσα για δευτερο σκυλο !
ζαχαρωνω πολυ τα ροτβαιλερακια που γεννηθηκαν στην υπογα
κ επειδη ειχε μια φιλη μου ειχε ροτ ,το δευτερο θα ηταν ροτ
οχι οτι ξερω κ ολες τις ρατσες
κ τριτο ενα με "μαγουλαδες" σαν " Yimo de la Tajadera Del Tio Roy (στο όνειρο της yasemin)

2) Isis de El Bellotero
3) Delta de EL Bellotero"

τα οποια εμενα μου φανηκα ολα ιδια..

θα ηθελα να εχω ενα σκυλο σαν εκεινο της heidi ( τι σας λεω τωρα ε?)
αλλα κ μια δευτερη Lucy ( μαλτεζ ) για τριτο-πεμπτο σκυλι θα μου αρεσε..

αλλα εδω δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τον αδεσποτακο...:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χεχε και εγώ έτσι έλεγα. Νόμιζα πως δεν θα μου "εφτανε" ένα μικρόσωμο.
Ελα που όμως βρέθηκε στο δρόμο μου ένα, και από τότε έχω ξετρελαθεί με το κοκονοειδές!! Ποτέ μη λες ποτέ ;)
Ναι μπορεί!Αλλά είμαι πολύ απαιτητικός και δεν ξέρω αν θα είναι ιδανική λύση μια μικρόσωμη φυλή!Μέχρι στιγμής πιο καλά δουλεύω με μεγαλόσωμη φυλή και σαν εργασία,ιδιοσυγκρασία,ταπεραμέντο και...όγκο αν θες!

Οφ τοπικ!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι μπορεί!Αλλά είμαι πολύ απαιτητικός και δεν ξέρω αν θα είναι ιδανική λύση μια μικρόσωμη φυλή!Μέχρι στιγμής πιο καλά δουλεύω με μεγαλόσωμη φυλή και σαν εργασία,ιδιοσυγκρασία,ταπεραμέντο και...όγκο αν θες!

Οφ τοπικ!
Σε καταλαβαίνω, κάπως έτσι ένιωθα κ εγώ. Αλλά μου κατσε το μικρούλι κ είδα ότι τελικά το μέγεθος δεν επηρεάζει την αγάπη που δίνεις και δέχεσαι, και κάτι που έχει το μικρό δεν το έχει το μεγάλο και αντίστροφα. Παρ'όλα αυτά αν διάλεγα φυλή, μάλλον μεγάλη θα ήτανε :)
Ίσως επειδή έτσι μεγάλωσα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το καθένα έχει τη χάρη του. Το θέμα είναι τι ταιριάζει σε μας.
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα αλλά για να τα βλέπω και να παίξω μαζί τους. Για να ζήσω μαζί με ένα σκύλο τον θέλω μικρόσωμο για να μπορώ να τον παίρνω στην αγκαλιά μου, να χουχουλιάζουμε παρέα και να τρυφεριαζόμαστε....:):)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ένας εδώ στην Θεσσαλονίκη,ο κυρ Νίκος,φίλος από το σκυλοπάρκο έχει ένα Λεοπαρντ?(νομίζω έτσι λέγεται) που είναι μεγαλόσωμη,γιγαντόσωμη φυλή και τον έχει μέσα σε διαμέρισμα!Σαν φλοκάτη/βελέντζα λέει είναι!Αυτός ο σκύλος τώρα τι να κάνει στο διαμέρισμα μέσα αν εξαιρέσουμε τον χώρο που πιάνει,τι μπορεί να κάνει άσχημο?Αν ασκείται έξω δεν έχει ανάγκη!

Πολύ ωραίος σκύλος με εκπληκτικό χαρακτήρα,τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί κοινωνικοποιήσε τον Αδαμ μου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ένας εδώ στην Θεσσαλονίκη,ο κυρ Νίκος,φίλος από το σκυλοπάρκο έχει ένα Λεοπαρντ?(νομίζω έτσι λέγεται) που είναι μεγαλόσωμη,γιγαντόσωμη φυλή και τον έχει μέσα σε διαμέρισμα!Σαν φλοκάτη/βελέντζα λέει είναι!Αυτός ο σκύλος τώρα τι να κάνει στο διαμέρισμα μέσα αν εξαιρέσουμε τον χώρο που πιάνει,τι μπορεί να κάνει άσχημο?Αν ασκείται έξω δεν έχει ανάγκη!

Πολύ ωραίος σκύλος με εκπληκτικό χαρακτήρα,τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί κοινωνικοποιήσε τον Αδαμ μου!
Leonberger
Εξίσου υπέροχη φυλή, πραγματικά για οικογένεια!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
καλά δεν το πιστευω ούτε ένας να μην θέλει λαμπραντορ?

για να μην παρεξηγηθώ... δεν είναι διαθέσιμα.
Λάμπραντορ βέβαια!
Αλλά είμαι μεταξύ κίτρινου και μαύρου... :confused:

Μετά θέλω και έναν ποιμενικό Βέρνης... :D

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Το καθένα έχει τη χάρη του. Το θέμα είναι τι ταιριάζει σε μας.
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα αλλά για να τα βλέπω και να παίξω μαζί τους. Για να ζήσω μαζί με ένα σκύλο τον θέλω μικρόσωμο για να μπορώ να τον παίρνω στην αγκαλιά μου, να χουχουλιάζουμε παρέα και να τρυφεριαζόμαστε....:):)
αυτη ειναι η μονη διαφορα Λουσυ-Φιλαρακος που βλεπω εγω
την λουσυ την εχω αγκαλια ή επανω μου οταν κοιμαμαι στο κρεβατι της ανιψιας μου
ενω με τον φιλαρακο αυτο ειναι δυσκολο
αλλα κανουμε αλλες αγκαλιτσες..

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
ίσως ένα bergamasco...:D

Την αμπούλα άραγε πως του την βάζεις?? πιάνεις με μανταλάκια τα μαλλιά μέχρι να βρείς δέρμα? :D:D:D

σκέψου ΑΥΤΟΣ να τινάζεται μετά από μπάνιο.... :paja1::maria::p:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
παρατηρώ μιά τάση για γιγάντια σκυλιά εργασίας ενώ δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
παρατηρώ μιά τάση για γιγάντια σκυλιά εργασίας ενώ δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας.....
Θα παρατήρησες, επίσης, την απάντηση της yasemin (όταν τη ρώτησα αν ένα ζευγάρι μαστίφ των πυρηναίων θα τη χάλαγε για τον κήπο της), που είπε "όχι και για τον κήπο... μάλλον επάνω στο κρεβάτι τα βλέπω":)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Ίσως γιατί εκφράζουμε ευσεβείς πόθους.
Εγώ για παράδειγμα μαζί με τα σκυλιά που ααναφέρω θα ήθελα και μερικές ουλοκέρατες κατσίκες. Ορίστε λοιπόν και η εργασία!:rolleyes:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Ίσως γιατί εκφράζουμε ευσεβείς πόθους.
Εγώ για παράδειγμα μαζί με τα σκυλιά που ααναφέρω θα ήθελα και μερικές ουλοκέρατες κατσίκες. Ορίστε λοιπόν και η εργασία!:rolleyes:
το κοπάδι κανονίζεται ευκολα-έχεις χώρο και χρόνο?

και

έχω κι εγώ τέτοιους ευσεβείς πόθους...αλλά συγκρατούμαι απο αυτό ακριβώς το γεγονός ότι εγώ μόνο κατοικίδια μπορώ να έχω

έναν μολοσσό ηπείρου ας πούμε,απο τους έξτρα μεγάλους,με κάργα προγούλι και έντονη παραλλαγή
μιά τοκετομάδα ολόκληρη απο κρητικούς λαγωνικούς με έξτρα γράμμωση και επίσης έντονες παραλλαγές στο τρίχωμα

αλλά και τον απαραίτητο χωροχρόνο μαζί...

χωροχρόνο όμως?????????? πού?