Παρε ενα bearded collie που ειναι η μικρη εκδοση του Bob tail!Θα ηθελα πολυ ενα old english shepherd αν κ ξερω πως ετσι οπως ειμαι μαλλον δε θα μπορουσα να το φροντισω καταλληλα.
View attachment 12005
Οποτε μαλλον κατι σε μινιατουρα παλιισως να τολμουσα στο μελλον να εχω ενα γιορκσαιρ ξανα ,αν κ ξερω πως δε θα ειναι σα τη Μαγια μου.Τουλαχιστον θα της μοιαζει σε εμφανιση .
Δεν είναι και τόσο μικρό το bearded collie (51 - 56 cm). Το Old English Sheepdog είναι πιο τετράγωνο και 56 - 61 cm.Παρε ενα bearded collie που ειναι η μικρη εκδοση του Bob tail!View attachment 12027
χαχαχαχααααααααα άκου φιόγκος!!!! χαχαχαααααααα τον είχες δέσει με φιόγκο και σου βγήκε φιόγκος, αχ βρε Λίζα τι γέλιο που έκαναΕ... κι εκεί κάπου βάζει ένας πακιστανο-ινδός λουλουδάδικου τις φωνές "πού τον πας τον σκύλο" και αποκαλύφθηκε ότι ο μπουλντογκάκος, ονόματι "Φιόγκος" ήταν του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Κατόπιν επικράτησαν ωριμότερες σκέψεις περί του ποιον σκύλο πρέπει και μπορώ να έχω. Κι επειδή θέλω κιόλας...
Μάλλον όσο υπάρχουν τα κανίς θα έχω κανίς...![]()
αχαχαχαχα ρε! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!χαχαχαχααααααααα άκου φιόγκος!!!! χαχαχαααααααα τον είχες δέσει με φιόγκο και σου βγήκε φιόγκος, αχ βρε Λίζα τι γέλιο που έκανα![]()
Καλά αυτό άλλο θέμα. Το είχε το καημένο σε άθλια κατάσταση, έγινε τρελή κουβέντα. Αφού μου λέει σε μια φάση "αφού έκανες το ψυχικό δεν μου αφήνεις το τσουβάλι?" Εννοούσε την πάμφθηνη ξηρά του σούπερ μάρκετ που είχαμε στο αυτοκίνητο και απ' την οποία δώσαμε στο σκύλο (γιατί του είπα ότι τάισα το σκύλο του).Aν και ωραίο ιδιοκτήτη είχε και ήταν τόσο αδύνατο το έρημο.
Μπαμ κανουν οι ανθρωποι που εχουν γουστο, πως να το κανουμε!!!και ένα σαρπέι
ασε την......εχεις ηδη δυο σκυλια......ασε να κανει αλλη οικογενεια χαρουμενη!!!!!!! την ειδα και εγω σημερα και πραγματικα αν δεν ειχα σκυλι θα στην εκλεβα στο πιτς φυτιλι!!!!!!!3ο???
......την Κιρα!! .. αφηστε, ερωτευτηκα ξανα γαμωτο!![]()
να ξερεις οτι συνεργαζονται αψογα στην φυλαξη με τα μικροσωμα.Στο χωριο οι δικοι μου εχουν 2 μικρα διαολακια που οταν δινουν τον συναγερμο, ο καισαρας σηκωνεται και παει να δει τι παιζει ΠΑΝΤΑ...Λογω εσωτερικου μικρου χωρου στο σπιτι , μαλλον το δευτερο θα ειναι μικρομεσαιου μεγεθους , που θα ξεσηκωνει και τον προεδρο να κουνιεται λιγακι κανενα μικρο γκριφονοειδες.
Χθες ηρθε ενας φιλος με ενα λαμπ και για 6 ωρες αλωνιζανε η λαμπραντορινα μπρος και απο πισω ο μπουνταλας.Στεγνωσε και γραμμωσε σε 6 ωρες χεχε.Ασχετο αλλα ηταν ωραια.
Σιγουρα παντως καποια στιγμη θα ερθει και δευτερο σκυλακι , θηλυκο και στειρωμενο εξ αρχης.
Δεν νομιζω οτι ανθρωπος που εχει Λαμπραντορ ( οπως ο εγω) να μην θελει κα ι το 2ο να ειναι λαμπραντορ....δεν ειχα ποτε μου τοσο καλοσυνατο ευγενικο και καλοκαγαθο φιλο ..Απλα ισως να κοιταζα σε μαυρο ή καφε αν και θα εκλινα σε μαυρο λογω του οτι κατα την γνωμη μου αποτελει πρωτυπο φυλης και ας καμουφλαρονται τα χαρακτηριστικα του.. .Απιστευτα σκυλια..απιστευτη ενεργεια (πραγμα θετικο για εμενα αφου περπαταμε απειρες ωρες) τρομερη ικανοτητα μαθησης ακομα και με μια φορα ...καλά δεν το πιστευω ούτε ένας να μην θέλει λαμπραντορ?
![]()
για να μην παρεξηγηθώ... δεν είναι διαθέσιμα.