Αν αποκτούσα δεύτερο σκύλο

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Θα ηθελα πολυ ενα old english shepherd αν κ ξερω πως ετσι οπως ειμαι μαλλον δε θα μπορουσα να το φροντισω καταλληλα.
bobtail..JPG
Οποτε μαλλον κατι σε μινιατουρα παλι :) ισως να τολμουσα στο μελλον να εχω ενα γιορκσαιρ ξανα ,αν κ ξερω πως δε θα ειναι σα τη Μαγια μου.Τουλαχιστον θα της μοιαζει σε εμφανιση .

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θα ηθελα πολυ ενα old english shepherd αν κ ξερω πως ετσι οπως ειμαι μαλλον δε θα μπορουσα να το φροντισω καταλληλα.
View attachment 12005
Οποτε μαλλον κατι σε μινιατουρα παλι :) ισως να τολμουσα στο μελλον να εχω ενα γιορκσαιρ ξανα ,αν κ ξερω πως δε θα ειναι σα τη Μαγια μου.Τουλαχιστον θα της μοιαζει σε εμφανιση .
Παρε ενα bearded collie που ειναι η μικρη εκδοση του Bob tail! ;) bearded-collie-12&.jpg

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Εγώ το δήλωσα, το επόμενο μου σκυλί θα έχει κάτι από λύκο. Εναν Γερμανό ή ένα Βέλγο, κάτι να τους μοιάζει, ονειρεύομαι κατά πάσα πιθανότητα κοπροσκυλάκι, δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία αγοράζω σκύλο.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Λογω εσωτερικου μικρου χωρου στο σπιτι , μαλλον το δευτερο θα ειναι μικρομεσαιου μεγεθους , που θα ξεσηκωνει και τον προεδρο να κουνιεται λιγακι κανενα μικρο γκριφονοειδες.
Χθες ηρθε ενας φιλος με ενα λαμπ και για 6 ωρες αλωνιζανε η λαμπραντορινα μπρος και απο πισω ο μπουνταλας.Στεγνωσε και γραμμωσε σε 6 ωρες χεχε.Ασχετο αλλα ηταν ωραια.
Σιγουρα παντως καποια στιγμη θα ερθει και δευτερο σκυλακι , θηλυκο και στειρωμενο εξ αρχης.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θέλω ένα αγγλικό μπουλντόγκ, θέλω ένα μπουλντογκάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
(και ένα σαρπέι και ένα γκρενενταλ και στα τρελά μου όνειρα ένα χάσκυ).
Προς το παρόν κόλλησα με το μπουλντογκάΚΙ πάλι.

Έχει καταλήξει να είναι η νο2 αγαπημένη μου φυλή. Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη μπουνταλόφατσα? Και να μην μπορώ να το ξεπεράσω! Κόλλησα πολύ περισσότερο πριν κανένα χρόνο, όταν βρήκα ένα καθαρόαιμο έξω απ' το τρίτο νεκροταφείο της Νίκαιας, με ένα σάπιο κολάρο. Το τάισα, το πότισα, έκανα αυτοσχέδιο λουρί με κορδέλα και το πήρα να φύγουμε, γιατί είχε τον ασήκωτο, παρ' ότι απ' τη νηστικωμάρα φαίνονταν όλα του τα κόκκαλα. Ενημέρωσα τους δικούς μου ότι σε περίπτωση που δεν βρούμε τον ιδιοκτήτη αποκτήσαμε σκύλο, κουφάθηκαν όλοι γιατί δεν υπήρχε περίπτωση τότε ακόμα να πάρουμε δεύτερο. Κάναμε τρία τετράγωνα και μιλάμε... έλεγα "ντάξει... έχω γεννηθεί για τέτοιο σκύλο".
Ε... κι εκεί κάπου βάζει ένας πακιστανο-ινδός λουλουδάδικου τις φωνές "πού τον πας τον σκύλο" και αποκαλύφθηκε ότι ο μπουλντογκάκος, ονόματι "Φιόγκος" ήταν του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Κατόπιν επικράτησαν ωριμότερες σκέψεις περί του ποιον σκύλο πρέπει και μπορώ να έχω. Κι επειδή θέλω κιόλας...
Μάλλον όσο υπάρχουν τα κανίς θα έχω κανίς... :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Ε... κι εκεί κάπου βάζει ένας πακιστανο-ινδός λουλουδάδικου τις φωνές "πού τον πας τον σκύλο" και αποκαλύφθηκε ότι ο μπουλντογκάκος, ονόματι "Φιόγκος" ήταν του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Κατόπιν επικράτησαν ωριμότερες σκέψεις περί του ποιον σκύλο πρέπει και μπορώ να έχω. Κι επειδή θέλω κιόλας...
Μάλλον όσο υπάρχουν τα κανίς θα έχω κανίς... :)
χαχαχαχααααααααα άκου φιόγκος!!!! χαχαχαααααααα τον είχες δέσει με φιόγκο και σου βγήκε φιόγκος, αχ βρε Λίζα τι γέλιο που έκανα :)
Aν και ωραίο ιδιοκτήτη είχε και ήταν τόσο αδύνατο το έρημο..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
χαχαχαχααααααααα άκου φιόγκος!!!! χαχαχαααααααα τον είχες δέσει με φιόγκο και σου βγήκε φιόγκος, αχ βρε Λίζα τι γέλιο που έκανα :)
αχαχαχαχα ρε! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!

Aν και ωραίο ιδιοκτήτη είχε και ήταν τόσο αδύνατο το έρημο.
Καλά αυτό άλλο θέμα. Το είχε το καημένο σε άθλια κατάσταση, έγινε τρελή κουβέντα. Αφού μου λέει σε μια φάση "αφού έκανες το ψυχικό δεν μου αφήνεις το τσουβάλι?" Εννοούσε την πάμφθηνη ξηρά του σούπερ μάρκετ που είχαμε στο αυτοκίνητο και απ' την οποία δώσαμε στο σκύλο (γιατί του είπα ότι τάισα το σκύλο του).

Πήγα και σήμερα στο νεκροταφείο (έτσι έγινε και θυμήθηκα το Φιόγκο) και δεν τον είδα, ούτε το σπιτάκι του έξω απ' το μαγαζί. Μπορεί να μην ζει πια, αφού ήταν και μεγάλο σε ηλικία.

cgri1976

Well-Known Member
3ο??? :D

......την Κιρα!! .. αφηστε, ερωτευτηκα ξανα γαμωτο! :(
ασε την......εχεις ηδη δυο σκυλια......ασε να κανει αλλη οικογενεια χαρουμενη!!!!!!! την ειδα και εγω σημερα και πραγματικα αν δεν ειχα σκυλι θα στην εκλεβα στο πιτς φυτιλι!!!!!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Λογω εσωτερικου μικρου χωρου στο σπιτι , μαλλον το δευτερο θα ειναι μικρομεσαιου μεγεθους , που θα ξεσηκωνει και τον προεδρο να κουνιεται λιγακι κανενα μικρο γκριφονοειδες.
Χθες ηρθε ενας φιλος με ενα λαμπ και για 6 ωρες αλωνιζανε η λαμπραντορινα μπρος και απο πισω ο μπουνταλας.Στεγνωσε και γραμμωσε σε 6 ωρες χεχε.Ασχετο αλλα ηταν ωραια.
Σιγουρα παντως καποια στιγμη θα ερθει και δευτερο σκυλακι , θηλυκο και στειρωμενο εξ αρχης.
να ξερεις οτι συνεργαζονται αψογα στην φυλαξη με τα μικροσωμα.Στο χωριο οι δικοι μου εχουν 2 μικρα διαολακια που οταν δινουν τον συναγερμο, ο καισαρας σηκωνεται και παει να δει τι παιζει ΠΑΝΤΑ...

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
καλά δεν το πιστευω ούτε ένας να μην θέλει λαμπραντορ?

για να μην παρεξηγηθώ... δεν είναι διαθέσιμα.
Δεν νομιζω οτι ανθρωπος που εχει Λαμπραντορ ( οπως ο εγω) να μην θελει κα ι το 2ο να ειναι λαμπραντορ....δεν ειχα ποτε μου τοσο καλοσυνατο ευγενικο και καλοκαγαθο φιλο ..Απλα ισως να κοιταζα σε μαυρο ή καφε αν και θα εκλινα σε μαυρο λογω του οτι κατα την γνωμη μου αποτελει πρωτυπο φυλης και ας καμουφλαρονται τα χαρακτηριστικα του.. .Απιστευτα σκυλια..απιστευτη ενεργεια (πραγμα θετικο για εμενα αφου περπαταμε απειρες ωρες) τρομερη ικανοτητα μαθησης ακομα και με μια φορα ...