Μολις πριν λιγο εβγαλα τον Σολο εξω για την απογευματικη βολτα του. Στον δρομο, την ωρα που περπατουσαμε ειδαμε δυο αδεσποτα να μας πλησιαζουν απο πισω και ο σολο κωλωσε και φερμαρε προς το μερος τους. Στην αρχη τον αφησα για να δω τις αντιδρασεις του μιας και ακομα ειναι κουταβι (σχεδον 8 μηνων), να δω αν φοβαται , αν αγριευει , και γενικα τι κανει. Αφου περασαν κανα 20 δευτερα και εχοντας τον με το λουρι διπλα στο αριστερο μου γονατο του εδωσα παραγγελμα να φυγουμε. Αυτος με μια αστραπιαια κινηση, ξεκινησε να φυγουμε αλλα επεσε πανω στο δεξι μου ποδι και στο τσακ γλυτωσα το διαστρεμμα.Παραλιγο να πεσω κατω. Μου εκανε εντυπωση η δυναμη του μιας και τον ειχα στα 30 εκατοστα απο το ποδι μου. Τωρα ψιλοκαταλαβα πως ειναι να σου πεφτει ενα ολοκληρωμενο ενηλικο μπουλμαστιφ πανω σου με σκοπο να σε ριξει και να σε κρατησει στο εδαφος για να σε παραδωσει στο αφεντικο του. Ακομα και ενας γυμνασμενος αντρας 100 κιλων δεν νομιζω να μπορεσει να σταθει και να μπορεσει να ξεφυγει. Μιλαμε για απιστευτη δυναμη!!!
Να επισημανω οτι ο σκυλος μου ειναι σχεδον 45 κιλα προς το παρον, φανταζομαι ενα 55 με 60 κιλα σκυλο τι παραπανω δυναμη θα εχει.
Να επισημανω οτι ο σκυλος μου ειναι σχεδον 45 κιλα προς το παρον, φανταζομαι ενα 55 με 60 κιλα σκυλο τι παραπανω δυναμη θα εχει.