Απίστευτη δύναμη

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Επαναφερω το θεμα δυναμης.
Το πρωι ελειπα στο γραφειο και ηταν η γυναικα μου με τον Φιντελ σπιτι.Μετα απο καποια ωρα ακουει φασαρια και βλεπει τον Φιντελ να προσπαθει να κουλιαντρισει μια χελωνα σε μεγεθος μιας αγκαλιας.Πηγε να τον τραβηξει μακρια και τον επιασε απο τον πνιχτη οπου δεν καταφερε οχι να τον κουνησει , αλλα την εσυρε για αρκετα μετρα , σκιστηκε το τζιν και εγδαρε τα γονατα της(φανταστητε να κανετε σκι με τα γονατα σε χωμα).

Το βραδυ ειχε στριμωξει εναν σκατζοχοιρο οπου πηγα εγω ανετος να τον σβερκοσω και να τελειωσω το σκηνικο.Του ειχε φυγει ο πνιχτης και στην προσπαθεια μου να τον πιασω απο τον λαιμο , με πηρε και με σηκωσε(ειμαι 95κ).Η αποτομη αλλαγη κατευθυνσης με αστραπιαια ταχυτητα , με εκαναν σαν να μην υπαρχω.Με κοπανησε στο γονατο(οπου εχω 6 βιδες)και απο τυχη δεν το πηρα στο χερι.

Ειχα μαστινο παλιοτερα αλλα τετοια εκρηκτικοτητα και χωσιμο απο σκυλο πρωτη φορα βλεπω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Η αποτομη αλλαγη κατευθυνσης με αστραπιαια ταχυτητα, με εκαναν σαν να μην υπαρχω...
Επιβεβαιώνω: Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό! Τεράστια ορμή (δύναμη x ταχύτητα)!!!

To bullmastiff δεν μπορεί να ελεγχθεί με τη δύναμη... Μόνο με την επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση και μόνο αν ...θέλει!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
θελει πολυ προσοχη για τυχον τραυματισμους...και φυσικα δεν εννοω τον σκυλο!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Γιαννη την δυναμη * ταχυτητα την ανεπτυξε σε ελαχιστο χωρο.Δεν ετρεχε ουτε ειχε χωρο να κινηθει.Εκανε 1-2 δεξια αριστερα και με διακτηνισε:D

Samsock για αυτον ακριβως τον λογο ο σκυλος εκπαιδευεται(δυσκολα αλλα κατι γινεται).

Κοντρολ με δυναμη σε τετοια σκυλια δεν εχει.:eek:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιαννη την δυναμη * ταχυτητα την ανεπτυξε σε ελαχιστο χωρο.Δεν ετρεχε ουτε ειχε χωρο να κινηθει.Εκανε 1-2 δεξια αριστερα και με διακτηνισε:D...
Εδώ διακτινίζει εμένα η Μόκα που είναι μισή από τον δικό σου...

Ετσι, για να ονειρευτούμε το "σύντροφο του θηροφύλακα", αυτό ήταν και το ανίκητο χαρακτηριστικό του: Ξεπέταγμα στα τελευταία μέτρα και έριχνε κάτω τον εισβολέα... Ακόμα και με φίμωτρο!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αφου οτι δοκιμασα εσπαγε:mad: , πηρα δραστικα μετρα.

Οδηγο απο δερμα 1 ιντσας handmade απο εταιρια που φτιαχνει και γκεμια για αλογα.
;)Αλυσιδα πνιχτη λαιμου απο inox που εχουμε στην αγκυρα με 2 ναυτικα κλειδια Ω στις ακρες.
;)
Επισης καταφερε ο ακατανομαστος να με στειλει για μαγνητικη τομογραφια γονατος , ευτυχως ολα καλα.
:eek:
Αρχισα παλι τα βαρη , αφου θελει να παιξουμε βρωμικα , ειμαι μεσα.:cool::p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Αφου οτι δοκιμασα εσπαγε:mad: , πηρα δραστικα μετρα.

Οδηγο απο δερμα 1 ιντσας handmade απο εταιρια που φτιαχνει και γκεμια για αλογα.
;)Αλυσιδα πνιχτη λαιμου απο inox που εχουμε στην αγκυρα με 2 ναυτικα κλειδια Ω στις ακρες.
;)
Επισης καταφερε ο ακατανομαστος να με στειλει για μαγνητικη τομογραφια γονατος , ευτυχως ολα καλα.
:eek:
Αρχισα παλι τα βαρη , αφου θελει να παιξουμε βρωμικα , ειμαι μεσα.:cool::p
καλα ,κανε εσυ βαρη και αυτος θα σε κοιταει απο μια γωνια και θα γελαει κατω απο τα μουστακια του!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Ωραία περνάτε εκεί στην εξοχή :eek:

Και μετά σας φταίει αυτό το κοριτσάκι με τα μουστάκια, το αθώο και ανυπεράσπιστο ;)

Νομίζω ότι η επόμενη κίνηση, θα πρέπει να είναι, σέλλα / καπίστρι και μαθήματα ιππασίας :D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Κοσμα δεν εχεις αδικο , κανοντας καλαμπουρι το ανεφερα , κανω βαρη αλλα οχι για τον προεδρο , αυτος δεν μαζευεται αμα αποφασισει.Τουλαχιστον θεν θα σπαει τα τσουμπλεκια του με αυτα που πηρα.:p

Η Μαυρομουστακαλου σαν πανεξυπνη που ειναι , παει σκουνταει ενα ξυλο που δεν μπορει να κουνησει η ιδια, ερχεται ο προεδρος , της το σκουνταει δυνατα , το πεταει κατω , και βγαινει η κυρια , αλλα μονο αυτη γιατι ο προεδρος δεν χωραει.
;)
Γαυγιζει αυτη εξω στην περιφραξη , ξεσηκωνει τον Φιντελ και παει και κοντευει να ξηλωσει το σπιτι απο τα θεμελια.Μαλωνω τον Φιντελ και μετα απο 5 λεπτα ερχεται και αυτη ανηξερη''τι εγινε?τι εκανε και τον κραζεις?''.
:cool:
Εμπειρια ζωης η συμβιωση με μπουλμαστιφ.Δεν την αλλαζω , παρα τον πονο.:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Κοσμα δεν εχεις αδικο , κανοντας καλαμπουρι το ανεφερα , κανω βαρη αλλα οχι για τον προεδρο , αυτος δεν μαζευεται αμα αποφασισει.Τουλαχιστον θεν θα σπαει τα τσουμπλεκια του με αυτα που πηρα.:p

Η Μαυρομουστακαλου σαν πανεξυπνη που ειναι , παει σκουνταει ενα ξυλο που δεν μπορει να κουνησει η ιδια, ερχεται ο προεδρος , της το σκουνταει δυνατα , το πεταει κατω , και βγαινει η κυρια , αλλα μονο αυτη γιατι ο προεδρος δεν χωραει.
;)
Γαυγιζει αυτη εξω στην περιφραξη , ξεσηκωνει τον Φιντελ και παει και κοντευει να ξηλωσει το σπιτι απο τα θεμελια.Μαλωνω τον Φιντελ και μετα απο 5 λεπτα ερχεται και αυτη ανηξερη''τι εγινε?τι εκανε και τον κραζεις?''.
:cool:
Εμπειρια ζωης η συμβιωση με μπουλμαστιφ.Δεν την αλλαζω , παρα τον πονο.:p
γενικως παντως συνεργαζονται πολυ καλα στην φυλαξη με αλλες ρατσες,ιδιως με μικροσωμες.Ετσι γινεται με τον δικο μου οταν παω στο χωριο,τα σκυλακια των γονιων μου ξεκιναν το πανηγυρι και ο Καισαρας το...τελειωνει.Οταν δε ειναι στο πισω μερος του οικοπεδου,ακους ενα ποδοβολητο και μετα εμφανιζεται αυτος και αλλιμονο αν σε βρει στα ποδια ...red bull και βγαζεις φτερααααα!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το ποδοβολητο.:eek:
That is scary!!!
Αντε να το ακους το βραδυ και να το ακους ολο και ποιο δυνατα!:mrgreen: