Βασικα....χμ χμ
το νερο που σου ειπε....
λογικο το βρισκω...δεν βρισκω λογικο να του το δωσεις ακριβως πριν μπειτε στο αμαξι πχ σε ενα σκυλι που δεν ξερεις εαν εχει ξαναμπει σταμαξι κ πως συμπεριφερεται σαυτο...καποια παραννοηση μαλλον εγινε εκει...
στο κλουβι που ειπε...υποθετω εννοουσε να αρχισεις εκπαιδευση crate,απαυτην την αποψη καλα τα ειπε...ισως δεν του διευκρινισες την φυλη στην οποια ανηκει ή ποσο ακριβως θα ηταν το κουταβι,γιατι νομιζω μεχρι 3 εβδομαδων 1 μηνος+ πραγματι δεν μπορουν να ρυθμισουν μονα τους την θερμοκρασια τους κ χρειαζονται βοηθεια απο μας με θερμοφορες κ κουβερτες (κ γω την Ηρα ετσι την ειχα τις πρωτες μερες αλλα ηταν κ Γεναρης μηνας κ ηταν 45 ημερων) οποτε εκει παλι καπου τα μπλεξατε....
γενικα...εκπαιδευτης,κτηνιατρος...δεν εχουν καμια δουλεια να συμβουλευουν τετοια πραματα...
οπως κ με τις τροφες...απο που κ ως που...κ γω σου λεω οτι η τροφη των λιντλ ειναι σουπερ ουαου μαματη,ειδικα για χασκυ...τραβα παρτην...
καποια πραγματα οφειλουμε να τα ερευνουμε κ μονοι μας κ να μην περιμενουμε μασημενη τροφη...
το γιατι ανοιξε ετσι αγαρμπα το στομα του δεν το γνωριζω,εκεινη την στιγμη που σε εκανε να αισθανθεις αβολα κ ανησυχησες ΟΦΕΙΛΕΣ να τον διακοψεις κ να του πεις "μπαστα μαστορα παρτο αλλιως" ...δεν εχεις ιδεα ποσες φορες διεκοψα κτηνιατρο...γιατι εγω ξερω το σκυλι μου κ μεχρι που ποναει κ μεχρι που ειναι οκ,οχι ο κτηνιατρος...γιαυτο παμε κ μεις εκει...δεν ημαστε διακοσμητικα στοιχεια...καθοδηγουμε εξηγουμε κ βοηθαμε τον κτηνιατρο αλλιως κλαφτα κ αστα
τα σκουληκια,μπορει να τα πηρε κ απτην μανα του (σιγουρα δλδ) γιαυτο ειδικα σε μια σκυλα που ειναι για αναπαραγωγη κανεις αποπαρασιτωση πριν το ζευγαρωμα κατα την διαρκεια την κυησης (καπου προς το τελος αν θυμαμαι καλα) κ αφου γεννησεις...γιατι περνανε (αναμεσα σε διαφορα αλλα) με το γαλα
το χαπι δεν ειναι μαγικο ραβδακι,το δωσες κ παει,πολλες φορες χρειαζετα ξανα κ ξανα εαν βρεθουν να παρασιτουν,λειτουργουν τοσο ως προληψη οσο κ ως θεραπεια,τον κυκλο θεραπειων δεν τον γνωριζω καθοτι δεν μου ετυχε ποτε
τωρα οσον αφορα μεταστασεις κλπ δεν γνωριζω δεν απαντω...αλλα εσυ εκεινη την στιγμη που εχεις αποριες γιατι δεν ρωτας τον οποιο κτηνιατρο?δε θα σε κανει ντα,η δουλεια του,μεταξυ αλλων,αυτη ειναι.
Να μην στα πολυλογω,κ εχεις κ δεν εχεις δικιο
κ ειμαι η πρωτη που λεω προσοχη στους κτηνιατρους,κυκλοφορουν πολλοι κομπογιανιτες κλπ κλπ
αλλα γιαυτο επισης λεω πριν πας καπου,κανε πρωτα κ συ ο ιδιος την ερευνα σου,να ξερεις τι να περιμενεις,να ξερεις τι να ρωτησεις οπως επισης κ ΤΙ μπορει να ακουσεις
σε βρηκε μικρη κ σε εκμεταλευτηκε φαινεται...
δεν τρεχει κατι...προς γνωση κ συμορφωση ειναι τετοιες περιπετειες