Ο τύπος έκανε ολόκληρη κομπίνα για να σου φάει 250 ευρώ, λες να κάτσει να πληρώσει εισητήρια να έρθει στην Ελλάδα να σου κάνει τι? Αν είναι δολοφόνος, χαθήκαν οι Ολλανδοι?Ρε παιδια ηθελα πολυ ενα τετοιο κουταβι και η λαχταρα μου με εκανε να την πατησω. Τα λεφτα που εστειλα τωρα δεν με νοιαζουν αυτο που με νοιαζει ειναι αν μπορει να με χρεωσει καπου και να πληρωσω πολλα περισσοτερα μετα. Αν ξερετε πειτε μου. Δηλαδη με τα στοιχεια που εχει ( ονοματεπωνυμο,χωρα,πολη,διευθυνση,αριθμο κινητου) μπορει να κανει το οτιδηποτε? Οποιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω. Ευχαριστω.
Σίγουρα δεν είναι Ολλανδός. Πρόκειται για σπείρα με έδρα την Νιγηρία ή την Γκάνα (αλλάζουν συνεχώς την έδρα για να μην εντοπιστούν). Με ειδικό πρόγραμμα ανιχνεύουν στο διαδίκτυο τους υπολογιστές των χρηστών και τις σελίδες που επισκέπτονται ποιο συχνά και στέλνοντας παραπλανητικά μηνύματα προσπαθούν να αποσπάσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Για αυτούς εκεί κάτω τα 250 ευρόπουλα είναι θησαυρός .ΣΙΓΑ μην είναι Ολλανδός...![]()
Αχαχαχαχ!Τρελό κόλπο αυτό!!!Σου ζητάει τα ρέστα!!!!Τι σκέφτεται ο κόσμος αν είναι να σου κλέψει λεφτά!!!επισεις υπαρχει και το αλλο!
εχουν ξεκινησει να πλευριζουν και εκτροφεις.
καποιος κυριος απ το ντουμπαι σου ζηταει κουταβι,σου στελνει μια επιταγη με υπερογκο ποσο(εμενα μου εστειλε επιταγη 5000 ευρω για το δηθεν κουταβι που κοστιζε 1200) και μου απαιτουσε να στειλω τη διαφορα πισω στον δηθεν pet handler του ..φυσικα η επιταγη δεν ειχε αντικρυσμα![]()