Πριν περιπου δύο χρόνια και καθως εφευγα απο το σπιτι μιας φίλης για να μπω στο αυτοκινητο έχωντας μαζι μου τη Λόρα, βλέπω ένα αυτοκινητο που περνουσε το δρόμο, μόλις μας είδε εκοψε ταχυτητα.
Ανοιγει το παραθυρο καια ακούω μια γυναικεία φωνή να με ρωτάει:
-Καλησπερα, ο σκύλος είναι δικός σας;
-Μαλιστα. Αυτη είναι η Λόρα.
Η γυναίκα σκαει στα γελια και μου λεει:
-Προς στιγμήν νομιζα ότι μου κλεψατε το σκύλο.
Να μην σας τα πολυλογώ μέχρι να καταλάβω τι εννοουσε την κοιτούσα καλα καλα.
Μετα απο λίγο είχα μεινει κι εγώ με ανοιχτο το στόμα.
Ιδου τι αντικρυσα!
Lora και Linus
Διαπιστώσαμε ότι δεν είναι αδερφια,αφου ο Linus είναι μεγαλύτερος απο τη Λορα, κατα περιπου έξι μήνες και βρεθηκε και αυτος απο μια φίλη της κοπέλας, παρατημένος στο δρόμο!
Οι διαφορες τους ώς προς την εμφανιση, είναι ότι ο Linus έχει όρθια αυτια ενω της Λορας είναι πιο κατεβασμενα. Τα ματια του Linus είναι και τα δύο γαλαζια ενώ της Lora ένα κι ένα.
Το πιο "κουφό" απ΄όλα είναι ότι η Λόρα, όπως και ο Λινους δεν είναι ημίαιμοι, δηλαδη διασταυρωση δύο καθαροαιμων, αλλα έχουν προκύψει, προφανως, απο πολλες διασταυρώσεις!
Μερικές ακομα φωτογραφίες
Linus & Lora
Ανοιγει το παραθυρο καια ακούω μια γυναικεία φωνή να με ρωτάει:
-Καλησπερα, ο σκύλος είναι δικός σας;
-Μαλιστα. Αυτη είναι η Λόρα.
Η γυναίκα σκαει στα γελια και μου λεει:
-Προς στιγμήν νομιζα ότι μου κλεψατε το σκύλο.
Να μην σας τα πολυλογώ μέχρι να καταλάβω τι εννοουσε την κοιτούσα καλα καλα.
Μετα απο λίγο είχα μεινει κι εγώ με ανοιχτο το στόμα.
Ιδου τι αντικρυσα!
Lora και Linus

Διαπιστώσαμε ότι δεν είναι αδερφια,αφου ο Linus είναι μεγαλύτερος απο τη Λορα, κατα περιπου έξι μήνες και βρεθηκε και αυτος απο μια φίλη της κοπέλας, παρατημένος στο δρόμο!
Οι διαφορες τους ώς προς την εμφανιση, είναι ότι ο Linus έχει όρθια αυτια ενω της Λορας είναι πιο κατεβασμενα. Τα ματια του Linus είναι και τα δύο γαλαζια ενώ της Lora ένα κι ένα.
Το πιο "κουφό" απ΄όλα είναι ότι η Λόρα, όπως και ο Λινους δεν είναι ημίαιμοι, δηλαδη διασταυρωση δύο καθαροαιμων, αλλα έχουν προκύψει, προφανως, απο πολλες διασταυρώσεις!
Μερικές ακομα φωτογραφίες
Linus & Lora

Last edited: