Καλό μεσημέρι σήμερα ο NORBY έχει ένα υπέροχο αδελφό lasha apso επίσης , είναι 4 μηνών ο DANAOS !!
Attachments
-
97 KB Προβολές: 105
Ευχαριστώ πολύ , δεν ξέρω εάν γνωρίζεις τη συγκεκριμένη φυλή γιατί δεν έχει πολλούς ΄''εκπροσώπους" στην Ελλάδα είναι σκυλάκια που θέλουν συντροφιά και γίνονται ομάδα ,εγώ το γνωρίζω καλά γιατί στο στενό μου περιβάλλον 3 lasha ζουν αρμονικά κι αχώριστα . Ο norby ο μεγάλος είναι 14 μηνών ο danaos 4,5 μηνών η κοινωνικοποίηση τους θεωρώ σ αυτή την ηλικία θα είναι πιο εύκολη .Οταν ήρθε ο μικρός μου norby απο την Σλοβακία η εκτροφέας του με γνώρισε με το μοναδικό εκτροφέα απο την Ελλάδα , καταπληκτικός άνθρωπος και μεγάλος γνώστης της φυλής .Ενημερώθηκα για τη γέννα είδα το danao έρωτας με τη πρώτη ματιά και τώρα είμαστε 2 lasha , 2 μέρες μαζί και ήδη αχώριστοι με μικρές κόντρες βέβαια !!!Καλώς τον δέχτηκες τον μικρό, να τους χαίρεσαι και τους δύο για πολλά πολλά χρόνια! Πως το αποφάσισες για δεύτερο κουτάβι; Ο μεγάλος σου πως τον δέχτηκε αρχικά;
Όπως σωστά κατάλαβες τη φυλή τη γνωρίζω μόνο από φωτογραφίες (όπως τη μία, μοναδική και μικροσκοπική που ανέβασες, βάλε και καμιά ακόμα!)
Καλή συμβίωση με τους πιστιρίκους σου, και να μας γράφεις τα νέα της ομάδας!
Όπως σωστά κατάλαβες τη φυλή τη γνωρίζω μόνο από φωτογραφίες (όπως τη μία, μοναδική και μικροσκοπική που ανέβασες, βάλε και καμιά ακόμα!)
Καλή συμβίωση με τους πιστιρίκους σου, και να μας γράφεις τα νέα της ομάδας!
[/QUOTE]Καλή συμβίωση με τους πιστιρίκους σου, και να μας γράφεις τα νέα της ομάδας!
Αν τα τάιζες σε διαφορετικούς χώρους/δωμάτια?[/QUOTE]Καλησπέρα , 3 φωτογραφίες μας η ομάδα τα πάει μια χαρά αλλά έχουμε πρόβλημα ότι τρώμε απο το ίδιο πιάτο παρόλο ότι τρώμε διαφορετική τροφή !!!! Ο Νόρμπυ τρώει και για κουτάβια και ο Δαναός και για ενήλικα προσπαθώ να τους χωρίσω ...................
ο Νόρμπυ ο μεγάλος έχει ζηλέψει λίγο και δεν τρώει το φαγητό του με κανένα τρόπο οσο και να χωρίσω σε άλλο χώρο ο μικρός τρώει το δικό του και ψαχνει του μεγάλου μόλις πλησιασει πάει και τρώει και ο μεγάλος και τρώει[/QUOTE]Αν τα τάιζες σε διαφορετικούς χώρους/δωμάτια?