Αποκτηση amstaff ενω υπαρχει κιαλλο σκυλι.

danaos69

Active Member
25 Νοεμβρίου 2013
26
0
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν τα amstaff εχουν καλη κοινοποιηση με αλλα σκυλια γιατι εχω ενα ημιαιμο πινσερ θηλυκο 3 χρονων αρκετα ηρεμο λες και δεν υπαρχει στο σπιτι και σκεφτομουν να παρω ενα θηλυκο amstaff που μου το δινει ενα φιλος που γεννησε η σκυλα του και ειναι 2 μηνων το κουταβι.θα τα καταφερουν μαζι η θα σφαχτουν?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν τα amstaff εχουν καλη κοινοποιηση με αλλα σκυλια γιατι εχω ενα ημιαιμο πινσερ θηλυκο 3 χρονων αρκετα ηρεμο λες και δεν υπαρχει στο σπιτι και σκεφτομουν να παρω ενα θηλυκο amstaff που μου το δινει ενα φιλος που γεννησε η σκυλα του και ειναι 2 μηνων το κουταβι.θα τα καταφερουν μαζι η θα σφαχτουν?
Να πω την αλήθεια πρώτη φορά ακούω να κοινοποιείται σκυλι...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
η κοινωνικοποιηση των σκυλιων δεν ειναι κατι που εχουν αλλά κάτι που πλάθεται. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά ο σωστός απογαλακτισμός και οι εμπειριες που αποκομίζει από την τοκετοομάδα και μετά η κοινωνικοποιηση με ποικιλα ερεθίσματα και οντα από τον ιδιοκτητη του.
Όταν ομως πηγαίνεις να παρεις όχι απο εκτροφεα που ξέρει τι και πώς να κάνει, αλλά από εναν φιλο που το δινει.... τότε ειναι σαν να παίζεις τζόκερ και τις περισσότερες φορές να χάνεις κιόλας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
danaos69 καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Ο φίλος σου, δεν έπρεπε να έχει ζευγαρώσει την σκύλα του, για 1002 λόγους:

[h=3]Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά[/h]
[h=3]Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:[/h]
[h=3]Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...[/h]
[h=3]Αναπαραγωγή ή (διαζευκτικό) Εκτροφή;[/h]
[h=3]Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά[/h]
H δική σου σωστή κίνηση, στην δική του εντελώς λάθος, είναι να τον ενημερώσεις για όλα αυτά που θα διαβάσεις εδώ και φυσικά, να μην πάρεις κουτάβι του. Για τον μελλοντικό χαρακτήρα του οποίου άλλωστε, δεν θα μπορεί κανείς να σε διαφωτίσει. Ούτε καν ο φίλος σου, που έχει και την υποχρέωση.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
κοιτα εγω θα ελεγα κατι πιο πρακτικο,να ενημερωσεις τον φιλο σου για το λαθος που εκανε αφου διαβασεις ολα τα απο επανω και μετα αν πιστευεις οτι ο σκυλος θα καταληξει σε λαθος χερια (μιας και εισαι μεσα στη κλικα και ξερεις και τον φιλο σου καλα φανταζομαι) ή καπου τελοσπαντων που δεν θα ηταν ιδανικα να τον υιοθετησεις εσυ

γενικα σαν φορουμ μπουκοταρουμε ανευθυνες γεννες ετσι ωστε να μην υπαρχει ζητηση,και να μειωθει και η προσφορα,αν ολα αυτα τα σκυλια δεν τα επαιρνε κανενας θα κατεληγαν στα χερια των ανθρωπων που εκαναν την γεννα και θα σκευτοταν πολυ περισσοτερο να κανουν αλλη στο μελλον

επειδη ομως αυτο ειναι καπως ουτοπικο καλυτερα παρακολουθησε την κατασταση και αν σου αρεσει η ρατσα(αφου ψαξεις για τις ιδιαιτεροτητες της καλα) τοτε καντο το βημα!

ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον!

danaos69

Active Member
25 Νοεμβρίου 2013
26
0
οκ σας ευχαριστω ολους μαλλον θα το παρω και ελπιζω να τα καταφερω.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
τελικα και το δικο μου σεναριο ουτοπικο φαινεται τωρα που το ξαναδιαβαζω!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
τουλαχιστον τα διαφασες τα νηματα παραπανω ή τα θεωρησες περριτα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
τελικα και το δικο μου σεναριο ουτοπικο φαινεται τωρα που το ξαναδιαβαζω!
Αυτά παθαίνεις, άμα δεν εμπιστεύεσαι κανέναν αρχαιότερο...:cool:

danaos69

Active Member
25 Νοεμβρίου 2013
26
0
τα διαβασα φιλε μου.τελικα το πηρα ειναι πολυ φιλικο με το αλλο σκυλακι μου και τωρα ξεκιναει ο γολγοθας να μαθουμε να κανουμε τα πιπι μας εξω η τουλαχιστον σε πανα.

danaos69

Active Member
25 Νοεμβρίου 2013
26
0
δεν μπορω να καταλαβω τι κακο ειναι αν καποιος ζευγαρωσει το σκυλι του με ιδια ρατσα και θελει να δωσει τα κουταβια σε γνωστους γιατι ο φιλος μου δεν το εκανε για τα χρηματα ολα τα εδωσε τσαμπα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
οποτε δεν τα διαβασες τα νηματα!

διαβασε τα ολα και τα λεμε!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Αν διάβαζες τα νήματα που σου παρέθεσαν, θα ήξερες το λόγο. Για μένα το ποιό σημαντικό είναι τα πιθανά προβλήματα υγείας. Κληρονομικές ασθένειες κατά βάση. Συν προβλήματα συμπεριφοράς. Και φυσικά εσυ την πήρες τη μικρή και θα την αγαπάς και θα την προσέχεις (ελπίζω). Τα υπόλοιπα κουτάβια; Τι θα απογίνουν; Αν ήθελες ένα ημίαιμο κουτάβι που να μοιάζει με σταφάκι (γιατί ημίαιμο είναι και τώρα το μικρό σο), ας έψαχνες σε τόσα καταφύγια που είναι γεμάτα από τέτοια κουταβάκια. Αλλιώς, ας απευθυνόσουν σε εκτροφείο.

Πολύ περιλιπτικά σου τα λεω και συγνώμη αν σου κακοφανεί. Δεν το λέω για κακό. Εύχομαι η μικρή σου να είναι πάντα υγιής και να περνάτε όμορφα παρέα. Τα περισσότερα "γιατί δεν", θα σου τα απαντήσουν τα τόσα και τόσα νήματα στο φόρουμ. Διάβασε, ψάξε και ενημερώσου αν θες να λέγεσαι υπεύθυνος ιδιοκτήτης και φρόντισε να ενημερώσεις και το φίλο σου και τους γύρω σου.

danaos69

Active Member
25 Νοεμβρίου 2013
26
0
Αν διάβαζες τα νήματα που σου παρέθεσαν, θα ήξερες το λόγο. Για μένα το ποιό σημαντικό είναι τα πιθανά προβλήματα υγείας. Κληρονομικές ασθένειες κατά βάση. Συν προβλήματα συμπεριφοράς. Και φυσικά εσυ την πήρες τη μικρή και θα την αγαπάς και θα την προσέχεις (ελπίζω). Τα υπόλοιπα κουτάβια; Τι θα απογίνουν; Αν ήθελες ένα ημίαιμο κουτάβι που να μοιάζει με σταφάκι (γιατί ημίαιμο είναι και τώρα το μικρό σο), ας έψαχνες σε τόσα καταφύγια που είναι γεμάτα από τέτοια κουταβάκια. Αλλιώς, ας απευθυνόσουν σε εκτροφείο.

Πολύ περιλιπτικά σου τα λεω και συγνώμη αν σου κακοφανεί. Δεν το λέω για κακό. Εύχομαι η μικρή σου να είναι πάντα υγιής και να περνάτε όμορφα παρέα. Τα περισσότερα "γιατί δεν", θα σου τα απαντήσουν τα τόσα και τόσα νήματα στο φόρουμ. Διάβασε, ψάξε και ενημερώσου αν θες να λέγεσαι υπεύθυνος ιδιοκτήτης και φρόντισε να ενημερώσεις και το φίλο σου και τους γύρω σου.
πως καταλαβαινεις οτι ειναι ημιαιμο φιλε μου.οκ θα του τα πω και απο οτι ξερω και τα αλλα αδελφια του εχουν πεσει σε καλα χερια.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Απο την εμφάνιση και μόνο φαίνεται οτι δεν ειναι καθαρόαιμο κουτάβι...πολυ σουβλερη μουσουδα...αφού το πήρες να το προσεχεις!

Sent from my iPhone using Tapatalk