Απολλων....Αkita Inu

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
ρε βαγγουλα πραγματικα εισαι μεγαλος βλακας συγνωμη κιολα ς ετσι
χαχαχαχααχ Να σαι καλά.

Και βασικά δεν έκανες έγκλημα. Κουτοπονηριά ελληναράδικη έκανες, αν όντως ισχύει ότι είναι δικό σου το κουτάβι. Πήγες να κάνεις σε κάποιον άγνωστο, ότι ακριβώς έπαθες εσύ από το πετ σοπ. Ντόμπρα πράγματα, παντελονάτα..

• Like
Reactions: MaxtheLabrador

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Λοιπον πηγα και μιλησα μαζι του,ο ιδιος μου ειπε για το pedigree ξανα οτι δεν ειναι απαραιτητο να το δινουν με την αγορα του σκυλου,οτι κοστιζει σιγουρα 100 ευρω επειδη βγαινει διεθνες το πεντιγκρι καπως ετσι δηλαδη μου ειπε.
Το σκυλι μου ξανα ειπε οτι ειναι καθαροαιμο και αν ειναι να το παω σε μορφολογο η καποιο εκτροφεα και αν διαπιστωθει απο αυτους οτι δεν ειναι θα μου δωσει πισω ολο το ποσο της αγορας.

Μιλησαμε με τον μεσαζων ο οποιος ειπε οτι το σκυλι πρεπει να μεγαλωσει και αλλο για να να φανουν ολα τα χαρακτηριστικα αυτα που διακρινουν τα ακιτα,ηταν ανενδοτος στο κομματι της καθαροαιμιας,δεν ηθελε να ακουσει για pet mill μου ειπε οτι τον προσβαλλω και μονο επειδη του ειπα οτι συνεργαζεται με petmills
O ιδιοκτητης του πετσοπ ηταν ευγενικος και συζητισιμος δεν ηξερε ουτε αυτος ουτε το υπολοιπο προσωπικο του μαγαζιου τι ειναι petmills

Last edited:

django.

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
210
480
Ο mazas έγραψε χθές το πρώτο μήνυμα 5ώρα τα ξημερώματα...

Τι νομίζετε οτι δεν είχε ύπνο για τις απορίες του σκύλου του;;...OXI φυσικά

ο τύπος παίζει με όλους και κάνει πλάκα.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Ρωτησα τον μεσαζων να μου πει το ονομα του εκτροφειου και μου ειπε οτι δεν το ηξερε το ονομα και πως οταν ξανα παει στην ουγγαρια θα δει το ονομα και θα μας το πει
μου ειπε να μη κοιταω τις φωτο που εχει στο ιντερνετ με καθαροαιμα ακιτα γιατι αυτα τα εχουν "στημενα","φτιαγμενα" για να φαινονται πιο ομορφα και μου ειπε επισης "δεν αγορασες και το σκυλακι καποιου πρωταθλητη διαγωνισμων ενα απλο καθαροαιμο ακιτα αγορασες"

Last edited:

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Λοιπον πηγα και μιλησα μαζι του,ο ιδιος μου ειπε για το pedigree ξανα οτι δεν ειναι απαραιτητο να το δινουν με την αγορα του σκυλου,οτι κοστιζει σιγουρα 100 ευρω επειδη βγαινει διεθνες το πεντιγκρι καπως ετσι δηλαδη μου ειπε.
Το σκυλι μου ξανα ειπε οτι ειναι καθαροαιμο και αν ειναι να το παω σε μορφολογο η καποιο εκτροφεα και αν διαπιστωθει απο αυτους οτι δεν ειναι θα μου δωσει πισω ολο το ποσο της αγορας.

Μιλησαμε με τον μεσαζων ο οποιος ειπε οτι το σκυλι πρεπει να μεγαλωσει και αλλο για να να φανουν ολα τα χαρακτηριστικα αυτα που διακρινουν τα ακιτα,ηταν ανενδοτος στο κομματι της καθαροαιμιας,δεν ηθελε να ακουσει για pet mill μου ειπε οτι τον προσβαλλω και μονο επειδη του ειπα οτι συνεργαζεται με petmills
O ιδιοκτητης του πετσοπ ηταν ευγενικος και συζητισιμος δεν ηξερε ουτε αυτος ουτε το υπολοιπο προσωπικο του μαγαζιου τι ειναι petmills
Ε τότε είναι καθαρόαιμο αφού στο είπε και ο μεσάζοντας μην το συζητάμε,αλήθεια ο πετσοπας όμως τι γνώμη θα είχε που δυσφημείς επώνυμα το πετσοπ του?Χμμ...Δεν είναι κρίμα που έκραξες έναν τόσο ευγενικό και συζητήσιμο κύριο?:p

• Like

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Ο mazas έγραψε χθές το πρώτο μήνυμα 5ώρα τα ξημερώματα...

Τι νομίζετε οτι δεν είχε ύπνο για τις απορίες του σκύλου του;;...OXI φυσικά

ο τύπος παίζει με όλους και κάνει πλάκα.

εγινε ενταξει να σαι καλα ...απλα μην ξανα μπεις στο θεμα μου φιλε αφου τα πιστευεις ολα αυτα

django.

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
210
480
Ρωτησα τον μεσαζων να μου πει το ονομα του εκτροφειου και μου ειπε οτι δεν το ηξερε το ονομα και πως οταν ξανα παει στην ουγγαρια θα δει το ονομα και θα μας το πει
Θα στο πω εγω το ονομα του εκτροφειου ''Ο ΠΙΣΤΟΣ ΧΑΤΣΙ'' και τον εκτροφεα ΡΙΤΣΑΡΝΤ το επιθετο δε το θυμαμαι

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Ε τότε είναι καθαρόαιμο αφού στο είπε και ο μεσάζοντας μην το συζητάμε,αλήθεια ο πετσοπας όμως τι γνώμη θα είχε που δυσφημείς επώνυμα το πετσοπ του?Χμμ...Δεν είναι κρίμα που έκραξες έναν τόσο ευγενικό και συζητήσιμο κύριο?:p

δεν πιστεψα τον μεσαζων η τον πετσοπα...δεν με νοιαζει τι θα πει για το αν κανω δυσφημιση στο μαγαζι του..

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Εχω μια πολυ μικρη υποψια οτι καποιος απο το φορουμ πουδιαβασε τα μηνυματα μας εδω μεσα πηγε και αυτος στο πετσοπ για να διαπιστωσει αν λεω αληθεια...ειδα καποιο παιδι που ειχε κοντοσταθει διπλα απο την εισοδο του μαγαζιου να μας κοιταει συνεχεια ολη την ωρα εμενα και τον ιδιοκτητη του πετσοπ οποτε αν μπει μπορει να σας το πει και ο ιδιος

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και τον πιστεψες τον πετσοπα ε?

λογικο να μην ξερουν τα petmills μιας και λέγονται puppymills..και να τα ξέρανε βεβαια , θα ησουν ο τελευταιος στον οποίο θα το παραδέχονταν.

μια τεραστια βιομηχανια κέρδους ειναι τα παπυμιλ, δεν εισαι ο πρώτος ουτε ο τελευταιος που πιαστηκε κορόιδο απο πετσοπάδες. και το δικό μου σκυλί απο ένα τέτοιο "εκτροφείο" στην Ουγγαρία ειναι, ευγενικός και συζητήσιμος άνθρωπος το έφερε απο εκεί κλπ..6 χρόνια πρίν όλα αυτα! Παντα το ίδιο παραμυθάκι, και όποιον πιάσουνε κότσο.

το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να έχεις το νου σου για κληρονομικές παθήσεις, κανε αποπαρασίτωση και όλα τα εμβόλια ασχέτως αν γράφονται στο βιβλιάριο.
να σου ζησει

Last edited:
  • Like

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
παιδια δεν πιστεψα κανεναν ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη,ευχαριστω ΟΛΟΥΣ οσους με εχουν βοηθησει απο εδω μεσα αλλα οσιο δεν με πιστευετε και εμ κατηγορειται για διαφορα απλα αδιαφορηστε με εμενα.............

Υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που μπορει να κανει μια μορφολογικη εξεταση στο σκυλο μου αραγε?

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Εχω μια πολυ μικρη υποψια οτι καποιος απο το φορουμ πουδιαβασε τα μηνυματα μας εδω μεσα πηγε και αυτος στο πετσοπ για να διαπιστωσει αν λεω αληθεια...ειδα καποιο παιδι που ειχε κοντοσταθει διπλα απο την εισοδο του μαγαζιου να μας κοιταει συνεχεια ολη την ωρα εμενα και τον ιδιοκτητη του πετσοπ οποτε αν μπει μπορει να σας το πει και ο ιδιος
Φορούσε γυαλιά,περούκα και καμπαρντίνα?

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο τρόλινκγ. Απίστευτος. Φορούσε καμπαρντίνα και καπέλο?

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
ειπα εχω μια πολυ μικρη υποψια....ελα βαγγουλα ειμαι τρολ αντε τι ασχολεισαι με εμενα... δρομο

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
παιδια δεν πιστεψα κανεναν ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη,ευχαριστω ΟΛΟΥΣ οσους με εχουν βοηθησει απο εδω μεσα αλλα οσιο δεν με πιστευετε και εμ κατηγορειται για διαφορα απλα αδιαφορηστε με εμενα.............

Υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που μπορει να κανει μια μορφολογικη εξεταση στο σκυλο μου αραγε?
Βρε μαζα η μορφολογική έξέταση τι θα σου δείξει? Δεν ξέρεις απο που κρατάει η σκουφια του σκύλου σου, δεν ξέρεις καν αν οι γονείς ειναι καθαρόαιμοι και παραδέχεσαι οτι το κουτάβι δεν εχει την ουρά-ματια-πόδι των ακίτα!

κατσε και ασχολήσου με τα ουσι'ωση θεματα της ανατροφης ενος κουταβιου και μην αναλώνεσαι στο αν ειναι καθαροαιμο η οχι. Αγαπησε το όπως είναι, μόνο εσένα έχει και απο εσένα περιμένει τα πάντα. Μην το αδικείς επειδή δεν ειναι το σουπερ καθαρόαιμο, αυτο δεν φταιει σε τίποτα!

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι με τα "βλάκα" και τα "δρόμο" κτλ εκτονώνεσαι και βγάζεις κακώς εννοούμενη "αντρίλα". Πολύ τεστοστερόνη ρε γιώργη μου... Βέβαια πλάκα έχουν και οι υποψίες σου... ;)

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Βρε μαζα η μορφολογική έξέταση τι θα σου δείξει? Δεν ξέρεις απο που κρατάει η σκουφια του σκύλου σου, δεν ξέρεις καν αν οι γονείς ειναι καθαρόαιμοι και παραδέχεσαι οτι το κουτάβι δεν εχει την ουρά-ματια-πόδι των ακίτα!

κατσε και ασχολήσου με τα ουσι'ωση θεματα της ανατροφης ενος κουταβιου και μην αναλώνεσαι στο αν ειναι καθαροαιμο η οχι. Αγαπησε το όπως είναι, μόνο εσένα έχει και απο εσένα περιμένει τα πάντα. Μην το αδικείς επειδή δεν ειναι το σουπερ καθαρόαιμο, αυτο δεν φταιει σε τίποτα!

Τα κανω ολα αυτα εννοειται...θελω να μου πει τη γνωμη του ενας ειδικος για να πειστει και ο πετσοπας οτι ειναι ημιαιμος και να μου δωσει πισω τα λεφτα μου!!!!
Ετσι μου ειπε οτι θα κανει δεν ειμαι και βεβαιος

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι με τα "βλάκα" και τα "δρόμο" κτλ εκτονώνεσαι και βγάζεις κακώς εννοούμενη "αντρίλα". Πολύ τεστοστερόνη ρε γιώργη μου... Βέβαια πλάκα έχουν και οι υποψίες σου... ;)
εισαι τρολ καθαροαιμο

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τα κανω ολα αυτα εννοειται...θελω να μου πει τη γνωμη του ενας ειδικος για να πειστει και ο πετσοπας οτι ειναι ημιαιμος και να μου δωσει πισω τα λεφτα μου!!!!
Ετσι μου ειπε οτι θα κανει δεν ειμαι και βεβαιος
ωραια, αντε και βρέθηκε ο ειδικός και έκρινε οτι το σκυλι σου μορφολογικά ειναι ακιτα ινου (που αποκλείεται ενας νοημων ανθρωπος απο μορφολογια και μόνο να σου πει οτι ειναι καθαροαιμο!)
ο πετσοπας δεν θα σου δωσει τα λεφτα σου πισω σε καμια περιπτωση. Μπορει όμως να παρει πισω τον Απολλωνα. και ισως να τον πετάξει σε καμια χωματερη. αυτο θα γινει.

poumpa

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2014
60
2
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω τις τελευταιες σελιδες...πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος τοσο ξεροκεφαλος και βλακας.ΑΝ ειναι αληθεια το σκυλι το θελει για καγκουρια (ουστ ρε κλαρινογαμπρε). Βεβαια ειναι και το αλλο ενδεχομενο να ειναι ενα απο τα τρολλ τα οποια δεν εχουν ζωη καν και ειναι σε ενα δωματιο και παιζουν starcraft 24/7...