Απολλων....Αkita Inu

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
δεν μου λες εσυ εχεις καθαροαιμο σκυλι?αν ειχες πληρωσει και σου ερχοταν ημιαιμος δεν θα στεναχωριοσουν για τα λεφτα που εχασες?ο σκυλος ειναι μια χαρα και το θελω το προβλημα ειναι ο πετσοπας αυτο ειναι ολο.........
Υπαρχει και το αλλο.
Να ενημερωνεσαι πριν δωσεις τα λεφτα σου.
Εδω ψυγειο περνεις και κοιτας και στο ιντερνετ για τιμες και ποιοτητα...
Εσυ δεν μπορουσες να γκουγκλαρεις την εκφραση "πως περνω καθαροαιμο σκυλο" και ζητας και τα ρεστα?
Καλα κανανε και σε κοροιδεψανε, γιατι απο τετοια κοροιδα ζουν κ αυτοι...
Γ αυτο μη ζητας απο κανεναν να σε λυπηθει.
Εισαι η κατηγορια "επαθες κ εμαθες"
Ενημερωσου πριν παθεις χειροτερα.

τοσοι και τοσοι πουλανε σκυλια σε αγγελιες...ηρεμησε λιγο δεν πουλησα το παιδι μου μην χανετε την επαφη με το κοσμο ολοι εσεις οι φιλοζωοι
Αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν θεωρεις το σκυλο σου μελος της οικογενιας σου, Ενω ολοι αυτοι οι φιλοζωοι το κανουν.
Γ αυτον ακριβως το λογο δεν κανεις για σκυλο. Για οποιονδηποτε σκυλο.
Επαφη με τον κοσμο δεν εχεις εσυ αγαπητε, γιατι βολευεσαι στα σκατα που βλεπεις γυρω σου.
Εμεις οι φιλοζωοι λοιπον προσπαθουμε να αλλαξουμε μια σιχαμερη κατασταση μεσα απο την ενημερωση στουρνων σαν και σενα.
Αλλοι καταλαβαινουν και εξελισσονται σε Ανθρωπους και αλλοι παραμενουν στουρνοι και πουλανε σκυλους σε αγγελιες.

Notis

Member
16 Ιανουαρίου 2014
17
0
37
ΟΧΙ ΟΧΙ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC!!
ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ..

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Υπαρχει και το αλλο.
Να ενημερωνεσαι πριν δωσεις τα λεφτα σου.
Εδω ψυγειο περνεις και κοιτας και στο ιντερνετ για τιμες και ποιοτητα...
Εσυ δεν μπορουσες να γκουγκλαρεις την εκφραση "πως περνω καθαροαιμο σκυλο" και ζητας και τα ρεστα?
Καλα κανανε και σε κοροιδεψανε, γιατι απο τετοια κοροιδα ζουν κ αυτοι...
Γ αυτο μη ζητας απο κανεναν να σε λυπηθει.
Εισαι η κατηγορια "επαθες κ εμαθες"
Ενημερωσου πριν παθεις χειροτερα.

Αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν θεωρεις το σκυλο σου μελος της οικογενιας σου, Ενω ολοι αυτοι οι φιλοζωοι το κανουν.
Γ αυτον ακριβως το λογο δεν κανεις για σκυλο. Για οποιονδηποτε σκυλο.
Επαφη με τον κοσμο δεν εχεις εσυ αγαπητε, γιατι βολευεσαι στα σκατα που βλεπεις γυρω σου.
Εμεις οι φιλοζωοι λοιπον προσπαθουμε να αλλαξουμε μια σιχαμερη κατασταση μεσα απο την ενημερωση στουρνων σαν και σενα.
Αλλοι καταλαβαινουν και εξελισσονται σε Ανθρωπους και αλλοι παραμενουν στουρνοι και πουλανε σκυλους σε αγγελιες.

θεια μαιρη την αγγελια την εβαλα τη πρωτη μερα και το μετανιωσα το σκυλι δεν το δινω σε κανεναν τωρα ειναι μελος της οικογενειας μου τωρα και τον αγαπω
μαθε να μιλας πιο ομορφα και μην με ξανα προσβαλεις για μην ακουσεις καμια χριστοπαναγια αντε μπραβο
δεν μπορεις να καταλαβεις εναν ανθρωπο απο μια και μονο πραξη που εκανε (την αγγελια δηλαδη)
μαλλον εδω εσεις οιν περισσοτεροι στο φορουμ ειστε λιγο παραπανω ευαισθητοι ισως επειδη δεν μπορεσατε να κανετε ποτε παιδια για διαφορους λογους και εχετε δωσει ολη την αγαπη σας στα ζωα...και πολυ καλα κανατε ετσι!!!!
Αλλα δεν μπορεις θεια μαιρη να μου προσδιδεις τετοιους χαρακτηρισμους για ενα επιπολαιο λαθος της στιγμης που το μετανιωσα σε παρακαλω πολυ!!!

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Βγηκε και απο τους δικους σας υπολογιστες αρωμα τεστοστερονης??

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
θεια μαιρη την αγγελια την εβαλα τη πρωτη μερα και το μετανιωσα το σκυλι δεν το δινω σε κανεναν τωρα ειναι μελος της οικογενειας μου τωρα και τον αγαπω
μαθε να μιλας πιο ομορφα και μην με ξανα προσβαλεις για μην ακουσεις καμια χριστοπαναγια αντε μπραβο
δεν μπορεις να καταλαβεις εναν ανθρωπο απο μια και μονο πραξη που εκανε (την αγγελια δηλαδη)
μαλλον εδω εσεις οιν περισσοτεροι στο φορουμ ειστε λιγο παραπανω ευαισθητοι ισως επειδη δεν μπορεσατε να κανετε ποτε παιδια για διαφορους λογους και εχετε δωσει ολη την αγαπη σας στα ζωα...και πολυ καλα κανατε ετσι!!!!
Αλλα δεν μπορεις θεια μαιρη να μου προσδιδεις τετοιους χαρακτηρισμους για ενα επιπολαιο λαθος της στιγμης που το μετανιωσα σε παρακαλω πολυ!!!

Φίλε μαζέψου γιατί υπάρχει το κινητό σου και αν συνεχίσεις έτσι θα φας καταγγελία που πουλάς παράνομα σκυλί μέσω ίντερνετ...Υπάρχουν νόμοι αν το ξέρεις,αλλά που να το ξέρεις

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Συγγνώμη αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι!!!!
Λες mazas ότι έβαλες την άγγελία εχθές αφού νευρίασες με όσα σου είπαν εδώ μέσα περί καθαροαιμίας. Κάνω λάθος? Η αγγελία πως μπήκε από 1/4/2014? Αν είσαι «τόσο» μπροστά, σε πάω!!!
δεν εβαλα χθες την αγγελια...οταν τον πηρα την εβαλα....ημαρτον με την αγγελια

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Φίλε μαζέψου γιατί υπάρχει το κινητό σου και αν συνεχίσεις έτσι θα φας καταγγελία που πουλάς παράνομα σκυλί μέσω ίντερνετ...Υπάρχουν νόμοι αν το ξέρεις,αλλά που να το ξέρεις

ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ καταλαβαινεις????κανε με καταγγελια αντε να σε δω............

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
χαχαχα!!! παρακολουθω αυτην την συζητηση απο την αρχη.. δεν υπαρχεις πραγματικα!!! καποιος mod να σταματησει το θεμα...παρολο που εχει γελιο...ααα!! ημουν και γω στο πετ σοπ με την ξανθια περουκα δεν ξερω αν με προσεξες...!!!8):smile::rolleyes:

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
μιλάμε για επίπεδο, όχι αστεία.

οι πράξεις σου σε κάνουν αυτό που είσαι και όχι το τί προσπαθείς να πείσεις τους άλλους με λόγια του αέρα.

μήπως το κανονικό σου όνομα είναι πασχάλης?

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
μιλάμε για επίπεδο, όχι αστεία.

οι πράξεις σου σε κάνουν αυτό που είσαι και όχι το τί προσπαθείς να πείσεις τους άλλους με λόγια του αέρα.

μήπως το κανονικό σου όνομα είναι πασχάλης?
Ναι και η γυναίκα του Αλίκη !

django.

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
210
480
Αγοραζω στο σκυλο σου 1000ευρω για να τελειωνει το θεμα....

Θελεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ρωτησα τον μεσαζων να μου πει το ονομα του εκτροφειου και μου ειπε οτι δεν το ηξερε το ονομα και πως οταν ξανα παει στην ουγγαρια θα δει το ονομα και θα μας το πει
μου ειπε να μη κοιταω τις φωτο που εχει στο ιντερνετ με καθαροαιμα ακιτα γιατι αυτα τα εχουν "στημενα","φτιαγμενα" για να φαινονται πιο ομορφα και μου ειπε επισης "δεν αγορασες και το σκυλακι καποιου πρωταθλητη διαγωνισμων ενα απλο καθαροαιμο ακιτα αγορασες"
Σε τούμπαραν μια χαρά και για ακόμα μια φορά το'χαψες.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Λοιπον πηγα και μιλησα μαζι του,ο ιδιος μου ειπε για το pedigree ξανα οτι δεν ειναι απαραιτητο να το δινουν με την αγορα του σκυλου,οτι κοστιζει σιγουρα 100 ευρω επειδη βγαινει διεθνες το πεντιγκρι καπως ετσι δηλαδη μου ειπε.
Το σκυλι μου ξανα ειπε οτι ειναι καθαροαιμο και αν ειναι να το παω σε μορφολογο η καποιο εκτροφεα και αν διαπιστωθει απο αυτους οτι δεν ειναι θα μου δωσει πισω ολο το ποσο της αγορας.

Μιλησαμε με τον μεσαζων ο οποιος ειπε οτι το σκυλι πρεπει να μεγαλωσει και αλλο για να να φανουν ολα τα χαρακτηριστικα αυτα που διακρινουν τα ακιτα,ηταν ανενδοτος στο κομματι της καθαροαιμιας,δεν ηθελε να ακουσει για pet mill μου ειπε οτι τον προσβαλλω και μονο επειδη του ειπα οτι συνεργαζεται με petmills
O ιδιοκτητης του πετσοπ ηταν ευγενικος και συζητισιμος δεν ηξερε ουτε αυτος ουτε το υπολοιπο προσωπικο του μαγαζιου τι ειναι petmills
Πωπω κάτι μ@λ@κίες λένε οι πετσοπάδες, για κλωτσιές είναι όλοι τους.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που μπορει να κανει μια μορφολογικη εξεταση στο σκυλο μου αραγε?
Η απόδειξη της καθαροαιμίας ένος σκύλου είναι το pedigree του από αναγνωρισμένο εκτροφείο FCI και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Καμία εξέταση δεν θα τον κάνει καθαρόαιμο.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Τα κανω ολα αυτα εννοειται...θελω να μου πει τη γνωμη του ενας ειδικος για να πειστει και ο πετσοπας οτι ειναι ημιαιμος και να μου δωσει πισω τα λεφτα μου!!!!
Ετσι μου ειπε οτι θα κανει δεν ειμαι και βεβαιος
Λοιπόν για ακόμα μια φορά: δεν έχει ο σκύλος pedigree - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ, τόσο απλά και ας μοιάζει σε κάποια ράτσα.