Αποπαρασίτωση κουταβιού

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Καλησπερα, επισης ηθελα να πω οτι το χαπακι αυτο το παιρνουν και για την δικη μας υγεια,για εχιννοκοκο, η αν εχεις αλλο σκυλο για να προστατεψεις κ αυτον.εαν εχουν σκουλικακια τα κακα του κ τα μυρισει ενας υγιεις σκυλο τοτε κολλαει κ αυτος.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Alex εχιννοκοκο δεν κολλας αν τον φας?
Αν φας δηλαδη απλυτα λαχανικα και φρουτα?
Απο τον σκυλο πως μπορεις να κολλησεις?

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
τι όφελος μπορει να εχει ενας κτηνιατρος αν εσυ δε δινεις το χαπι? :confused:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
όχι από οικογένεια που γέννησε η σκύλα τους
Εβαλαν την σκυλα τους να γεννησει και δεν ειναι καν διατεθειμένοι να κάνουν τα απαραίτητα για τα κουτάβια... και εσυ θα τους βοηθήσεις να τα ξεφορτωθουν...

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Εβαλαν την σκυλα τους να γεννησει και δεν ειναι καν διατεθειμένοι να κάνουν τα απαραίτητα για τα κουτάβια... και εσυ θα τους βοηθήσεις να τα ξεφορτωθουν...
Βρε Αλεξία είναι καλύτερο να τα αφήσουν στη μοίρα τους σε αυτή τη φάση? Δεν τα πουλάνε οι άνθρωποι οπότε δεν παίζει θέμα να μην συνεχίσουν τα ζευγαρώματα της και δεν ξέρουμε και κάτω από ποιές συνθήκες ζευγάρωσε

Φίλε Χριστο για να μην αγχώνεσαι αν θες πάνε να δεις το κουτάβι σου και δώστου το χαπάκι και πριν το πάρεις.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ολα ξεκινουν απο το ποσο εμπιστευεσαι η οχι τον γιατρο σου,δεν εχουν ολοι οι κτηνιατροι γνωμονα το κερδος. η κρεμουλα η χαπακι στο κουταβι. μιλησε με το γιατρο σου.

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Καλημερα! Eιναι ο καιρος π πρεπει να δωσω στον σκυλος μου το χαπι για τα σκουλικια,πλεον ζυγιζει 21,5 κιλα να του δωσω διπλο χαπι??

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Καλημερα! Eιναι ο καιρος π πρεπει να δωσω στον σκυλος μου το χαπι για τα σκουλικια,πλεον ζυγιζει 21,5 κιλα να του δωσω διπλο χαπι??
,,,,,,,
..........
ναι,,, ανα 10 κιλα ενα χαπι παει,,, εγω παντως τους τα εχω κοψει,,, δεν βλεπω το λογο... σπιτι τρωνε υγιεινα και καθαρα,,,.. αντε να δωσω στη μικρη ενα το τελευταιο που ειναι 5μιση μηνων ακομα...,

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Κουταβι ειναι ακομα κ ο δικος μου 7/μηνων! Μου εδωσε ενα χαπι (μεγαλουτσικο) Doplac λεγεται κ ειναι για 20-75 kg. Ελπιζω να μν πεσει βαρυ στο στομαχι του.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Κουταβι ειναι ακομα κ ο δικος μου 7/μηνων! Μου εδωσε ενα χαπι (μεγαλουτσικο) Doplac λεγεται κ ειναι για 20-75 kg. Ελπιζω να μν πεσει βαρυ στο στομαχι του.
,,,,,,,,,
και τι τιμη εχει το χαπι αυτο..??? γιατι σε κτηνιατρο θες 24 ευρω για χαπια σκυλου 75 κιλα,,,,,,,, και αλλαξε κτηνιατρο πριν δωσεις αυτο το χαπι στο σκυλο.... για να σωθει ο σκυλος σου ////////

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Εχω γραψει κ σε αλλο ποστ κ αναφερομαι για αυτο! Παντα μου εδινε το Drontal plus πρωτη φορα μ εδωσε αυτο το χαπι,λογικα επειδη ξεπερασε τα 20kg. Κοστιζει 6€....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εχω γραψει κ σε αλλο ποστ κ αναφερομαι για αυτο! Παντα μου εδινε το Drontal plus πρωτη φορα μ εδωσε αυτο το χαπι,λογικα επειδη ξεπερασε τα 20kg. Κοστιζει 6€....
,,,,,,,,
αλλη δοση θελει το σκυλι των 20 κιλων και αλλη δοση των 75 κιλων,,,, αυτο θα ειναι το μαγικο χαπι που σου εδωσε για χωρες που περνανε κριση ===))

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Last edited by a moderator:

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Αυτη η κρεμα που λεγατε σε προηγουμενα ποστ λεγεται Banminth.του δινω και εγω προς το παρον αλλα ο κτηνιατρος δεν μου εχει γραψει στο βιβλιαριο υγειας του εκει που λεει θεραπεια για ενδοπαρασιτα.να του πω να βαλει υπογραφη κλπ ή δεν χρειαζεται?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αυτη η κρεμα που λεγατε σε προηγουμενα ποστ λεγεται Banminth.του δινω και εγω προς το παρον αλλα ο κτηνιατρος δεν μου εχει γραψει στο βιβλιαριο υγειας του εκει που λεει θεραπεια για ενδοπαρασιτα.να του πω να βαλει υπογραφη κλπ ή δεν χρειαζεται?
.......
δεν χρειαζεται,,,, γραψε εσυ εκει οταν δινεις κρεμα η χαπι για να ξερεις ποτε του εδωσες τελευταια φορα,,, αν και κρεμα δινουμε μονο σε πολυ μικρα που δεν μπορουν να μασησουν το χαπι,,,,,

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
.......
δεν χρειαζεται,,,, γραψε εσυ εκει οταν δινεις κρεμα η χαπι για να ξερεις ποτε του εδωσες τελευταια φορα,,, αν και κρεμα δινουμε μονο σε πολυ μικρα που δεν μπορουν να μασησουν το χαπι,,,,,
ο κτηνιατρος μου ειπε να την τελειωσω πρωτακαι μετα θα του δινω χαπι

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ο κτηνιατρος μου ειπε να την τελειωσω πρωτακαι μετα θα του δινω χαπι
,,,,,,
ε,,, ναι,,,, εννοειται,,,, δεν τα πεταμε αυτα... κοστιζουν !!