Εβαλαν την σκυλα τους να γεννησει και δεν ειναι καν διατεθειμένοι να κάνουν τα απαραίτητα για τα κουτάβια... και εσυ θα τους βοηθήσεις να τα ξεφορτωθουν...όχι από οικογένεια που γέννησε η σκύλα τους
Βρε Αλεξία είναι καλύτερο να τα αφήσουν στη μοίρα τους σε αυτή τη φάση? Δεν τα πουλάνε οι άνθρωποι οπότε δεν παίζει θέμα να μην συνεχίσουν τα ζευγαρώματα της και δεν ξέρουμε και κάτω από ποιές συνθήκες ζευγάρωσεΕβαλαν την σκυλα τους να γεννησει και δεν ειναι καν διατεθειμένοι να κάνουν τα απαραίτητα για τα κουτάβια... και εσυ θα τους βοηθήσεις να τα ξεφορτωθουν...
Βρε ναι αλλά γιατί να προστεθεί ακόμα ένα.? Αφού δεν τα πουλάνε... Απλά αποτι φαίνεται δεν τα θέλουν και πολύΤόσα βρίσκονται στην μοίρα τους...
,,,,,,,Καλημερα! Eιναι ο καιρος π πρεπει να δωσω στον σκυλος μου το χαπι για τα σκουλικια,πλεον ζυγιζει 21,5 κιλα να του δωσω διπλο χαπι??
,,,,,,,,,Κουταβι ειναι ακομα κ ο δικος μου 7/μηνων! Μου εδωσε ενα χαπι (μεγαλουτσικο) Doplac λεγεται κ ειναι για 20-75 kg. Ελπιζω να μν πεσει βαρυ στο στομαχι του.
,,,,,,,,Εχω γραψει κ σε αλλο ποστ κ αναφερομαι για αυτο! Παντα μου εδινε το Drontal plus πρωτη φορα μ εδωσε αυτο το χαπι,λογικα επειδη ξεπερασε τα 20kg. Κοστιζει 6€....
.......Αυτη η κρεμα που λεγατε σε προηγουμενα ποστ λεγεται Banminth.του δινω και εγω προς το παρον αλλα ο κτηνιατρος δεν μου εχει γραψει στο βιβλιαριο υγειας του εκει που λεει θεραπεια για ενδοπαρασιτα.να του πω να βαλει υπογραφη κλπ ή δεν χρειαζεται?
ο κτηνιατρος μου ειπε να την τελειωσω πρωτακαι μετα θα του δινω χαπι.......
δεν χρειαζεται,,,, γραψε εσυ εκει οταν δινεις κρεμα η χαπι για να ξερεις ποτε του εδωσες τελευταια φορα,,, αν και κρεμα δινουμε μονο σε πολυ μικρα που δεν μπορουν να μασησουν το χαπι,,,,,
,,,,,,ο κτηνιατρος μου ειπε να την τελειωσω πρωτακαι μετα θα του δινω χαπι