Απορία για τα σάλια!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αλεξάνδρε μην βιάζεσαι!

Άσε τα pedigree και τα χρώματα του και επικεντρώσου στον εκτροφείο και στα σκυλιά του!

Εγώ έψαχνα 1+ χρόνο για να κατασταλλαξω!
Το ξέρω ότι θέλεις σκύλο αλλά οφείλεις να ψαχτείς για αυτόν γιατί θα είναι μαζί σου 10+ χρόνια!

Φοβάμαι που θα στο πω αλλά αυτα που λες για τα εκτροφεία που πήρες τηλέφωνο είναι όντως σωστά εκτροφεία?

Maria123

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
105
0
Αλεξάνδρε μην βιάζεσαι!

Άσε τα pedigree και τα χρώματα του και επικεντρώσου στον εκτροφείο και στα σκυλιά του!

Εγώ έψαχνα 1+ χρόνο για να κατασταλλαξω!
Το ξέρω ότι θέλεις σκύλο αλλά οφείλεις να ψαχτείς για αυτόν γιατί θα είναι μαζί σου 10+ χρόνια!

Φοβάμαι που θα στο πω αλλά αυτα που λες για τα εκτροφεία που πήρες τηλέφωνο είναι όντως σωστά εκτροφεία?
Kαι που θες να ξερω ποια ειναι καλα εκτροφεια?ειχα ποτε σκυλο για να ξερω?γι αυτο εψαξα στο internet.Οποιος μπαινει στο internet,και θελει εκτροφειο στον Μαραθωνα,Αυλωνα,Αγιο Στεφανο ειναι μετριμενοι στα δαχτυλα στις συγεκριμενες περιοχες.Δεν μενω εκει,αλλα μενω αθηνα που θα αποτανθω??Εσυ τι εψαχνες ενα χρονο?να το ψαξω κι εγω.Να ρωτησω και κατι αλλο.Για να παρω σκυλο(κουταβι)θα πρεπει να δω τουσ γονεις εαν ειναι στο εκτροφει και οχι σε καμια Γερμανια για μηνα του μελητος!!!! :p που θα ξερω εγω οτι το κουταβι που θα μου φερουνε ειναι απο τουσ γονεις που διαλεξα???μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κοιταξω για να παρω ενα κουταβι της προκοπης?γιατι δεν εχω καμια ορεξη να παρω κουταβι να δωσω 1000+ και μετα να μην εχω κανει τη σωστη επιλογη.Αν και τα 1000 ευρο ειναι υπερβολη γιατι μετα ακολουθουν και αλλα εξοδα.Να προτημησουμε τουσ εκτροφεις αλλα και αυτοι το εχουν παραχεσει το θεμα και ειδικα σε αυτη την περιοδο(περιοδο κρισης).Να γιατι καποιος θα παει στα pet shop και ασ μην θελει.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πήγαινε σε όλα αυτα τα εκτροφεία και καθήστε και μιλήστε!

Σε παρακαλώ μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις την ενότητα του forum μας Εκτροφή, για το pedigree, για το κόστος μιας γεννας και για τα εκτροφικά σκυλιά σε σχέση με τα σκυλιά των Pet Shops!Όπως επίσης σε παρακαλώ να διαβάσεις και την ενότητα "Pet Shops"!

Τώρα να σου λέω να μου λες καταλαβαίνεις ότι δεν γίνετε συζήτηση!Μην προτρέχεις...

Είπαμε ότι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον σκύλο μας και αυτό ξεκινάει από την απόκτηση του!Έτσι δεν είναι?

Maria123

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
105
0
Πήγαινε σε όλα αυτα τα εκτροφεία και καθήστε και μιλήστε!

Σε παρακαλώ μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις την ενότητα του forum μας Εκτροφή, για το pedigree, για το κόστος μιας γεννας και για τα εκτροφικά σκυλιά σε σχέση με τα σκυλιά των Pet Shops!Όπως επίσης σε παρακαλώ να διαβάσεις και την ενότητα "Pet Shops"!

Τώρα να σου λέω να μου λες καταλαβαίνεις ότι δεν γίνετε συζήτηση!Μην προτρέχεις...

Είπαμε ότι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον σκύλο μας και αυτό ξεκινάει από την απόκτηση του!Έτσι δεν είναι?
Eτσι ειναι συμφωνω,αλλα επιδη ειμαι εντελος απηρος με τετοια θεματα,οπως καταλαβενεις,μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλη,γιατι οσο και να προσπαθω να βγαλω μια ακρη εκει καποιος απο τα εκτροφεια θα με ξανα μπερδεψει.Παντως σε ευχαριστω για τις συμβουλες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Έτσι είναι, πάντα μπερδεύεσαι...όσο μπαίνεις μέσα στα πράγματα και ψάχνεσαι τόσο πιο σίγουρος αισθάνεσαι και είσαι!Δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη αυτό!Και μετά θα είσαι σε θέση να υποστηρίξεις και την επιλογή σου...δηλαδή τον σκύλο που θα πάρεις!

Και πίστεψε αυτα τα σκυλιά θέλουν να είσαι σίγουρος και για την απόκτηση τους και σίγουρος και για το πως θα τα εκπαιδεύσεις αργότερα στην καθημερινότητα σου!

Αλεξάνδρε θα ακούσεις πολλά πράγματα για τον σκύλο γενικά!Και τώρα και πιο μετά όταν με το καλό αποκτήσετε τον σκύλο!Με πολλά από αυτα θα εκνευριστείς, με αλλά θα θυμώσεις, αν ξέρεις όμως πράγματα για τον σκύλο και έχεις διαβάσει απλά θα χαμογελάσεις και θα προχωρήσεις παρακάτω!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αμα πας στον πρωτο εκτροφεα μετα θα παρεις τον αερα.
διαβασε το προτυπο της φυλης οσο καλυτερα μπορεις
να ξερεις καταρχην τη γραμμη θες πανω απο ολα και απο κει και περα μολις ερθεις σε επαφη με τον πρωτο θα ξερεις τι να ρωτησεις το δευτερο