Απορία με νέο κουτάβι

PanosEfstratiou

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Γεια! Ειμαι νεος στο forum. Εγινα μπαμπας ενος Jack Russell θηλυκο πριν λίγες μέρες! Έχει κάτι που με ανησυχεί όμως. Η τροφή που δίνω στην Romie είναι Royal Junior για κουταβακια μεχρι 10 μηνων. Παρατήρησα ότι μέσα στην μέρα αφήνει 3-4 αέρια και η κοιλίτσα της είναι κάπως... πολύ χοντρούλα! Το σκυλάκι το έχω πάρει από γνωστή μου, έχει όλα τα εμβόλια (εκτος απο ενα που θα το κανει μεσα στον Ιανουαριο), πιστοποιηση και αποπαρασιτωσεις, ειναι 2.5 μηνων και δεν ξερω αν η κοιλιτσα και τα αερια ειναι λογω της τροφης. Οι ποσοτητες που της δινω καθε μερα ειναι οι κανονικές που αναγράφονται και στην συσκευασία. Καμια ιδεα?!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σχετικά με την τροφή, δεν σημαίνει ότι επειδη ειναι για την ηλικια της, της καθεται και καλά.... μπορείς να ψάξεις και να βρεις καλυτερη τροφή ποιοτικα....

δεν την απεκτησες όμως σωστα τη μικρή. Δεν παίρνουμε από γεννες γνωστών γιατι δεν ξέρουμε τι ασθένειες μπορει να κουβαλουν οι γονεις και να κληροδοτησουν στα κουτάβια, όπως και δεν μπορείς να ξέρεις αν ο χαρακτηρας ειναι ο τυπικός για τη φυλη των jrt.
H πιστοποιηση τι ειναι?

PanosEfstratiou

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Κοίτα είναι φίλη μου εκτροφέας και δεν παιζει καποιο θεμα μιας και ειδα την μορφολογια των προγονων της μικρης :) Η πιστοποιηση ειναι Pedigree.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Να σου ζήσει η μικρή.

Από ποιό εκτροφείο είναι;
Γιατί δεν ρωτάς την εκτροφέα της, να σου πει την γνώμη της;
Στο εκτροφείο τι τροφή έτρωγε και πως αντιδρούσε σ'αυτή;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κοίτα είναι φίλη μου εκτροφέας και δεν παιζει καποιο θεμα μιας και ειδα την μορφολογια των προγονων της μικρης :) Η πιστοποιηση ειναι Pedigree.
Αααα τελεια τότε, γιατι δεν την ρωτας? ολο και κατι παραπάνω θα ξέρει.

Προλαβε και του εκανε ολα τα εμβόλια 2,5μηνων εκτος του τελευταίου? Μπράααβο

PanosEfstratiou

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Να σου ζήσει η μικρή.

Από ποιό εκτροφείο είναι;
Γιατί δεν ρωτάς την εκτροφέα της, να σου πει την γνώμη της;
Στο εκτροφείο τι τροφή έτρωγε και πως αντιδρούσε σ'αυτή;
Ενα στην Θεσαλοννικη ειναι δεν θυμαμαι ονομα.Ετρωγε και εκει Royal Junior και τα κακα ηταν ετσι οχι πολυ σκληρα. Μου ειπε οτι ειναι ακομα μικρουλα και ισως εχει παραπανισια κιλα, μιας και που τσεκαρα και δεν εχει σκουληκια στα κακα. Τωρα τι να πω θα δουμε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εχει εκτροφείο η θεσσαλονίκη?
Θυμάμαι και κάποιος αλλος εψαχνε για jrt, το pedigree τι ονομα εκτροφεα εχει?
τι παραπανισια εχει? πόσο καιρό την εχεις?

PanosEfstratiou

New Member
26 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Αααα τελεια τότε, γιατι δεν την ρωτας? ολο και κατι παραπάνω θα ξέρει.

Προλαβε και του εκανε ολα τα εμβόλια 2,5μηνων εκτος του τελευταίου? Μπράααβο
Ναι εχει κανει αποπαρασιτωσεις 3 Welpan και 1 Prontial και το Vanguard. Τωρα τι να σου πω απο αρχες Ιανουαριου που θα ρθει η γιατρος για εξεταση-εμβολιο θα δουμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Παραπανίσια κιλά 2,5 μηνών;;;
Τι εννοείς από αρχές Ιανουαρίου θα έρθει γιατρός;
Αν χρειαστεί κάτι έκτακτο, ο μη γένοιτο, δεν υπάρχει συνεχώς γιατρός;