Απορια μετα απο ολικη ναρκωση

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν θες να σου πω και εγώ τον δικό μου κτηνίατρο!
Είναι στην περιοχή της Άνω Τούμπας και είναι εύκολα πρόσβασιμο το ιατρείο του από τον περιφερειακό!

Κορρσαβίδης Ηλίας
Ολύνθου 46 Άνω Τούμπα
Τηλ. 2310 950 700
Κιν. 6977 340 840

Αν αποφασίσεις και πας σε αυτόν πες ότι τον βρήκες από τον Στέλιο με τον Αδάμ το Γερμανικό Ποιμενικό από το φόρουμ!Θα καταλάβει!

Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!
Κι εγω τον προτείνω.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Επιτρεπεται για να μη τη πατήσουν και άλλοι
δεν κρατιεμαι
το ιδιο ποστ ειχα κανει και ακομα δεν εμαθα την κυρια που ειχε κρατησει ενα μηνα το σκυλακι
και το ξερατε 4-5 ατομα και δεν το ελεγε κανεις και τωρα θες να μαθεις?
και οταν εγραφα σε αλλους γιατρους θελετε να τα μαθετε και σε ολους οχι σε πειραξε
χμμμ
φιλικα παντα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
δεν κρατιεμαι
το ιδιο ποστ ειχα κανει και ακομα δεν εμαθα την κυρια που ειχε κρατησει ενα μηνα το σκυλακι
και οταν εγραφα σε αλλους γιατρους θελετε να τα μαθετε και σε ολους οχι σε πειραξε
χμμμ
φιλικα παντα
Σωστός...
Γι'αυτό και εγώ νόμιζα πώς δεν επιτρέπεται, αλλά τελικά επιτρέπεται αν το άτομο που γνωρίζει θέλει να το πει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
δεν κρατιεμαι
χμμμ
φιλικα παντα
Συγνώμη, για ποια κυρία μιλάς ? Και δεν καταλαβάινω την επίθεση σου ειλικρινά Και δεν το θεωρώ καθόλου φιλικό, χμμμ Είσαι σίγουρος ότι μιλάς στο σωστό άτομο η είδες το όνομά μου και σου άναψαν τα λαμπάκια και γράφεις ότι σου κατέβει Φλικα πάντα

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Εγω αυτο που υποστήριξα και θα συνεχίσω να υποστηρίζω είναι ότι τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα σκυλιά, έχω βρει 5 ανθρώπους (κτηνίατρους), που έχουν αποδείξει σε μένα την αξία τους. Μέσα σε αυτούς τους 5 είναι και οι δύο κτηνίατροι για τους οποίους μιλάει η Εβελύνα, (και αυτόν που έκανε την εγχείρηση και τον άλλον που κατηγορεί).
Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα για έναν γιατρό...όταν δεν υπάρχει αντίλογος και όταν δεν ξέρουμε τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές. Και ιδίως όταν μιλάμε για ιατρικά θέματα...που δεν είμαστε ειδικοί...
Το να τα λέμε μεταξύ μας σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο..ναι...αυτό το δέχομαι. Αλλά όταν μιλαμε για το επάγγελμα κάποιου χωρίς να είμαστε εντελώς σίγουροι που και πως έγινε το λάθος...όταν δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου με τον άλλον κτηνίατρο, που μέχρι τώρα εμπιστευόμασταν να τον ενημερώσουμε για ότι έχει συμβέι και να ακουσουμε τι έχει να μας πει ...για ένα τόσο σοβαρό θέμα...τότε δεν βγαίνουμε σε ένα δημόσιο forum να κατηγορήσουμε κανέναν. Όπως στεναχωριέμαι να διαβάζω χαρακτηρισμούς που προέρχονται από "συναισθηματικές εκρήξεις" όταν αφορούν την επαγγελματική φήμη ανθρώπων που έχουν αποδείξει την αξία τους πολλές φορές.
Δεν παίρνω κανενός το μέρος...΄και δεν ισχύουν τα περι φιλίας κλπ, το ίδιο θα έλεγα αν διάβαζα κάτι για τον καθένα από τους 5 ανθρώπους που εγω προσωπικά εμπιστεύομαι για την υγεία των σκύλων μου. "

"Λοιπόν, κύριε Ζούζουνε με τα φοβερά σας σχόλια...είχα πει ότι δεν θα μπω να ασχοληθώ περισσότερο με αυτή την ιστορία, γιατί είμαι λίγο πιό ενημερωμένη για αυτή την ιστορία από όλους σας..ιδίως από σένα Ζούζουνε.
Και επειδή το παράκανες με τα σχόλια σου..αναγκάζομαι να ανακατευτώ και να υπερασπιστώ μία φίλη προσωπική που μου έχει αποδείξει την αξία της και σαν φίλη και σαν γιατρός. Δεν θα σχολιάσω το ιατρικό θέμα γιατί δεν είμαι γιατρός και δεν εχω τις γνώσεις να εξηγήσω σωστά τα πράγματα, αν και το ιατρικό ιστορικό το έχω ακολουθήσει από την αρχή.
Λοιπόν, η Εβελύνα, πήγε στη συγκεκριμένη κτηνίατρο με υπόδειξη της εκτροφέας της ...μέχρι εδώ πολύ καλά...
Επειδή η Εβελύνα είναι μία νέα σκυλομαμά...με αδυναμία και αγάπη στη σκυλίτσα της...ήταν λίγο υπερβολική σε συχνότητα γενικά στην επικοινωνία της με την γιατρό...θα έλεγα αρκετά υπερβολική. Η γιατρός της ΟΥΔΕΠΟΤΕ αρνήθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο , ακόμα και το Πάσχα, ακόμα και βραδυνές ώρες..για να καθησυχάσει την Εβελύνα η οποία δικαιολογημένα ανησυχούσε για το παραμικρό...
Τη περασμένη εβδομάδα, η Εβελύνα για δικούς της λόγους, σεβαστούς αποφάσισε να πάει να πάρει μία δεύτερη γνώμη...και καλά έκανε...
Όταν πήρε τη δεύτερη γνώμη...χωρίς να ενημερώσει τη μέχρι τώρα γιατρό της...άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της ότι δεν θα έρθει για το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν κλείσει για να εξεταστεί ο σκύλος...
Εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο...να αφήνεις μήνυμα σε τηλεφωνητή..όταν πριν από 1 εβδομάδα, την έπρηζες στα τηλέφωνα κάθε μία ώρα...το θεωρώ απαράδεκτο να μην την ενημερώσεις για το ιατρικό θέμα που προέκυψε, να μη ξέρει η γιατρός τι έχει προκύψει και να το μαθαίνει από ένα forum...στη περίπτωση αυτή δε η Εβελύνα δεν ενημέρωσε καν την εκτροφέα της...
Δεύτερον, η γιατρός ΔΕΝ ΠΗΡΕ να ζητήσει τα ρέστα. Η κοπέλα πήρε γιατί ήθελε να μάθει το ιατρικό κομμάτι της ιστορίας, να καταλάβει τι ακριβώς είχε ο σκύλος. Μάλιστα , είπε στον Σάκη, ότι αν πιθανώς έχει κάνει κάποιο λάθος στη διάγνωση θέλει να το γνωρίζει για να μην επαναληφθεί και ανησυχούσε πραγματικά για την υγεία της μικρής.
Τρίτον θα μπορούσα να μιλήσω και για το ιατρικό κομμάτι γιατί η γιατρός μου εξήγησε ακριβώς τη κατάσταση και την ιστορία..αλλά όπως είπα δεν είμαι γιατρός και προφανώς να μην τα πω σωστά.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Εβελύνα είπε ότι έγινε σύσφιξη...αυτό σημαίνει υλεός... στον υλεό, αφαιρείται το κομμάτι που έχει στρίψει...και μετά την εγχείρηση του υλεού ο σκύλος πρέπει να μεινει ΝΗΣΤΙΚΌΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ 4 μέρες..και όμως η Εβελύνα μας είπε ότι ο γιατρός την επόμενη της είπε ότι μπορεί να φάει...άρα η δεν έγιναν 'έτσι τα πράγματα η ο γιατρός δεν ήξερε ότι ο σκύλος πρέπει να μέινει νηστικός για 4 μέρες, το οποίο το ΑΠΟΚΛΕΙΩ γιατί γνωρίζω τον συγκεκριμένο γιατρό που έκανε το χειρουργείο.
Εξάλλου ο ίδιος ο Σάκης παραδέχτηκε ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι έκανε ο γιατρός....
Τέλος πάντων...υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις γράψω...
Όσο για τον ρουφιάνο...ούτε εγω της το είπα...επειδή το ήξερε ήδη, αλλιώς θα της το έλεγα. Είναι φίλη μου, είναι μία από τους κτηνιάτρους που χρησιμοποιώ και της έχω εμπιστοσύνη.
Και δεν κατάλαβα...από πότε το Dog Forum έγινε λαικό δικαστήριο? "

Τι από τα δύο ποστ που ε'ιχα γράψει τότε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΆΙΝΕΙΣ? Σου φαίνεται η ίδια ιστορία με αυτή που διαβάζουμε σε αυτό το ποστ?
Χαλάρωσε λίγο ζουζουνε

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
σου εχω πει τα χαλωσε και τα λοιπα στους φιλους σου
να στο ξαναπω αλλη μια φορα μπας και....
στο παλαιοτερο θεμα ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ,ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ.και τωρα θες να μαθεις το ονομα του χασαπη(εβγαλες και πορισμα)
χωρις να μπορει να απαντησει και να πει τι εγινε.
τουλαχιστον στο παλαιοτερο θεμα σε ειχε δικηγορο η αλλη γιατρος(οχι μονο εσενα)
και οτι η κοπελα που εγραφε τα εγραψε αναλυτικα τι περασε και τι εγινε(ηταν δεν ηταν αληθεια)
το ονομα σου δεν μου λεει κατι ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου
ισα ισα και για καφε ειχα πει να παμε με οποιον θελει και ας εφαγα πορτα
και στην σκυλο-συναντηση ηρθα για να μιλησω live με οποιον νομιζει οτι εχω κατι μαζι του.

η διαφορα ειναι οτι ο νικος ο κωστας και με οποιον κανω παρεα εχω την ιδια αντιμετωπιση
και θα εγραφα τα ιδια και δεν θα εκανα διακρισεις τωρα αν δεν καταλαβαινεις τι με εχει πειραξει χωρις να εχω καποιο συμφερον η να κερδισω κατι οκ
δεν μπορω να το εξηγησω πιο απλα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
σου εχω πει τα χαλωσε και τα λοιπα στους φιλους σου
να στο ξαναπω αλλη μια φορα μπας και....
στο παλαιοτερο θεμα ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ,ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ.και τωρα θες να μαθεις το ονομα του χασαπη(εβγαλες και πορισμα)
χωρις να μπορει να απαντησει και να πει τι εγινε.
τουλαχιστον στο παλαιοτερο θεμα σε ειχε δικηγορο η αλλη γιατρος(οχι μονο εσενα)
και οτι η κοπελα που εγραφε τα εγραψε αναλυτικα τι περασε και τι εγινε(ηταν δεν ηταν αληθεια)
το ονομα σου δεν μου λεει κατι ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου
ισα ισα και για καφε ειχα πει να παμε με οποιον θελει και ας εφαγα πορτα
και στην σκυλο-συναντηση ηρθα για να μιλησω live με οποιον νομιζει οτι εχω κατι μαζι του.

η διαφορα ειναι οτι ο νικος ο κωστας και με οποιον κανω παρεα εχω την ιδια αντιμετωπιση
και θα εγραφα τα ιδια και δεν θα εκανα διακρισεις τωρα αν δεν καταλαβαινεις τι με εχει πειραξει χωρις να εχω καποιο συμφερον η να κερδισω κατι οκ
δεν μπορω να το εξηγησω πιο απλα
Μόνο που εγω στο συγκεκριμένο θέμα ΠΟΤΕ δεν έγραψα " τι σε νοιάζει εσένα", "δεν έχεις δικό σου γιατρό" κλπ Μάλιστα , ούτε καν σου απάντησα σε ότι έγραφες. Άρα, το γεγονός ότι από όλα τα post του συγκεκριμένου σημερινού θέματος "βρήκες" να απαντήσεις επιθετικά ΜΟΝΟ στο δικό μου...μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ το post σου προσωπικό. Αυτά.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
οκ δεν το συνεχιζω μεχρι το απογευμα που θα το
ξαναδιαβασω προσεκτικα και θα σου δειξω οτι και με ειρωνευτικες και απαντησες και σε αλλο θεμα το τι
πεταγεσαι σαν π...α εχεις γραψει:eek: +τα μην. που εσβησε ο αντμιν
θα μου πεις το ονομα του γιατρου?:)
υγ. στο συγκεκριμενο θεμα εσυ ζητησες ονομα γιατρου σε εσενα απαντησα
φιλικα παντα

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Λοιπον....την ειδε μια γιατρος απο το πανεπιστημιο και μαλλον εχει προβλημα με τον Θυροειδη της....θα κανουμε εξεταση αιματος και θα δουμε.............αυτά!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ο θυρεοειδής προκαλεί μερική παράλυση? Είσαι σίγουρος?
Δεν είμαι ειδική επί του θέματος, απλά μου φαίνεται περίεργο... δεν παίρνεις και καμιά άλλη γνώμη?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Με τον άλλο γιατρο τι έκανες;
Οφειλεις να τον ενημερώσεις για τη λάθος διάγνωση.

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Στον ιδιο την πηγα.....εκει μου ειπε οτι το απογεμα θα πηγαινε η γιατρος απο το πανεπιστημιο που ειναι ''εξπερτ'' σε τετοια θεματα.....Οποτε την αφησα εκει μερικες ωρες για να την δει....Το βραδυ μου ειπε αυτα που σας ανεφερα πιο πανω.....

ΥΓ:Ξερει κανεις αν τα αποτελεσματα μετα απο εξεταση αιματος για θυροειδη βγαινουν ΜΟΝΟ στην Αγγλια???