Απορια μετα απο ολικη ναρκωση

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Στον ιδιο την πηγα.....εκει μου ειπε οτι το απογεμα θα πηγαινε η γιατρος απο το πανεπιστημιο που ειναι ''εξπερτ'' σε τετοια θεματα.....Οποτε την αφησα εκει μερικες ωρες για να την δει....Το βραδυ μου ειπε αυτα που σας ανεφερα πιο πανω.....

ΥΓ:Ξερει κανεις αν τα αποτελεσματα μετα απο εξεταση αιματος για θυροειδη βγαινουν ΜΟΝΟ στην Αγγλια???
Πηγαινε και αλλου, αφου απ΄ότι βλέπω δεν νιώθεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε αυτον...
Μια δευτερη γνωμη ποτε δεν έβλαψε κανεναν.

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Θα σας ενημερωσω,,,,,προς το παρων περιμενουμε να περασει η επιδραση της κορτιζονης για να μπορεσουμε να της παρουμε αιμα για εξετασεις...

ΚΑΙ ξαναρωταω....ξερει κανεις ΑΝ στην Αγγλια μονο γινεται εξεταση αιματος για θυροειδη???

Παρακαλω μονο αν καποιος ξερει σιγουρα να απαντησει..

Τhanks

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ο Χριστός και η Παναγία!!! Έχω υποστεί σοκ αυτή τη στιγμή! Φυσικά και δεν βγαίνουν μόνο στην Αγγλία οι εξετάσεις θυρεοειδή! Είναι πολύ απλή εξέταση!Παντού γίνεται!Που το ξέρεις ότι το σκύλο τον είδε πανεπιστημιακός γιατρός μου λες;;;;Μου μυρίζεται κομπίνα... Νομίζω ότι οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξεις γιατρό, ακούω κουλά πράγματα και θέλω να ουρλιάξω!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Πού είναι το θέμα; Κάτι μου διαφεύγει; Αν κατάλαβα καλά, σου είπε ο γιατρός σου ότι υπάρχει η πιθανότητα ο σκύλος να έχει υποθυρεοειδισμό και ότι οι εξετάσεις πρέπει να σταλούν στην Αγγλία γιατί δεν γίνονται στην Ελλάδα. Και σου είπε ότι θα έρθει κάποιος πανεπιστημιακός γιατρός να το δει το σκυλί και αυτός. Καλά ως εδώ; Και το σκυλί γιατί το άφησες κι έφυγες και δεν έμεινες να μιλήσεις κι εσύ με το γιατρό νούμερο 2; Και ο πανεπιστημιακός γιατρός από πού προέκυψε στο κτηνιατρείο, είπες εσύ στον κτηνίατρό σου ότι είχες σκοπό να πας το σκυλί στην πανεπιστημιακή κλινική ή τον έφερε μόνος του ως γνωστό του; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί.

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Ειχε ακομα μια περιπτωση στο ιατρειο του κι ετσι θα πηγαινε ετσι κι αλλοιως η γιατρος οποτε επι τη ευκαιρια ειδε και την choko......Την αφησα εκει για μερικες ωρες γιατι δουλευα και δε μπορουσα να μεινω....
Το θεμα ειναι οπωε ειπα και πριν ΑΝ εχει υποθυρεοειδισμό..........θα το δουμε την Τεταρτη.....ευχομαι να πανε ολα καλα

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Λοιπόν δωσαμε αιμα την Τεταρτη, σημερα Δευτερα μας πηρε τηλεφωνο απλα μας καθησυχασε οτι τελικα ΔΕΝ εχουμε θεμα με θυροειδη......................................αυριο η μεθαυριο θα παω να μου δωσει τους δεικτες...............................Το προβλημα ειναι οτι πλεον και τα 2 ματια της εγιναν κατακοκκινα και το ιδιο προβλημα με το ''τριτο΄΄ βλεφαρο και στα δυο ματια πλεον....

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Αν θες την αποψη μου,δεν επρεπε να πας ξανα σε αυτον τον γιατρο. Δοξα το θεο υπαρχουν αρκετοι καλοι γιατροι και καλο ειναι σε τετοια θεματα να πηγαινουμε και αλλου. Το ιδιο ισχυει οπως και στον ανθρωπο. Οταν δουμε περιεργα απο εναν γιατρο, παμε και σε καποιον αλλον ετσι δεν ειναι? Ποσο μαλλον οταν δεν βλεπουμε βελτιωση αλλα το προβλημα χειροτερευει καθως και οχι μονο!!

Πηγες και αλλου?Γιατι δεν καταλαβα...

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Τιποτα δε λεει....ισως σε καποια φαση να αφησε σαν υπονοουμενο οτι και πριν το ειχε αυτο το προβλημα το ζωο....σα να μη ξερω τι μου γινεται....
Περα του οτι θα παω σε αλλο γιατρο, θα παω και στον ιδιο να του πω να μου γραψει σε ενα χαρτι τι ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε στο σκυλι και να το υπογραψει και να το σφραγισει

οχι το ματι της εδω και 3 βδομαδες παραμενει το ιδιο
του πηγες το χαρτι να το υπογραψει και να το σφραγισει?

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Λοιπόν δωσαμε αιμα την Τεταρτη, σημερα Δευτερα μας πηρε τηλεφωνο απλα μας καθησυχασε οτι τελικα ΔΕΝ εχουμε θεμα με θυροειδη......................................αυριο η μεθαυριο θα παω να μου δωσει τους δεικτες...............................Το προβλημα ειναι οτι πλεον και τα 2 ματια της εγιναν κατακοκκινα και το ιδιο προβλημα με το ''τριτο΄΄ βλεφαρο και στα δυο ματια πλεον....
Απο οτι γραφεις πιο πανω,σου ειπε οτι το προκαλει ή ο θυροειδης ή ο ογκος.
Αφου δεν ειναι θυροειδης ειναι ογκος?Με εχει μπερδεψει αυτος ο γιατρος.... Τελικα δεν καταλαβα μετα απο ολα αυτα , γιατι συνεχιζεις να την πηγαινεις σε αυτον τον γιατρο. Εγω θα σου προτεινα να σου γραψει σε ενα χαρτι τι εκανε,να το υπογραψει , και να πας σε εναν καλυτερο γιατρο που να μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη και με πραξεις του γιατρου που να το αποδικνυουν οτι ειναι σωστος.

optostyle

Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
17
0
Θεσσαλονικη
Λοιπον.......δεν εχει θεμα θυροειδους........αλλα δεν ηξεραν και τι ειναι ακριβως..(2 γιατροι).........οι εξετασεις της μια χαρα...
Εχει 2 μερες τωρα που καλυτερεψε ΜΟΝΟ με βιταμινες Β1-Β6-Β12.......