Αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης Λεϊσμανίασης

Αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης Λεϊσμανίασης

• Ενέσιμη θεραπεία

Votes: 0 0,0%
  • Χάπια με allopurinol

Votes: 0 0,0%
  • Κολάρο Scalibor

Votes: 6 60,0%
  • Eντομοαπωθητικά

Votes: 2 20,0%
  • Συρόπι Milteforan

Votes: 1 10,0%
  • Όλα τα παραπάνω

Votes: 3 30,0%
  • Άλλο (παρακαλώ γράψτε σε σχόλιο)

Votes: 2 20,0%

• Total voters
    10

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Δημοσκόπηση (πολλαπλής επιλογής):

Ποια πιστεύετε οτι είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης της Λεϊσμανίασης;

Επιπλέον, καλο θα ήταν να παραθέσει ο καθένας και λίγα λόγια σχετικά με την προσωπική εμπειρία του εμπειρία.

Last edited:

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Oταν λεμε μεθοδο αντιμετωπισης εννοουμε θεραπειας? ή μεθοδο προληψης ωστε να μη κολλησει ?
Έχεις δίκιο που ρωτάς. Μιλάμε για το πως το αντιμετωπίζουμε (θεραπεία), οχι πως το προλαμβάνουμε (πρόληψη)

Έχω μιλήσει ήδη με την mod. @Berna για την αφαίρεση των επιλογών Α. Κολάρο Scalibor και Β. Εντομοαπωθητικά για να μην μπερδευτει κανείς. Ζητώ συγνώμη!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγώ παλι (πείτε με παράξενη, και στριμμένη) θεωρώ οτι είναι επικίνδυνο να ψηφίζουμε για επιστημονικά θέματα που αφορούν στη ζωή ή το θάνατο του σκύλου μας. Το θέμα glucantime ή milteforan έχει συζητηθεί επανηλλειμένα και έχει αναλυθεί σε μεγάλο βάθος σε άλλα θέματα. Ποιο το νόημα της δημοσκόπισης? Το αν για κάποιον δούλεψε η μιά ή η άλλη θεραπεια, δεν λέει απο μόνο του τίποτα για την αποτελεσματικότητα της μιας ή της άλλης. Μονο αν κάποιος έχει συγκριτικά στοιχεία μπορεί να εκφέρει γνώμη. Oσο για την αλλοπουρινόλη (Zylapour), αυτό το κάνουν όλοι έτσι κι αλλιώς συμπληρωματικά, άσχετα της αρχικής θεραπείας, οπότε τι να ψηφίσεις?

Θα μου πείτε, αν δε σ'αρέσει, μην ψηφίζεις. Προφανως και δε θα ψηφισω, αλλά κάνω το σχόλιο γιατι το θεωρώ επικίνδυνο να βγαίνουν "συμπεράσματα" για τέτοια θέματα με δημοσκοπίσεις.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν υπάρχει αποτελεσματικότερη θεραπεία...........
Εξαρτάται από τον οργανισμό του σκύλου, τον τίτλο, και ένα σωρό άλλα...
Στη μία περίπτωση οι ενέσεις έκαναν τη δουλειά τους.......στην άλλη το σιρόπι...
Η δημοσκόπηση αυτή κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα!!!!
Sorry oberon,δεν είναι κάτι προσωπικό!!

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Κρίμα και χάρηκα πως έφτιαξα και την σούπερ δημοσκόπηση! Άντε κλείστε με moderators + συγνώμη, αλλη φορά θα αρκεστώ στον σχολιασμό και μόνο :( LOL

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Συγνωμη ρε παιδια, εμενα ο κτηνιατρος μου είπε ότι ειμαι πολύ τυχερη γιατι έχει βγει αυτο το σιροπι το Milteforan τωρα, που καταπολεμα αμέσως τη λεισμάνια και σε χρόνο και σε ποσοστο! Δε ξέρω τι αποτελεσμα έχουν άλλες θεραπειες και πραγματικα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ενας σκύλος που έχει προσβληθει σε οποιοδηποτε ποσοστο να θέλει διαφορετικη μεθοδο αντιμετώπισης αφου μία είναι η πιο αποτελεσματικη.
Αν μπορειτε εξηγήστε γιατι έχω πάρει μόνο αποσπασματικες απαντήσεις και δε μπορω να συνδεσω...:confused:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Lindaki, κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για milteforan και glucantime. Θα βρεις τα υπερ και τα κατά της κάθε θεραπείας. Εχουν συζητηθεί πολύ.

Μπορείς επίσης να ρωτήσεις και τον κτηνίατρο σου να σου πει γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη θεραπεία σε σχέση με τις εναλλακτικές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης