Αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της καρδιάς μου...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλο ταξιδι Λουμακο.. ελπιζω να τρεχεις ανεμελος σε λιβαδια μαζι με τον Ντιεγκο και να τη "νικησατε"¨κατα καποιο τροπο αυτη την κωλοαρρωστια.

Ματινα, δεν ξερω τι να σου πω... οτι και να γραψω ειναι πολυ φτωχο. Απλα να σου πω οτι σε νιωθω απολυτα. Σα να ειμαι εσυ.

turin turambar

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2017
48
174
32
Κουράγιο... μου θυμίζεις τι πέρασα όταν έχασα το akita μου. Για αρκετό καιρό άνοιγα την πόρτα και περίμενα να τη δω να κουνάει την ουρά της, αλλά... η Δανάη δεν ήταν εκεί...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σας θυμάμαι... Πάνε τόσα χρόνια; Απίστευτο...

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας. Ο Λουμάκος ήταν πανέμορφος και είμαι σίγουρη πως περάσατε υπέροχα μαζί.

Κουράγιο..

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και για το χρόνο που αφιερώσατε να με διαβάσετε αλλά και για όσους μου γράψατε για να μου δώσετε κουράγιο και να ευχηθείτε καλό ταξίδι στο Λουμάκο μου.
Εύχομαι να περάσετε πολλές πολλές ευτυχισμένες μέρες με αυτά τα υπέροχα πλάσματα που μόνο αγάπη ξέρουν να δίνουν και ελπίζω όλα τα σκυλάκια που παλεύουν με οποιαδήποτε αρρώστια και δαίμονα να βγούν νικητές και εσείς να είστε πάντα δίπλα τους να τους δίνετε δύναμη και την αγάπη σας.