Στα καλά καθούμενα απο τη μια μέρα στην άλλη? Ήταν κατάμαυρη μέχρι πριν 3 μέρες.έλλειψη χρωστικής..;
Τα μπολ του φαγητού-νερού είναι πήλινα, απο κουτάβι τέτοια είχαμε και τα αλλάζουμε μια φορά το χρόνο σχεδόν. Η ηλικία της δεν είναι μεγάλη είναι 3,5 χρονών. Το μόνο που μπορώ να το συνδέσω είναι το εμβόλιο πριν 10 μέρες. Έκανε το versican plus dhhpi γιατί ετοιμαζόμαστε για ταξίδι. Το προηγούμενο εμβόλιο της ήταν 2 χρόνια πριν. Ούτε τρίβεται, ούτε το ξύνει ούτε έγκαυμα παίζει να είναι καθώς έξω βγαίνει για λίγη ώρα κι ελεγχόμενα. Επίσης παίζει με τη γάτα μας, άγαρμπα αρκετές φορές. Παρόλα αυτά δεν βλέπω ούτε αμυχή ή τίποτε άλλο που να υποδεικνύει τραυματισμό.Καλημέρα σας,
Πολλά μπορεί να είναι ο αποχρωματισμός της μυτούλας και συγκεκριμένα του ακρορρινίου που οφείλετε σε έλλειψη ή απώλεια της μελανίνης.
Από όσο το έχω ψάξει προκαλείται από διάφορες αιτίες, για παράδειγμα από αλλεργία, δερματίτιδα εξ επαφής αλλεργία σε πλαστικά μπολάκια φαγητού (μόνο ανοξείδωτα για το φαγητό τους) υποθυρεοειδισμό, όταν τα ζωάκια είτε από συνήθεια είτε από στρες τρίβονται συνεχώς σε επιφάνειες ή στο χώμα, αυτοάνοσα νοσήματα, έγκαυμα του ήλιου, σε ζωάκια που έχουν κάποια ηλικία υπάρχει αποχρωματισμός της μύτης και ονομάζεται Dudley nose.
Όπως και να έχει ο κτηνίατρος σας θα σας ενημερώσει και καλό είναι να γίνουν και κάποιες εξετάσεις εκτός από την κλινική εικόνα και κατάσταση του σκυλάκου σας.
Τα χείλη δεν τα σκάλισα δεν πήγε καν το μυαλό μου. Η κτηνίατρος απο το τηλέφωνο δεν ανησύχησε μου είπε να περιμένω μερικές ημέρες (να μην διαβάζω περιστατικά διάφορα στο γκουγκλ) διότι εφόσον παίζει με τη γάτα θεωρεί το πιο πιθανόν να "ξεφλούδισε" απο κανένα γατοχαστουκάκι...
Βλέπεις μήπως αντίστοιχα σημάδια στα χείλη της;
Αυτό όπως το είπες, σε μια μέρα. Αλλά επειδή είναι σε σημείο που ψιλοκρύβεται απο τις τρίχες ίσως να κάνω και λάθος, γι'αυτό αγχώθηκα.Ξαφνικά έγινε έτσι ή σταδιακά;
Ξύπνησες δηλαδή μια μέρα και το είδες έτσι όπως στη φώτο