Απο πού να πάρω Γερμανικο Ποιμενικο;

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
πώς να το περιγράψω; ελπίζω ότι δε θίχτηκες :)
ακου να δεις τωρα ιστορια για να καταλαβεις γιατι το ειπα αυτο.....εκει που καθομαστε ολοι καλα στην κυριακατικη συναντηση και εγω προσπαθω να συνηδητοποιησω πως η τσιλι δεν ειναι ο κινγκ κονγκ και παραμενει σκυλος εκει που εχω σταματησει να πιστευω πως το μπανανοσκυλο τρωει και σκυλοτροφη σκαει ενασ κυριος με το ποδηλατο και μου λεει πως με κοροιδεψανε αν μου δοσανε αυτο το σκυλι για λυκοσκυλο και να παω να τον βαρεσω και να παρω τα λεφτα μου πισω.... του ειπα απλα ενταξει ευχαριστω να ειστε καλα....στην επομενη του μετα απο δεκα λεπτα συναντηση εβγαλε την ζωνη του παντελονιου του για να την κανει πνιχτη στον σκυλο του γιατι δεν ειχε λουρι να τον συνοδευσει....

οσο να'ναι μετα απο ολα αυτα εχω ενα σοκ ακομα βλεπω μπανανοσκυλα με κυνηγαει ο τσιλι-κονγκ και οταν βλεπω ζωνη παιρνω τηλεφωνο τον τσακ νορις.... (φυσικα προσπαθω να στα γραψω τοση ωρα γιατι κλαιω απο τα γελια)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κοίτα... αν και εσύ είσαι ο Grifos, άλλος μιλούσε με γρίφους την Κυριακή. Ο εν λόγω κύριος, με τη ζώνη-πνίχτη... Και δε νομίζω ότι ήταν και για πολλές πολλές κουβέντες... Πάντως, αν κατάλαβα καλά, Αλσατίας ήθελε να πει ο ποιητής... Λόγω Ρας, δεν μπορούσα να πλησιάσω και παραπάνω... Ότι έπιασε το αυτί μου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
:( τα σκυλιά όσον αφορά τη μορφολογία, είναι καθαρόαιμα και από εκτροφείο δεν είναι εντάξει;...
Δεν φτάνει.., δεν είναι τόσο απλά μαύρο- άσπρο..
Αν ήταν ιδιότης αλλά σε συνεργασία με τον εκτροφέα του σε κάθε φάση, έχοντας κοινό πλάνο.. θα ήταν αλλιώς τα πράγματα..(εφόσον οι γεννήτορες δικοί του ή ο ένας άλλου που τον ενδιαφέρει όμως εκτροφικά..) και η ευθείνη όλης της πράξης (όσον αφορά την γέννα) στην ουσία στον εκτροφαία.., άρα το ίδιο πράγμα..!!

το σκύλο το θέλω για φίλο μου!
Σε ρώτησα για τι θέλεις το σκυλί όσον αφορά πετ, μορφολογικό ή για εργασία.. :)
τώρα σε θέμα συμπεριφοράς τα σκυλιά του φίλου μου είναι μεν εκπαιδευμένα αλλά είναι λίγο άγρια με τον κόσμο και δεν δέχονται χάδια από ξένους.... απλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα επηρεάσει τα κουτάβια...
Ο χαρακτήρας διαμορφώνεται και από το εκάστοτε περιβάλλον και από τα γονίδια..

ο εκτροφέας δεν έχει επαφή με το φίλο μου γιατί τα έχει φέρει από το εξωτερικό.... δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπερδευτεί....
Να μην πάρεις από εκεί..στο έλεγε το ένστικτο σου από την αρχή.., ακολούθησε το..!!!

.

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
φυσικα κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο παρα να συμφωνησει ...

στην δικια μου περιπτωση αυτο που με ενοιαζε ειναι να παρω ενα υγιες και σωστο προτυπο της φυλης ... και φυσικα δεν μιλαω για το τελειο που περιγραφει ο στελιος.... αυτο ειναι για λιγους εκτροφεις και για τσεπουλες που δεν μοιαζουν με την δικια μου...
Αυγερη δεν περιγραφω κανεναν τελειο σκυλο!
Περιγραφω την τακτικη του σωστου εκτροφεα...για ολες τις γεννες που κανει!
Ο εκτροφικος σκυλος που εχει πεσει δουλεια πανω του υποκεινται στο προτυπο ετσι και αλλιως και η μονη διαφορα που τον ξεχωριζει με το "τελειο" που λες ειναι η αποκλιση του προτυπου!Αποκλιση του προτυπου δεν σημαινει αναγκαια και κατι κακο!Ωστοσο και οι 2 σκυλοι ειναι αν μη τι αλλο σωστοι σκυλοι!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
Αυγερη δεν περιγραφω κανεναν τελειο σκυλο!
Περιγραφω την τακτικη του σωστου εκτροφεα...για ολες τις γεννες που κανει!
Ο εκτροφικος σκυλος που εχει πεσει δουλεια πανω του υποκεινται στο προτυπο ετσι και αλλιως και η μονη διαφορα που τον ξεχωριζει με το "τελειο" που λες ειναι η αποκλιση του προτυπου!Αποκλιση του προτυπου δεν σημαινει αναγκαια και κατι κακο!Ωστοσο και οι 2 σκυλοι ειναι αν μη τι αλλο σωστοι σκυλοι!
δεν χαιδευο τα αυτακια μου σε καμια περιπτωση..εννοωντας πως αυτο που οι επαγγελματιες εκτροφεις με απολυτη ακριβεια κανουν καθημερινα και εχουν εμπειρια ακομα και για την τελευταια λεπτομερεια...σιγουρα δεν εγινε στην δικια μου περιπτωση με τοση λεπτομερεια...για'υτο και ισως λαθος χρησιμοποιησα τον ορο ΤΕΛΕΙΟ...στην δικια μου περιπτωση για καποια πραγματα θα πρεπει ο χρονος να δειξει...ενω στην περιπτωση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ Εκτροφεα δεν υπαρχουν περιθορια για καποια ενδεχομενα λαθη μορφολογικα η στην ψυχολογια του σκυλου

εκει ειναι που εκτιμω την αξια του εκτροφεα με τις περγαμηνες που εσυ θεωρεις δεδομενες και χαρακτηρισα το μοτιβο που παρουσιασες τελειο...μην γελιομαστε κιολας δεν το κανουν και πολλοι..χαιρομαι που μεχρι ωρας για πολλα που εχεις αναφερει και εχω παρακολουθησει με προσοχη ο σκυλος μου τηρει σαν προυποθεσεις για τα υπολοιπα απλα θα περιμενω μερικους ακομη μηνες για να σιγουρευτω πως ισχυουν στην αρια .... τα γραφω αυτα για να μην νομιζεις πως αναφερομαι σαν αντιπαραθεση σε αυτα που λες απλα τσεκαρο και την δικια μου περιπτωση σε καθε ευκαιρια...μεχρι ωρας να πω την αληθεια ο σκυλος ειναι πυραυλος και με απιστευτο χαρακτηρα χωρις να παριστανω την κουκουβαγια....αλλα εχω δουλεψει αρκετα και θα συνεχιζω για πολλα χρονια να δουλευω στην αρια..ωστε να βγαλω το 110% της και να εχει την ζωη που της ανηκει και τις εμπειριες επισης...

+1 για μια ακομα φορα στελιο στις γνωσεις σου και ευχαριστω

asxetos

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
23
0
παιδιά να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα:
α) μπορεί κάποιος να διαγωνιστεί σε εξετάσεις μορφολογίας και εργασίας αν το σκυλί του δεν έχει pedigree?
β) αντέγραψα κάτι ονόματα σκύλων από ένα pedigree που έπεσε στα χέρια μου αλλά δεν τα βρίσκω στο Pedigreedatabase, πλαστό pedigree ή κάτι φταίει στο database?
γ) και μιας και στον ΚΟΕ τα τηλέφωνα μάλλον δεν λειτουργούν (και από mail δεν συγκινούνται) είναι δυνατόν σε 3 μήνες να βγήκε pedigree κουταβιού?

mazda323

Member
14 Φεβρουαρίου 2012
5
0
Τέλικα καταλαβαίνω ότι είμαι πολυ άσχετος με το θέμα... :-( τι ακριβώς εννοείς μορφολογικό ή εργασίας;; Το έχω ξανακούσει αλλα δεν κατάλαβα ποια η διφορα....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
παιδιά να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα:
α) μπορεί κάποιος να διαγωνιστεί σε εξετάσεις μορφολογίας και εργασίας αν το σκυλί του δεν έχει pedigree?
β) αντέγραψα κάτι ονόματα σκύλων από ένα pedigree που έπεσε στα χέρια μου αλλά δεν τα βρίσκω στο Pedigreedatabase, πλαστό pedigree ή κάτι φταίει στο database?
γ) και μιας και στον ΚΟΕ τα τηλέφωνα μάλλον δεν λειτουργούν (και από mail δεν συγκινούνται) είναι δυνατόν σε 3 μήνες να βγήκε pedigree κουταβιού?
α) Όχι, με τίποτα δεν μπορείς να διαγωνιστείς!
β) Το PedigreeDatabase είναι ένα site που αν θέλεις περνάς τα ονόματα των σκύλων σου!Δεν είναι υποχρεωτικό!
γ) Το ότι δεν απαντάν είναι προφανώς γιατί έχουν φόρτο εργασίας, αρχίζουν και εκθέσεις από δω και πέρα!Ναι πλέον τα Pedigree εκδίδονται πολύ γρήγορα!

mazda323

Member
14 Φεβρουαρίου 2012
5
0
Παιδιάσας ευχαριστω πάρα πολύ για τη βοήθεια!!! Πραγματικά είμαι άσχετος αλλά χαίρομαι που με τη βοήθεια σας θα μάθω πολλά πράγματα και θα προετοιμαστώ κατάλληλα για το σκύλο...

asxetos

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
23
0
α) Όχι, με τίποτα δεν μπορείς να διαγωνιστείς!
β) Το PedigreeDatabase είναι ένα site που αν θέλεις περνάς τα ονόματα των σκύλων σου!Δεν είναι υποχρεωτικό!
γ) Το ότι δεν απαντάν είναι προφανώς γιατί έχουν φόρτο εργασίας, αρχίζουν και εκθέσεις από δω και πέρα!Ναι πλέον τα Pedigree εκδίδονται πολύ γρήγορα!
απλά παραξενεύτηκα γιατί ενώ είδα ανακοινωμένα τα αποτελέσματα από ΚΟΕ δεν μπορούσα να βρω τα σκυλιά στο pedigreedatabase ενώ είχα δει και τα χαρτια τους. Κατατοπιστικός όπως πάντα, ευχαριστώ για την απάντηση!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μπορεί κάποιος να διαγωνιστεί σε εξετάσεις μορφολογίας και εργασίας αν το σκυλί του δεν έχει pedigree?
ένας σκύλος χωρίς pedigree δεν μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες μορφολογίας αλλά μπορεί να βγάλει βιβλιάριο εργασίας-ως ημίαιμος-και να κατέβει και σε αγώνες εργασίας.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
.........και μια ανακοίνωση !!

Η προγραμματισμένη ημερομηνία για την έκθεση Γ.Π αλλάζει και αντί για 10-11/3, μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί 17-18/3.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87