ακου να δεις τωρα ιστορια για να καταλαβεις γιατι το ειπα αυτο.....εκει που καθομαστε ολοι καλα στην κυριακατικη συναντηση και εγω προσπαθω να συνηδητοποιησω πως η τσιλι δεν ειναι ο κινγκ κονγκ και παραμενει σκυλος εκει που εχω σταματησει να πιστευω πως το μπανανοσκυλο τρωει και σκυλοτροφη σκαει ενασ κυριος με το ποδηλατο και μου λεει πως με κοροιδεψανε αν μου δοσανε αυτο το σκυλι για λυκοσκυλο και να παω να τον βαρεσω και να παρω τα λεφτα μου πισω.... του ειπα απλα ενταξει ευχαριστω να ειστε καλα....στην επομενη του μετα απο δεκα λεπτα συναντηση εβγαλε την ζωνη του παντελονιου του για να την κανει πνιχτη στον σκυλο του γιατι δεν ειχε λουρι να τον συνοδευσει....πώς να το περιγράψω; ελπίζω ότι δε θίχτηκες![]()
Δεν φτάνει.., δεν είναι τόσο απλά μαύρο- άσπρο..τα σκυλιά όσον αφορά τη μορφολογία, είναι καθαρόαιμα και από εκτροφείο δεν είναι εντάξει;...
Σε ρώτησα για τι θέλεις το σκυλί όσον αφορά πετ, μορφολογικό ή για εργασία..το σκύλο το θέλω για φίλο μου!
Ο χαρακτήρας διαμορφώνεται και από το εκάστοτε περιβάλλον και από τα γονίδια..τώρα σε θέμα συμπεριφοράς τα σκυλιά του φίλου μου είναι μεν εκπαιδευμένα αλλά είναι λίγο άγρια με τον κόσμο και δεν δέχονται χάδια από ξένους.... απλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα επηρεάσει τα κουτάβια...
Να μην πάρεις από εκεί..στο έλεγε το ένστικτο σου από την αρχή.., ακολούθησε το..!!!ο εκτροφέας δεν έχει επαφή με το φίλο μου γιατί τα έχει φέρει από το εξωτερικό.... δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπερδευτεί....
Αυγερη δεν περιγραφω κανεναν τελειο σκυλο!φυσικα κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο παρα να συμφωνησει ...
στην δικια μου περιπτωση αυτο που με ενοιαζε ειναι να παρω ενα υγιες και σωστο προτυπο της φυλης ... και φυσικα δεν μιλαω για το τελειο που περιγραφει ο στελιος.... αυτο ειναι για λιγους εκτροφεις και για τσεπουλες που δεν μοιαζουν με την δικια μου...
δεν χαιδευο τα αυτακια μου σε καμια περιπτωση..εννοωντας πως αυτο που οι επαγγελματιες εκτροφεις με απολυτη ακριβεια κανουν καθημερινα και εχουν εμπειρια ακομα και για την τελευταια λεπτομερεια...σιγουρα δεν εγινε στην δικια μου περιπτωση με τοση λεπτομερεια...για'υτο και ισως λαθος χρησιμοποιησα τον ορο ΤΕΛΕΙΟ...στην δικια μου περιπτωση για καποια πραγματα θα πρεπει ο χρονος να δειξει...ενω στην περιπτωση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ Εκτροφεα δεν υπαρχουν περιθορια για καποια ενδεχομενα λαθη μορφολογικα η στην ψυχολογια του σκυλουΑυγερη δεν περιγραφω κανεναν τελειο σκυλο!
Περιγραφω την τακτικη του σωστου εκτροφεα...για ολες τις γεννες που κανει!
Ο εκτροφικος σκυλος που εχει πεσει δουλεια πανω του υποκεινται στο προτυπο ετσι και αλλιως και η μονη διαφορα που τον ξεχωριζει με το "τελειο" που λες ειναι η αποκλιση του προτυπου!Αποκλιση του προτυπου δεν σημαινει αναγκαια και κατι κακο!Ωστοσο και οι 2 σκυλοι ειναι αν μη τι αλλο σωστοι σκυλοι!
α) Όχι, με τίποτα δεν μπορείς να διαγωνιστείς!παιδιά να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα:
α) μπορεί κάποιος να διαγωνιστεί σε εξετάσεις μορφολογίας και εργασίας αν το σκυλί του δεν έχει pedigree?
β) αντέγραψα κάτι ονόματα σκύλων από ένα pedigree που έπεσε στα χέρια μου αλλά δεν τα βρίσκω στο Pedigreedatabase, πλαστό pedigree ή κάτι φταίει στο database?
γ) και μιας και στον ΚΟΕ τα τηλέφωνα μάλλον δεν λειτουργούν (και από mail δεν συγκινούνται) είναι δυνατόν σε 3 μήνες να βγήκε pedigree κουταβιού?
απλά παραξενεύτηκα γιατί ενώ είδα ανακοινωμένα τα αποτελέσματα από ΚΟΕ δεν μπορούσα να βρω τα σκυλιά στο pedigreedatabase ενώ είχα δει και τα χαρτια τους. Κατατοπιστικός όπως πάντα, ευχαριστώ για την απάντηση!α) Όχι, με τίποτα δεν μπορείς να διαγωνιστείς!
β) Το PedigreeDatabase είναι ένα site που αν θέλεις περνάς τα ονόματα των σκύλων σου!Δεν είναι υποχρεωτικό!
γ) Το ότι δεν απαντάν είναι προφανώς γιατί έχουν φόρτο εργασίας, αρχίζουν και εκθέσεις από δω και πέρα!Ναι πλέον τα Pedigree εκδίδονται πολύ γρήγορα!
ένας σκύλος χωρίς pedigree δεν μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες μορφολογίας αλλά μπορεί να βγάλει βιβλιάριο εργασίας-ως ημίαιμος-και να κατέβει και σε αγώνες εργασίας.μπορεί κάποιος να διαγωνιστεί σε εξετάσεις μορφολογίας και εργασίας αν το σκυλί του δεν έχει pedigree?