Απο τι πέθανε??????


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Παιδιά γειά σας και συγχαρητήρια! Είχα ένα σκυλάκι Μαλτέζ 2,5 χρονών το οποίο δυστυχώς το χάσαμε πριν 10 ημέρες.Αιτία? Άγνωστη! Το σκυλάκι μου άρχισε νά κάνει εμετό.Το πήγαμε αμέσως στο γιατρό, διέγνωσε αιμοραγική γαστρεντερίτιδα και του έδωσε αγωγή. Δυστυχώς χειροτέρεψε.Σε 2 ημέρες το ξαναπήγαμε, τον κράτησε στο ιατρείο με ορό και αντιβιώσεις, του έκανε εξετάσεις αίματος κτλ. Δεν έτρωγε και δεν έπινε, μας τον έδωσε μετά από 2 ημέρες για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, μήπως στο σπίτι καλυτερέυσει. Όντως μόλις ήρθε σπίτι και έφαγε και ήπιε νεράκι.Για 2 ημέρες ήταν καλά, σταμάτησε η διάρροια. Ξαφνικά άρχισαν τα ούρα του να έχουν αίμα και να μην τρώει.Μόλις τον είδε ο γιατρός μου είπε ότι είχε πάθει αφυδάτωση, αλλά το σκυλάκι μου έπινε πολύ νερό.Του το λέω και του κάνει υπέρυχο και τότε μου λέει ότι έχει πάθει κυστίτιδα από το πολύ νερό!!! Του ξανακάνει εξετάσεις αίματος, μου δίνει βιταμίνες και χάπια για την κυστίτιδα και θα με έπαιρνε τηλ. να μου πει τι έδειξαν οι εξετάσεις.Με πήρε και μου είπε ότι είχε μια μόλυνση( τι ήταν δεν μου είπε), δεν έχει λεισμανίαση και να συνεχίσω τα χάπια που μου έδωσε.Αποτέλεσμα το σκυλάκι μου πέθανε.Εγκεφαλικό, 1 στο σπίτι και το 2ο και μοιραίο στο ιατρείο του. Τον κράτησε να του κάνει λέει νεκροψία για να μάθουμε γιατί πέθενε.Ακόμα δεν ξέρουμε. Επίσης τις εξετάσεις που του έκανε δεν τις είδα ποτέ, τα αποτελέσματα δηλαδή.Επρεπέ να τα έχω?
Ρίχνω ευθύνες στο εαυτό μου γιατί έπρεπε να πάρω και δεύτερη και τρίτη γνώμη. Τι μπορεί να έπαθε το σκυλάκι μου? Ευχαριστώ πολύ.
 


emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Frago 1 πραγματικα λυπαμαι παααρα πολυ για τον χαμο σας :(
Εγω δεν ξερω απο τι μπορει να πεθανε,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εφτεγε και ο κτηνιατρος.Μαλλον με μια πιο καλη διαγνωση να ειχε σωθει!
Φυσικα και πρεπει να παρεις τις εξατασεις.Ειναι δικαιωμα σου.Σκυλι σου ηταν! Πες του να στις δωσει αμεσως,και καλο θα ηταν να τις πας σε καποιον αλλον κτηνιατρο,μπας και μαθεις το προβλημα που ειχε. :roll:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλως ήρθες στο forum Frago1.
Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου.

Το σκυλάκι σου κατά πάσα πιθανότητα προσβλήθηκε από κάποια λοιμώδη ασθένεια (ίσως λοιμώδη ηπατίτιδα ή λεπτοσπειρωση) και σίγουρα ο κτηνίατρος δεν το βοήθησε όσο έπρεπε.

Τέλος πάντων… Το καλύτερο είναι να ζητήσεις εξηγήσεις, να πάρεις όλες τις εξετάσεις του σκύλου και να πας, όπως σου είπε η emily, σε άλλο κτηνίατρο μήπως και μάθεις από τι έπασχε το Μαλτεζάκι σου.
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Καλως ηρθες εστω και υπο τετοιες συνθηκες στο forum και λυπαμαι πολυ για την ξαφνικη σου απωλεια :cry: ευχομαι αν μη τι αλλο να βρεις ακρη και να μας ενημερωσεις κι εμας συντομα για το τι πιθανοτατα να συνεβησε με το σκυλακι σου :(
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Τι να πούμε?Κουράγιο και λυπάμαι πολύ :( Το καλύτερο είναι να πάρεις τις εξετάσεις του να τις έχεις και όταν θα ηρεμήσεις και θα είναι το μυαλό σου πιο καθαρό θα δεις τι θα κάνεις.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου..
σιγουρα κατι υπηρχε που δεν βρεθηκε νωριτερα..
αυτο που μενει να κανεις ,ειναι να παρεις τις εξετασεις του..
λυπαμαι πολυ.. :(
 


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Βρήκα κάποιους να καταλαβαίνουν την απώλεια, γιατί μου είπαν, καλά για το σκύλο κάνεις έτσι? Έχω και 2 παιδιά και καταλαβαίνετε την κατάσταση που επικρατεί. Ειλικρινά, από το κτηνιατρείο δεν θέλω να περάσω ούτε απ' έξω. Θα τις έχει κρατήσει άραγε τις εξετάσεις? Θα στείλω τον άντρα μου να τις πάρει και θα σας πω.Ευχαριστώ.
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τωρα να ασχοληθεις να μην ασχοληθεις..τι να σου πω ειναι θεμα ψυχολογιας..
απλα μολις παρεις το καινουριο..οχι απο εξω..ουτε στο απεναντι πεζοδρομιο μην περασεις.. :evil: :wink:
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Frago, λυπάμαι για το σκύλο σου.
Εφόσον δεν εμπιστεύεσαι το κτηνίατρο,
να πάρεις από αυτόν ότι εξετάσεις έχει κάνει το σκυλάκι σου,
και βάση αυτόν να ζητήσεις γνώμη άλλου κτηνιάτρου
 


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Παιδιά όσο σκέφτομαι οτι μπορεί να τον είχα σώσει, τρελλαίνομαι. Γι' αυτό, όταν είναι σοβαρό το πρόβλημα και 1 και 2 και 5 κτηνίατρους για γνωμάτευση.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Frago1 said:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Βρήκα κάποιους να καταλαβαίνουν την απώλεια, γιατί μου είπαν, καλά για το σκύλο κάνεις έτσι? Έχω και 2 παιδιά και καταλαβαίνετε την κατάσταση που επικρατεί.
Ο πιο σπουδαίος λόγος που "πρέπει" να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με σκύλο, είναι ακριβώς γι αυτό: Για να βιώσουν τον θάνατο του αγαπημένου τους σκύλου.

Έτσι τα παιδιά μας προετοιμαζονται για την έννοια του θανάτου, πονάνε, κλαίνε αλλά τελικά μαθαίνουν την απώλεια και προετοιμάζονται συναισθηματικά για την απώλεια παππούδων, γιαγιάδων, πιθανόν και γονιών ή άλλων αγαπημένων προσώπων τέλος πάντων.

Τα δικά μου τα παιδιά έχουν ήδη ζήσει τον χαμό 2 αγαπημένων σκύλων, και πρόσφατα πέθανε μια συμμαθήτρια τους στο δημοτικό. Τα περισσότερα παιδιά καταλήξανε σε ψυχολόγους, τα δικά μου το ξεπέρασαν χαλαρά...
 


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Συμφωνά απόλυτα μαζί σου με το θέμα των παιδιών. Πρέπει να μάθουν και για τον θάνατο, ώστε να μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν αργότερα όταν έρθει η ώρα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες.
Προσωπικά, στα παιδιά μου είπα, πέρα οτι έτσι είναι η ζωή, γεννιόμαστε και πεθαίνουμε, ότι όπως οι άνθρωποι, έτσι και τα ζώα , πεθαίνουν πραγματικά όταν τα ξεχνάμε. Ζουν για πάντα στην καρδια μας και στην σκέψη μας.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU