Απωλεια τριχωματος

BvB

New Member
17 Αυγούστου 2016
4
0
35
image.jpeg γλυφει συνεχεια τα ποδια του και τα δαγκωνει . Εχει εξανθηματα σε δυο δαχτυλα και αναμεσα σε αυτα και μικρη απωλεια τριχωματος καμια ιδεα? προφανως και φοβαμια για το χειροτερο, γενικα η συμπειφορα της και το υπολοιπο σωμα δεν εχει καποια αλλαγη

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
προσπαθησε να μην το αφηνεις να το γλυφει γιατι συνηθως χειροτερευει με την συνεχη υγρασια...
λογικα καποια μολυνση πρεπει να ειναι...αλλαξες διατροφη; εφαγε κατι που μπορει να ειναι αλλεργικο; ελεγξε για σημαδια σε αλλα μερη του σωματος του σκυλου οπως τη γλωσσα και το εσωτερικο των χειλιων η οπου αλλου δεις κατι, μην ανησυχεις δεν φαινεται κατι σοβαρο αλλα θελει αμεση ατρικη παρακολουθηση

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Και στο δικό μου σκύλο, που είχε δεμοδήκωση, υπήρχε απώλεια τριχώματος σε αυτά τα σημεία, συν ότι τα δάγκωνε, καθώς και σε αρκετά άλλα. Σε κάθε περίπτωση, επισκέψου έναν κτηνίατρο.

BvB

New Member
17 Αυγούστου 2016
4
0
35
Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον, εχω σκοπο το να επισκεφτω κτηνιατρο απλα το φρεναρω λιγο μεχρι την επομενη βδομαδα που θα εχω πληρωθει, Οσο για την διατροφη ειχα φιλοξενησει το σκυλο του αδερφου μου καποιες μερες μας ξεμεινε barf στο ψυγειο και δυο γευματα της ηταν αποκλειστηκα barf κανονικα τρεφεται με ξηρα τροφη . Τωρα αν εφαγε κατι αλλο δεν ξερω δεν νομιζω.. Απο οτι εχω δει σε κανενα αλλο μερος του σκυλου δεν υπαρχουν σημαδια ειτε τα αλλα ακρα ειτε γλωσσα χειλια κτλπ μονο στο ενα πισω ποδι. Ενα σεναριο ειναι επειδη ειναι λιγο ταρζαν και κανει αλματα πανω απο μαντρες κτλπ μηπως χτυπησε .

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
δεν θα το αφηνα μια ολοκληρη εβδομαδα παντως, δεν ξερω σε τι οικονομικη κατασταση εισαι και συγνωμη για το θαρρος αλλα καλυτερα να δανειστεις απο καποιον η να εξηγησεις στο γιατρο οτι θα τον πληρωσεις την επομενη εβδομαδα παρα να το αφησεις..πολλα μπορει να ειναι και κριμα να ταλαιπωριεται μερες

BvB

New Member
17 Αυγούστου 2016
4
0
35
Πηγα εν τελει αλλα ο γιατρος που επισκεπτομαι γυρναει 28 πηγα σε αλλους 3-4 στις γυρω περιοχες ολοι μετα απο 25 γυρνανε η μονη λυση ειναι ενας γιατρος που δεν του εχω εμπιστοσυνη η απο δευτερα να μιλησω με τον δικο μου να μου συστησει καποιον γνωστο του.

BvB

New Member
17 Αυγούστου 2016
4
0
35
Χαιδαρι , ναι στην ιδια ειναι δεν το αφηνει με τοσο γλυψιμο που του ριχνει την σταματαω οταν την βλεπω αλλα οταν κοιμαμαι δινει πονο απο οτι εχω καταλαβει

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ενα υποαλεργικο σαμπουαν με δραση εναντια σε κνησμο φαγουρα μυκητες αλλεργιες με ενυδατικη δραση κακο δεν θα εκανε,,,, ειναι φαρμακευτικα και ακριβα αυτα τα σαμπουαν αλλα κανουν δουλεια εως οτου ερθει ο γιατρος,,,, ,,, επισης μια γαζα στο σημειο εκεινο για να ειναι καθαρο και να μην το πειραζει,,,

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Αυτό που θα έκανα εγω μέχρι να πάμε στον γιατρό θα ήταν να αφήσω την περιοχή ανοιχτή για να αναπνέει και για να μη το γλύφει θα της φόραγα ένα ελισαβετιανό κολάρο.