Απόκριες στο Petsmart

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA

Πήγα σήμερα το Μουφ για εκπαίδευση της οποίας τα πέντε επίπεδα μόλις ολοκληρώσαμε, οπότε τον τελευταίο μήνα θα κάνουμε εντατικό φροντιστήριο για τις εξετάσεις του AKC για Canine Good Citizen όπου προβλέπω να πατώνουμε πανηγυρικά αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.:p:D

Ο εκπαιδευτής του Μουφ ήταν ενθουσιασμένος διότι ο σκύλος του πήρε το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό καλύτερου αποκριάτικου κοστουμιού αφού οι αμερικανικές Απόκριες ήταν αυτό το μήνα και αύριο είναι η τελευταία μέρα τους!!:p:D:D Ο σκύλος του πήγε, λέει, ντυμένος .... άλογο και έσκισε.

Ξέρετε όμως ποιος πήρε το πρώτο βραβείο? Ένας σκύλος που πήγε ντυμένος μαζί με το αφεντικό του ως .... σκυλόσκατο ο σκύλος και το αφεντικό ως φτυαράκι για το μάζεμα των σκυλοσκατών!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ρε σεις, σκάω που δεν έχω δει, ούτε έχω βρει φωτογραφίες, αλλά είναι ΠΟΛΥ κουφό για κοστούμι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και πάρετε ιδέες για τις Απόκριες.:D:D:D:D:D

Α ναι, έχετε τίποτα αποκριάτικες φωτογραφίες με τα σκυλιά σας?:) Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ντύσω το Μουφ διότι κάτι τέτοια δεν τα ανέχεται...:rolleyes: Προτιμάει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος να δείχνει και την κορμάρα.....:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Ξέρετε όμως ποιος πήρε το πρώτο βραβείο? Ένας σκύλος που πήγε ντυμένος μαζί με το αφεντικό του ως .... σκυλόσκατο ο σκύλος και το αφεντικό ως φτυαράκι για το μάζεμα των σκυλοσκατών!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Εκπληκτική ιδέα !!!
Κι εγώ μόνο κάτι τέτοιο περίεργο μπορεί να ντυνόμουν. Μη σου πω εγώ σκατό, ο Σωτήρης φτυαράκι και η Δάφνη σακουλίτσα... :D

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Εκπληκτική ιδέα !!!
Κι εγώ μόνο κάτι τέτοιο περίεργο μπορεί να ντυνόμουν. Μη σου πω εγώ σκατό, ο Σωτήρης φτυαράκι και η Δάφνη σακουλίτσα... :D
αχαχαχαχα

γιατι υπαρχουν ρουχα για μεγαλοσωμους σκυλους?εγω μονο για κατι τυπου "τσιαουα" :D βλεπω..
παντως στολη σκατο μια χαρα του ταιριαζει του δικου μου..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia