Από γάβγισμα πως πάμε?


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα μου αρέσουν τα αλάρμ ντόγκσ...:)

αλλά θα πώ του εκτροφέα στα επόμενα να βάλει και ένα κομβίο έντασης γιατί χωρίς πλάκα τώρα....γαβγίζει πιο δυνατά από ότι άλλο έχω ακούσει...αν γαβγίσει κοντά σου πονάνε τα αυτιά σου....

μακρύ στήθος μακρύ λαιμό μακρύ ρύγχος και τρίζουν τα τζάμια...
 


vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
H δικιά μου τώρα τελευταία γαβγίζει σε όποιο σκυλί συναντήσουμε στη βόλτα.
Το έκανε και πιο παλιά αλλά όχι σε όλα τα σκυλιά.μόλις τα δεί αρχίζει και κουνάει την ουρά σαν τρελή και χοροπηδάει.Προφανώς θέλει να παίξει... Να σημειώσω ότι πάντα την αφήνω να μυρίσει όποιο σκυλί δούμε και για να "διορθώσω" αυτή τη συμπεριφορά, μόλις την έβλεπα ότι θα άρχιζε το σαματά της έλεγα ήρεμα "πάμε", φεύγαμε και μετά μπράβο και λιχουδιά.
Απλά τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ έντονο το γάβγισμα, της λέω "μη" πάμπολες φορες αλλά εκείνη το βιολί της..Τί θα έπρεπε να κάνω λοιπόν??
Ευχαριστώ!!
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εμείς, δε λέω, γαυγίζουμε, αλλά ευτυχώς όχι πολύ. Όταν γαυγίσει ο γείτονας ξεκινάμε όλοι μαζί συναυλία σε σι μινόρε. Και ο γείτονας να μην είναι και να είναι ο 2 χιλιόμετρα πιο μακριά, το ίδιο μας κάνει. Τα βράδια είναι στάνταρ μέσα για να μην ενοχλούνε αν και ο Λέοντας το παρακάμπτει αυτό. :mad:
Γενικώς το γαύγισμα του Λέοντα και άλλων μεγαλόσωμων, λυκόσκυλων κλπ, καθόλου δε με ενοχλεί (εκτός κι αν είναι δίπλα στο αυτί μου, όπου παθαίνω καρδιακή προσβολή) :paja1:. Άμα γαυγίζει η Μπλου ή το πιτμπουλάκι που έχουμε συχνά σπίτι, ενώ θέλω να κοιμηθώ, μου έρχεται να τα σκοτώσω. Εαν δε πρόκειται για ασταμάτητο γαύγισμα σκύλου κάτω των 12 κιλών... :eye: Επίσης η Μπλου με γαυγίζει κάθε πρωί που φεύγω με το μηχανάκι, "κυνηγώντας" με από μέσα, καθώς και κάθε μηχανάκι μικρού κυβισμού.
Το πρόβλημα είναι όταν κατασκηνώνουμε. Τον Ιούλιο με έκανε ρεζίλι ο Λέων γιατί στο μέρος που ήμασταν είχε καμιά 30ρια σκυλιά που γαύγιζαν από μακριά και κάνανε τηλεπικοινωνία. Τον έδεσα παραπέρα, έφαγε τον ιμάντα, τον βάλαμε στο αμάξι, έφαγε το αμάξι. Το τελευταίο βράδυ τον αμολήσαμε και ηρεμήσαμε. :cool: Τον Αύγουστο του φόραγα το κολάρο και του βάρεσα τη δόνηση (νομίζω μια φορά) και δεν ξανακούστηκε. :-# Ευτυχώς γιατί ήμασταν αρκετές σκηνές στη σειρά... Η Μπλου εκτός σπιτιού είναι άγια!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η Μπλου εκτός σπιτιού είναι άγια!
Εμένα πάλι μέσα στο σπίτι είναι άγιο σκυλάκι.
Στη βόλτα (πέρα απ' την υστερία που τον πιάνει όταν βλέπει άλλο σκύλο) το παίζει και φύλακας.
Καθόμαστε π.χ σε μια καφετέρια, οριοθετεί το χώρο του και μετά από κανένα μισάωρο που έχει αποφασίσει τι γίνεται και ποιος ο ρόλος του ρίχνει κι ένα ΓΑΒ σε κάθε καινούριο. Αφού συνέχεια με ρωτάνε γιατί τους γαυγίζει το σκυλάκι μου - ευτυχώς μία φορά σε στυλ "ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ!".
Αυτό δεν κόβεται Έφη ε?
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τα δικά μας τα βλαστάρια ευτύχως γαβγίζουν ελάχιστα. Ακόμα κι αν παίζει συναυλία στη γειτονιά (ρε παιδιά πολλά, πάρα πολλά σκυλιά αυτή η γειτονιά!!!!!) δεν το ανοίγουν το στοματάκι τους.

Μέχρι να πλησιάσει ή να αγγίξει κάποιος την αυλόπορτα βέβαια.......... Εκεί γίνεται το έλα να δεις, από τη μικρή κυρίως...... Έχει τύχει να είμαστε σπίτι, να αρχίζει ο χαμός, πάμε στο παράθυρο να δούμε και βλέπουμε τον ταχυδρόμο να πετάει το φάκελο μέσα από την άκρη του πεζοδρομίου..... (αφού δεν τα κάνει και σαΐτες....):D:D:D

Ο Μπρούνο γενικότερα δε γαβγίζει σχεδόν καθόλου (όταν ήταν πιο μικρός τον κοροϊδεύαμε γιατί έβλεπες ολόκληρο σκύλο, μαύρο, αγριόφατσα κι άνοιγε το στοματάκι του κι έκανε σαν το Παιδί της Chloe :D, ενώ η Ρούμπι είχε πάντα ωραίο, μπάσο γαβγισμα). Αν φτάσει στο σημείο να γαβγίσει (τώρα που έχει μπασάρει και λίγο) ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα.....
 


mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
Ακόμα κι αν παίζει συναυλία στη γειτονιά (ρε παιδιά πολλά, πάρα πολλά σκυλιά αυτή η γειτονιά!!!!!) δεν το ανοίγουν το στοματάκι τους.
αυτο το καλο το εχει και η δικια μου ευτηχως..εχει 5-6 σκυλια γυρω της,αρχιζουν ολα μαζι και αυτη τιποτα..μονο αν καθεται κανεις μπροστα στην εισοδο η αν κουνισει κανεις το μηχανακι για να βαλέι το αμαξι η τιποτα τετοιο λισαει
δυστηχως δεν μπορω να πω το ιδιο για εναν γερμ.ποιμ που ειχε η θεια μου που μενει απο κατω...αυτο λισαγε με τα παντα
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.115
Μηνύματα
895.843
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981