Από εδώ η Νάιλα!

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
γεια σε όλους!
είμαι σχετικά καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα να σας συστήσω τη νάιλα . είναι το αξιολάτρευτο κουτάβι που υιοθετήσαμε μαζί με το σύντροφό μου. Είναι 4,5 μηνών, πολύ έξυπνη, με καλό χαρακτήρα (αλλά και πολύυυυυυ ενέργεια) και μας έχει (ξε)τρελάνει!

Attachments

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
όχι δεν πρόκειται για υιοθεσία αδεσπότου.. (αν και είναι ο επόμενος στόχος, μόλις μεγαλώσει λιγάκι, αν και προς το παρόν είναι πολύ επιφυλακτική με άλλα σκυλιά). είναι dogo argentino

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
φίλος του συντρόφου μου ασχολείται με την εκτροφή της ράτσας αυτής , νομιζω και άλλων, είναι κάπου βόρεια..ισως στη βέρροια αλλα δεν είμαι σίγουρη

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
είμαι καινουργια στον κόσμο των σκύλων αλλα γνωρίζω κάποια βασικά. όχι δεν έχει pedigree

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
το γνωρίζω..ήδη μας μαθαίνει πολλά αυτό το σκυλί και έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα μαζί της, ελπίζω για αρκετά χρόνια ακόμα.

si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
είμαι καινουργια στον κόσμο των σκύλων αλλα γνωρίζω κάποια βασικά. όχι δεν έχει pedigree
Το σκυλάκι σου είναι ένα κουκλί..και πάνω απ'όλα είναι μια ψυχή!!! Μην σε ανησυχούν πλέον τα "χαρτιά" της..Εσύ φρόντισε απλώς την υγεία της,σωματική και ψυχική.Να σας ζήσει και να συνεχίσει να σας ξετρελαίνει!!!

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Το σκυλάκι σου είναι ένα κουκλί..και πάνω απ'όλα είναι μια ψυχή!!! Μην σε ανησυχούν πλέον τα "χαρτιά" της..Εσύ φρόντισε απλώς την υγεία της,σωματική και ψυχική.Να σας ζήσει και να συνεχίσει να σας ξετρελαίνει!!!
Συνφωνω Και διαφωνώ ταυτόχρονα.
Τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι,οκ..
Ωστόσο πρέπει να μας ανησυχεί αρκετά η άγνωστη προσέλευση του σκύλου μας..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Tα χαρτιά δεν τα "θέλουμε" για να μην ανησυχεί κάποιος για την υγεία του σκύλου.
Τα θέλουμε, τα ζητάμε και τα απαιτούμε για να περιορίσουμε τον κάθε πικραμένο που "εκτρέφει" ό,τι νά ναι.

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
με απασχολεί και ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά όταν την έφερε σπίτι μας ο σύντροφός μου με ήδη ειλημμένη απόφαση δεν μπορούσα να κάνω κ πολλά.. ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι από αναγνωρισμένο εκτροφείο, δεν εχει πιστοποιητικό, δεν γνωρίζω με σιγουριά τους προγόνους της, δεν ...δεν... το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να τη φροντίζουμε όσο μπορούμε και να τη μεγαλώσουμε όσο γίνεται σωστά, όπως της αξίζει γιατί είναι ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
Tα χαρτιά δεν τα "θέλουμε" για να μην ανησυχεί κάποιος για την υγεία του σκύλου.
Τα θέλουμε, τα ζητάμε και τα απαιτούμε για να περιορίσουμε τον κάθε πικραμένο που "εκτρέφει" ό,τι νά ναι.
σωστά τα λες και συμφωνώ. πάντως γεννήθηκε καλώς ή κακώς αυτό το πλασματάκι, και από το να την πάρει κάποιος άλλος με ίδιες διαθέσεις ή να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο "εκτροφέα" για να συνεχίσει να αναπαράγει ή να καταλήξει οπουδήποτε αλλού αν "έμενε στο ράφι", ήταν προτιμότερο να την πάρουμε εμείς που σκοπεύουμε να την στειρώσουμε. έτσι πιστευω τουλάχιστον..

• Like
Reactions: Scalpel

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
σωστά τα λες και συμφωνώ. πάντως γεννήθηκε καλώς ή κακώς αυτό το πλασματάκι, και από το να την πάρει κάποιος άλλος με ίδιες διαθέσεις ή να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο "εκτροφέα" για να συνεχίσει να αναπαράγει ή να καταλήξει οπουδήποτε αλλού αν "έμενε στο ράφι", ήταν προτιμότερο να την πάρουμε εμείς που σκοπεύουμε να την στειρώσουμε. έτσι πιστευω τουλάχιστον..
Ναι, αλλά αφού ο δήθεν εκτροφέας έχει πελάτες και ζήτηση, θα συνεχίσει να αναπαράγει.

Misty

Active Member
10 Νοεμβρίου 2015
41
40
38
Ναι, αλλά αφού ο δήθεν εκτροφέας έχει πελάτες και ζήτηση, θα συνεχίσει να αναπαράγει.
σωστό..αλλά ακόμη και να μην την έπαιρνα εγώ, θα την έπαιρνε κάποιος άλλος. και έτσι θα συνεχίσει να αναπαράγει έτσι κι αλλιώς.