Από εδώ η Τερέζα

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Σε λιγότερο από 3 μήνες θα πάω επιτέλους να φέρω την Τερέζα ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή που την είδα είναι αυτό που πραγματικά θέλω το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τα πάνε 2 θηλυκές στο σπίτι

Attachments

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
ναιι η Τερέζα θα έρθει από Αργεντινή το εκτροφείο είναι το del totoral θα πάω εγώ να την φέρω είναι ενήλικη έχει μπάερ τεστ και εξετάσεις δυσπλασίας ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Καλως να τη δεχτεις! Κούκλα είναι :love: (να ξερες πόσο σε ζηλέυω τωρα.. )
Ηλικία? Ζει με άλλες θηλυκιές τώρα? Κυνηγάει?

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Είναι 3 χρόνων ναι κυνηγάει το μόνο που με χαλάει είναι τα κομμένα αυτιά αλλά εντάξει είναι πολύ όμορφη …ναι ζει και συνεργάζεται αρμονικά στο κυνήγι με τα αλλά θηλυκά

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Είναι 3 χρόνων ναι κυνηγάει το μόνο που με χαλάει είναι τα κομμένα αυτιά αλλά εντάξει είναι πολύ όμορφη …ναι ζει και συνεργάζεται αρμονικά στο κυνήγι με τα αλλά θηλυκά
Η Κόκα πόσο είναι? Αυτή λογικα θα είναι το εμποδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Δε σε προβήματίζει ο νομος σχετικά με τους ακρωτηριασμούς? Λέει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η εισαγωγή, εμπορία και αναπαραγωγή σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι. Και επειδή απ' όσα έχεις γράψεις καταλαβαίνω ότι η σκύλα προορίζεται για αναπαραγωγή με τον κούταβο που πήρες απο τον Παναγιώτη. Μάλλον δεν εφαρμόζει κανεις αυτό το νόμο τελικά γιατί βλέπω συνέχεια κομμένα Ντογκο να αναπαράγονται.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Η κόκα τώρα είναι 25 μηνών ναι δεν εφαρμόζεται αλλά εγώ αυτήν θέλω να την πάω σε sadak που σχεδόν όλα έχουν κομμένα αυτιά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Σωστότατη ερώτηση το πως θα την φέρεις.
Μη μας το πεις, σε περίπτωση που σκοπευεις να την φέρεις παράνομα :p
Δεν θα περάσεις καθόλου εύκολα, όταν αρχίσεις να την κυκλοφορείς σε διαβεβαιώ. Από λευκό dogo, θα μετατραπεί σε κοκκινο πανί. Δεν ξέρω πως σκοπεύεις να τα διαχειριστείς αυτά, αλλά μην υποτιμάς τους απανταχού καλοθελητές. Το sadak τι είναι;

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Το έχω ψάξει και θα έρθει νόμιμα εδώ ακόμα και τώρα στην Ελλάδα κυκλοφορούν ντογκο με κομμένα αυτιά και κανείς δεν μιλάει sadak είναι special show με dogo argentino

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Το οποίο γίνεται που;
Ενας χρειάζεται να μιλήσει, μία και μόνη φορά...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Το έχω ψάξει και θα έρθει νόμιμα εδώ ...
Υπάρχει κάποιο παραθυράκι στον Νόμο;
Κάποια ειδική νομολογία, για κάποια συγκεκριμένη κατηγορία σκύλων;
Πως μπορεί να γίνει αυτό; Εγώ τον γνωρίζω για πάρα πολύ ξεκάθαρο και κάθετο τον νόμο :unsure:

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Δυστυχώς δεν εφαρμόζεται αν έβρισκα σκύλο που μου άρεσε με τα αυτιά του θα το προτιμούσα τα δικά μου σκυλιά ΔΕΝ είναι ακρωτηριασμένα και ποτέ δεν θα έκοβα αυτιά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Δυστυχώς δεν εφαρμόζεται ο νομος εννοείς;
Εντάξει, δεν εφαρμόζεται, από όσους δεν τον εφαρμόζουν προφανώς.
Αλλά ok. Στην τελική, δικαίωμά σου να πάρεις το τόσο τεράστιο ρίσκο, του να βρεθείς ένα ωραίο πρωί, προ της ακόμη πιο τεράστιας έκπληξης ( ; ) εφαρμογής του νόμου.