Από μπαρφ σε κροκέτες διάρροια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Πάντως, και η κλασσική κατάψυξη του ψυγείου, μην νομίζεις ότι σε καλύπτει και για πολλές μέρες. Καμμιά βδομάδα, 10 μέρες φαντάζομαι. Η δική μου, παίρνει οριακά 20 πακέτα, άντε το πολύ 25, χωρίς όμως να έχει τίποτα άλλο μέσα, για μένα δηλαδή. Νομίζω δηλαδή, ότι κι εδώ, ένας καταψύκτης, θα είναι σχεδόν απαραίτητος :rolleyes:

• Like
Reactions: vaggelo

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ωραία ιδέα, για διαγωνισμό φωτογραφίας: "η κουράδα του σκύλου μου"
Μπορούμε και να το ομαδοποιήσουμε: Ξηρά - Barf - Μαγειρευτό ;)

Vaggelo, θες ν' ανοίξουμε νέο thread? Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω θα είχε τρομερή συμμετοχή. Εμένα δηλαδή, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ επειδή είναι δικό μου παιδί, μερικές φορές κάνει κομψοτεχνήματα και θα ήθελα να τα μοιράζομαι απενεχοποιημένα με κάποιον αλλά δε μπορώ και μπλοκάρομαι! Ενημέρωση - Ψυχαγωγία - Έκφραση - Πολιτισμός. Απορώ που δεν έχει γίνει ήδη!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εμένα κάτι τέτοιες συνήθειες έχει οπότε για να βγάλω φώτο θέλω ένα τρίτο χέρι. Δυο χέρια να κάνουν πλευρά τα χόρτα κι ένα για τη φωτογραφική.

Περαστικά στον Κεδρίτο. (Πάντως μια φορά που τον πήγε νερό από λιχουδιές τον δικό μου τον βοήθησε η hills' i/d, όχι η w/d που λέει η kyveli. Λάθος κονσέρβα του πήρα; )

• Like
Reactions: vaggelo

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι εμένα κάτι τέτοιες συνήθειες έχει οπότε για να βγάλω φώτο θέλω ένα τρίτο χέρι. Δυο χέρια να κάνουν πλευρά τα χόρτα κι ένα για τη φωτογραφική.

Περαστικά στον Κεδρίτο. (Πάντως μια φορά που τον πήγε νερό από λιχουδιές τον δικό μου τον βοήθησε η hills' i/d, όχι η w/d που λέει η kyveli. Λάθος κονσέρβα του πήρα; )
Πολλοί κτηνίατροι δίνουν την i/d
Δεν την έχω δώσει ποτέ, ο δικός μας συστήνει την w/d και είναι πολύ αποτελσματική.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εεεε δε ρώτησα την κτηνίατρο, πήγα και διάλεξα διαβάζοντας τις ετικέτες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Κι εγώ w/d δίνω αν κάνει διάρροια και φτιάχνει αμέσως.
Νομίζω -γιατί δεν καλοθυμάμαι- ότι η i/d είναι περισσότερο για κολλίτιδες.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
i/d μας έδινε και εμάς ο doctor και γινόταν περδίκι..Θαυματουργή.
Εύχομαι να στρώσει γρήγορα το εντεράκι του σοκολατένιου και να μην σας μοιράζει ''σοκολάτες'' αριστερά-δεξιά..Γενικά οι εναλλαγές ειναι ζόρικες για μερικά σκυλιά,αυτό εχω δεί μέχρι τώρα.