Απώλεια ελέγχου ποδιών

Bill54

New Member
23 Ιουλίου 2018
4
0
25
Γειά σας, ειμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ενα malteze 10 χρονών και τις τελευταίες μέρες τον βλέπω στο χαλάκι ξαπλωμένο να μην μπορεί να ελέγξει τα πόδια του. Τα διπλώνει και μοιάζει να μην μπορεί να τα ελέγξει. Εμένα μου φαίνεται σαν να παθαίνει κράμπες.Δεν φωνάζει ούτε κλαίει απλα παραλύουν τα πόδια του. Δεν μου μοιάζρι για εγκεφάλικο γιατί έχρι πλήρη συνείδηση το που βρίσκεται ξέρει που να πάει και δεν λαχανιάζει. Κάποιοι μου είπαν για έλειψη μαγνησίου και πως πρέπει να παίρνει συμπλήρωμα.Δεν θέλω ο νους μου να πάει στο κακό(καρκίνος-αρρώστεια) απλά θα ήθελα να ξέρω αν έχετε ξαναακούσει κάτι παρόμοιο και να με βοηθήσετε να μάθω τι στο καλό είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Γειά σου και σένα και καλώς ήρθες στο φόρουμ!

...να με βοηθήσετε να μάθω τι στο καλό είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω.
Αυτό είναι δουλειά γιατρού, στον οποίο έπρεπε ήδη να έχεις πάει.
Υπάρχει λόγος που δεν έχεις πάει ακόμη;
Γιατί αυτό, προκύπτει από τα γραφόμενά σου.

Bill54

New Member
23 Ιουλίου 2018
4
0
25
Γιάτρος μου είπε για τις κράμπες και για την έλλειψη μαγνησίου απλώς ήρθα εδώ για να ρώτησα μπας και το έχει ξανακούσει κανείς αυτό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Την έλλειψη μαγνησίου που την απέδωσε;
Τι αγωγή συνέστησε;
Την έχετε αρχίσει; Είναι καλύτερα το σκυλάκι;

Bill54

New Member
23 Ιουλίου 2018
4
0
25
Την έλλειψη μαγνησίου που την απέδωσε;
Τι αγωγή συνέστησε;
Την έχετε αρχίσει; Είναι καλύτερα το σκυλάκι;
Δεν ξερω τι τον οδηγησησε στο να βγαλρι αυτη τη διαγνωση εξαλλου δεν μπορουσα να ξερω και αν ειναι λαθος ή οχι αυτο που ειπε.Τελος παντων με υο μαγνησιο δεν αλλαξε τιποτα, το σκυλι συνεχιζει να μενει στο πατωμα για κανα 2λεπτο και μετα "τον αφηνει" . Το μονο που με φοβιζει ειναι πως καποια μερα δε θα μπορει να ξανασηκωθει και τοτε θα σκεφτομαι για αυθα..