Απο την ημέρα που πήρα το κουτάβι είχα παρατηρήσει καποια περίεργα σημάδια στο ενα του πόδι μπροστά. Φαινοντουσαν σαν μαυρες τριχες ή σαν χτύπημα. Δεν εδωσα βαση τοτε. Μεγαλώνοντας όμως το κουτάβι, μεγάλωναν και τα σημαδακια. Παρατήρησα πριν κανα μηνα ότι πρόκειται για απώλεια τρίχας. Πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο και μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για μύκητα κατα 99% ή για ψώρα 1%. Μου έδωσε αγωγή να βαζω πρωί βράδυ Dactarine κρεμα που ειναι για τους μυκητες των ανθρώπων, και κάθε μεσημερι αραιωμενο Tactic για την ψωρα. Εδω και 3 εβδομάδες περίπου που εφαρμόζω την αγωγή δεν έχω κανένα σημάδι βελτίωσης. Ίσως έχω και χειρότερα αποτελέσματα. Ίσως δεν ξερω. Ωστόσο να σας πω πως είμαι σε συνεχή επαφή με τον κτηνίατρο, μου έχει πει πάρα πολλά αλλα μου είναι τελείως αναμφίβολα τα όσα μου λέει. Πήγα και σε δευτερο κτηνίατρο και τρεις χειρότερα. Μου ειπε να κόψω την αλοιφη και να του βαζω βαμα Bedadine για μια βδομάδα. Εγω δεν την έκοψα την αλοιφη, αλλα στα ανδιάμεσα βάζω και βάμα.
Να σημειώσω πως το περίεργο της υπόθεσης ειναι ότι στα σημεία αυτά δεν εχει καθολου φαγουρα το τερας
aja1:, δεν εχει εξανθήματα και σπηράκια, και δεν εχει εμφανισει πουθενα αλλου αυτο το πραγμα εκτος απο το μπροστινο δεξί του πόδι. Ο κτηνίατρος μου λέει ότι θα συνεχίσουμε και αυτη την εβδομάδα την αγωγή (συνολικά τρεις εβδομάδες) και μετά αν δεν εχει βελτιωθεί θα πάρουμε ξύσμα αν και οπως λεει μπορει να μην δειξει τιποτα. Ωστόσο θα κανουμε και το εμβολιο για μυκητες. Είναι μύκητας αυτο το πράγμα ρε παιδιά?? Καθόλου φαγούρα καθόλου εξανθήματα...? Ωστόσο εγώ του βάζω και Dactarine και Verdal η οποία ειναι καλυτερη απο όσο ξέρω απο την πρώτη...
Και κάτι τελευταίο. Ρώτησα τον κτηνίατρο αν πρόκειται για ετροφία του δερματος και μου ειπε οτι σχεδόν αποκλείεται. Δεν ξερω γιατι το ειπε αυτο αλλα ετσι ειπε. Ο εκτροφέας ωστόσο μου είπε οτι αποκλείεται να ειναι κατι αλλο απο δαγκώματα της μανας του οταν ηταν μωρο. Και αυτο δυσκολο να το πιστεψω αφου δεν φαινονται σαν δαγκώματα. Ούτε ειναι τοσο σοβαρη πληγη που προκαλει ενα δαγκωμα....
Σας εχει τυχει ρε παιδια??
Να σημειώσω πως το περίεργο της υπόθεσης ειναι ότι στα σημεία αυτά δεν εχει καθολου φαγουρα το τερας
Και κάτι τελευταίο. Ρώτησα τον κτηνίατρο αν πρόκειται για ετροφία του δερματος και μου ειπε οτι σχεδόν αποκλείεται. Δεν ξερω γιατι το ειπε αυτο αλλα ετσι ειπε. Ο εκτροφέας ωστόσο μου είπε οτι αποκλείεται να ειναι κατι αλλο απο δαγκώματα της μανας του οταν ηταν μωρο. Και αυτο δυσκολο να το πιστεψω αφου δεν φαινονται σαν δαγκώματα. Ούτε ειναι τοσο σοβαρη πληγη που προκαλει ενα δαγκωμα....
Σας εχει τυχει ρε παιδια??