Αφηστε το κουνελι μου ησυχο μην τα παρω!!!!

aja1:

aja1:
Λοιπον! Πηγα στον κτηνιατρο και τελικα δεν εκανα τιποτα. Μου προτεινε να μην του παρουμε ξυσμα γιατι ειπε τελικα πως οντως απο δαγκωνιες εγινε οτι εγινε κατ πασα πιθανοτητα. Την πρωτη φορα εδειχνε μυκητας γιατι οπως μου ειπε ειχε κατι σπυθουρακια που τωρα με τις αλοιφες δεν εχει. Θα συνεχισω παρολα αυτα να δινω αλοιφες για μερικες μερες ακομα μεχρι να κλεισουμε ενα μηνα αγωγης. Μου ειπε συγκεκριμμενα πως δεν υπαρχει πλεον περιπτωση να ειναι καποια ασθενεια αφου με τις αληφες διωξαμε τους οποιους μυκητες και με το τακτικ εξαλειψαμε την πιθανοτητα ψωρας και δεμοδηκωσης. Οποτε μικροβιο αυτην την στιγμη σιγουρα δεν υπαρχει. Γιαυτο και δεν καναμε το ξυσμα. Επιπλεον το ξυσμα μου ειπε οτι θα ταλαιπωρησει πολυ το σκυλι αφου θα αναγκαστει να το υπνοτισει και να του κανει πληγες, χωρις να υπαρχει προφανης ουσιαστικος λογος. Αν παρολα αυτα μου ειπεδω την παραμικρη εξάπλωση, αμεσως ξυσμα καλιεργεια και θεραπεια, αλλα κατα την γνωμη του δεν υπαρχει τετοιο σεναριο.
Αυτη την στιγμη του βαζω εκτος απο αληφες bedadine και tactic, και αναπλαστικη αλοιφη μηπως και ξαναβγαλει τριχες.
Αυτα τα νεα μου... Ελπιζω να αποδειχτουν το ιδιο ευχαριστα οσο ακουγονται...